icon

Plavání kojenců v Rosničce v Brně, máte zkušenost?

nikik25
22. srp 2012

Ahoj maminky,
máte zkušenost s tímto plaveckým kroužkem vy nebo někdo z vašeho okolí? www.plavani-rosnicka.cz
Případně kde jinde jste byli spokojené? Jde mi o plavání 6ti měsíčních dětí.
Díky Jana 🙂

veruska007
•
24. srp 2012

Bydleli jsme v Černých Polích, chodili jsme do Plaváčků, Filie a Krokodýla. Krokodýl byl nej, ale je až od dvou let. Pro miminka mi přišli nejlepší Plaváčci. V Rosničce jsem nebyla.

loketka2
•
29. čer 2013

Jé vidím, že tohle téma není již moc aktuální nicméně. s malým jsem do rosničky chodila, ted už nám zkončil třetí kurz. Jsou tam příjejmné lektorky, super teplota vody, jen ta cena je vysoká.

honzik11
•
25. srp 2013

Nemyslím si, že to má nějaký význam, který si dítě bude pamatovat. Je to spíše o tom být si s dítětem nablízku a dělat s ním nějakou aktivitu.
My jsme do toho šli když byla akce na plavání miminek od VZP, tak jedna lekce vyšla asi na dvacku. 🙂
Jinak organizace byla mizerná a za plnou cenu bych to nekoupil. Na http://www.bobecek.cz/2013/07/napady-a-aktivity... se píše i o tom, když dítě učí plavat rodič.

sinopea
•
21. srp 2017

Obnovujem toto téma - prosím o zkušenosti s touto plaveckým kroužkem 🙂. Co se týka vybavení - majú tam prebalovací pulty atd? Děkuji