icon

Vlastní fotografování dětí, úprava fotek, atd. Rady?

nebe
23. dub 2010

Už mě omrzelo focení dětí obyč digitálem, ale zaujalo mě focení zrcadlovkou. Jen nevím jakou si pořídit. Prosím o radu zkušnějších maminek,které už taky omrzely obyčejně napraskané fotky ale žádná ta nej.....🙂

blanka.k
26. čer 2010

Tomáškův první výlet 😀

molicova
26. čer 2010

@soanpe jo to určitě jo, ale prostě Líba nechce kupovat levnější, že když už, tak počkáme a koupíme ten lepší. Je to i jeho rozhodnutí, takže ho akcptuji. každpodáně s tebou souhlasím, že určitě ten tvůj je super. Fotí bezvadně a důkazem jsou i ty moje fotečky, které se mi strašně líbí 🙂

molicova
26. čer 2010

@blanka.k krásný kočárek 🙂

molicova
26. čer 2010

holky byla bych schopna tu kecat až do rána, ale už se mi zavíraj oči, takže jdu spát 🙂 takže papa a kdyžtak zase zítra 🙂 😀 dobrou noc 🙂

soanpe
26. čer 2010

@molicova blbý je, že P. tomu nerozumí a když mu o tom povídám, tak mi po půlhodinovém monologu řekne,at mu to přeložím do srozumitelné řeči 😀
takže opět říkám, máš obrovskou výhodu a štěstí, že máte společný koníček
já chci pak zainvestovat to toho zoomu s konstatntní světelností

soanpe
26. čer 2010

@molicova dobrou Míšo 🙂

molicova
26. čer 2010

@soanpe papa 🙂

wwercaa
27. čer 2010

Ahoj holky, včera na zahrade bylo supeeeeer, meli tam fotomaniačku 😀 , mám hodne foteček 🙂

tak jdu na vás:

@molicova fotečky Tomáška zase jedinečné 😵 😵 😵 s tím nanukem je perfektní a ty oči 😀 🙂

@blanka.k hrad skvelej, autá taky suprový 😉 😵

@gisminka fotečky jsou krásný, líbí se mi na žlutá kvetina, ten její střed, ta je božská 🙂 😉 😵

@murynka ty kytičky se ti moc povedly, krásný, paráda 🙂 🙂 🙂 🙂

wwercaa
27. čer 2010

tak cestou k babi jsme se staveli u mákovýho pole, to nejhustější, k tomu autem nebyl přístup tak aspon neco z kraje silnice 🙂

wwercaa
27. čer 2010

foukal vetřík tak jsem s tím ostřením zase bojovala 😝

wwercaa
27. čer 2010

a tady ješte nejaký kvítí 🙂

wwercaa
27. čer 2010

a pavučinka je focená čočkou, je to takový pokus, ale ne moc ostrá 😝

murynka
27. čer 2010

ahojky 🙂

to je nádherně 😵 😵 za chvíli čekám Míšu Pipiii 😵 tak s ena holky moc těším 😉
@wwercaa děkuju 😉 makové pole krásnééé my tu máme bílý máky zítra tam asi půjdeme procházkou 🙂 a něco nafotím 🙂 kytičky také fan ale nejsou také moc ostré co ☹ 😒
pavučinka je hezká ta se mi moc líbí 😵 😵

wwercaa
27. čer 2010

@murynka děkuju 🙂 ...nj s tím ostřením se docela ted peru a ještě k tomu foukal větřík, tak to bylo horší 😝
tak si stretko užijte a nafotte nejaký foto ju 😉 🙂

murynka
27. čer 2010

já jsme dneska malou nafotila s míčky 😀 😀 ale bylo to na rychlo jak lozí nechce už být na místě 😠 😀 😝

sirael4
27. čer 2010

@wwercaa pekné makové poupátko

bílý mák musí být ještě víc supr, nedávno jsme kolem takového pole jela 🙂

siby
27. čer 2010

@molicova krásné fotečky, hlavně s tím nanukem je úžasná
@murynka makro kytičky jsou krásné a fotečky malé se te taky povedly
@k.ate také krásné fotečky
@blanka.k naprosto krásné fotky, tam bych se jela taky podívat, ukazovala jsem je taky manžovi a taky se mu moc líbily
@gisminka krásné kytičky s tím břichem si to moc neumím představit jak jsi to fotila, moje už mi taky začíná překážet a mám ho taky pořád něčím pokecaný
@wwercaa krásné makové pole 🙂 a kytičky a pavučina taky moc povedené

