Od kolika měsíců může dítě na kolo?

domushka
19. črc 2014

Ahojky holky, mam dotaz, dneska jsem malemu koupila helmu na kolo, a v srpnu planuji kup cyklosedacky, je to brzo na kolo kdyz je mu 11 mesicu? Sedi sam uz 4 mesice, leze b3z problemu a uz skoro chodime, nejezdila bych nejaky tury, jen par kilacku tak na 45 minut a staci 🙂 my rodice tvrdi ze je to brzo, ja si to tedy nemyslim, takhle male helmy asi neprodavaji jen tak a ja sem milovnice kola a chci zmenu a ne jen jezdit s kocarem a trikolkou 🙂 od kolika jste mrnousky vozily vy?

gepe
19. črc 2014

@domushka nase mala mela zrovna nedavno 11 mesicu, sedacku na kolo uz mame - darek a zvazujeme taky uz vyzkouseni. Ono to je podle me zavisle spis na tom, jaky svalovy tonus ma dite uz na zadech a brisku, aby byt jen kratka projizdka nemela neblahy vliv na skelet. Mlada ma uz krasne pevna zada i brisko - dle nekolika odbornych sdeleni, tak by nemuselo nic branit. 🙂 jsem taky sama zvedava, jake budou odpovedi, diky za dobry dotaz 😉

ladie
19. črc 2014

Syn jezdil v sedačce od 10 m a byl strááášně spokojený.

gwennie
19. črc 2014

Taky jezdíme od 10m a to jen proto, že dřív jsem ji nekoupila 😀 Jinak bych jezdila asi od doby kdy dítě samo stojí nebo sedí - ostatně tak to myslím doporučují výrobci hamax sedaček, které patří k těm kvalitnějším.

alenka1122
16. zář 2014
Uživatel alenka1122 je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od alenka1122.

Souhlasím s gwennie. Není se čeho bát.

camelinka
16. zář 2014

Taky sme vyrazili kolem toho 10.měsíce, sice byla chvíli na mrtvici z helmičky,ale rychle si zvykla 🙂
@domushka a helmu sme koupili v jakymsi intersportu uplne v pohode 😉 😎