nikulka83
27. čer 2010

Ahojky, nemam dočteno... Včera jsme byli na tý svatbě, tak jsem si pěkně zafotila - až mě bolí ruka.. Ten pujčenej objektiv má sám o sobě cca. 750 g... 😝 A musim říct, že nic moc... Neostří moc přesně, radši jsem si večer dala naší 50 😉 Našlehala jsem kolem tisíce fotek, sto jsem jich upravila a dala na net.. Obřad fotil profík, tak jsem měla oddych 🙂
Můžete kouknout a kritizovat 🙂
http://nikulka83.rajce.idnes.cz/Svatba/

murynka
27. čer 2010

@siby moc děkuju no vždyt jsi 32tt 😀 😀to bříško mít musíš 😎 a termínek v srpnu to bude lev co 😅 já jsme 9.8 😉
@nikulka83 prohlédla jsem fotečky a paráda 😵 😵 moc se mi líbí ty svíšky vlbec vyfocený ten stůl dortík 🙂 😵 😵 a ty auta hmmm paráda 😵 😵 moc se ti povedly a já tedy nemá co kritizovat 😅 fakt fotíš úžasně 😵 😵
@sirael4 bílý mák uvidím zítra 🙂

tady nějaké fotečky s holkami..s míšou a našimi holčičkami 🙂
ale vůbec mi to tedy nešlo 😝 😝

soanpe
27. čer 2010

@nikulka83 ty jo, svatba dobrá 😉
já se dnes potila nad máky a to doslova. fotila jsem na úoli kousek od nás přímo u silnice a než jsem nafotila,tak se tu vystřídalo několik fotografů 😀

soanpe
27. čer 2010

@nikulka83 nevěsta má hezký horní díl šatů.moc se mi líbí ty čb detailní záběty a nevěsta v autě

soanpe
27. čer 2010

taky bych si ráda vyzkoušela nafotit svatbu 😅

murynka
27. čer 2010

@soanpe můžeš 😉 mojí kámošce 😀 😀 vdává se 6.8 obřad v praze 6 paleova vila 🙂 a hostinu mají v nelahozevsi 😎

soanpe
27. čer 2010
blanka.k
27. čer 2010

@wwercaa kvítí je super

@soanpe jů, máky, nádhera!

@nikulka83 týýý brďo, super fotky 😉 Nevím, co měli za profíka, ale škoda, že jsi nefotila i obřad 😉

@murynka malá je nádherná 😉

siby
27. čer 2010

@murynka my máme termín až na konci srpna, takže bychom měli mít nejspíš pannu, ta tvoje holčina má tak krásná kukadla na té poslední fotce 🙂
@nikulka83 svatba se ti moc povedla, fotečky jsou krásný 🙂 jako by tam byl další profík 🙂
@soanpe krásné máky, zajémavější jak červené

pipiii
27. čer 2010

ahojik holky

@nikulka83 tak svatba je naprosto uzasna!!! ja pujdu fotit 14.8. jako 2. fotografka(je to kamoska tak jsem ji poprosila jestli bych si to nemohla vyzkouset a byla rada, tak proc ne🙂)

@soanpe maky jsou krasny..me dneska maelm trefilo, jinak bychom tak s mury dosly taky a neco nafotily 😀😀😀

weru atd, ostatni fotecky take mooc krasny!

nikulka83
27. čer 2010

Holky, díky 😉 Jste zlatý... Já měla strach, aby nebylo moc fotek rozmazaných... Přecejen s tim objektivem nejsem zžitá.. Ale nakonec dobrý 🙂 Obřad by se fotil blbě bez externího blesku.. Těšim se na ty profi fotky 😉

soanpe
27. čer 2010

@nikulka83 máš pravdu, žepokud nejsi zvyklá na obbjektiv,tak je to focení pracnější
máky chci nafotit ještě jednou,když nebude tolik pražit slunce.ztrácej se mi tam detaily 😠

soanpe
27. čer 2010

@pipiii z čeho tě málem trefilo? 😕

Strana