icon

Vlastní fotografování dětí, úprava fotek, atd. Rady?

nebe
23. dub 2010

Už mě omrzelo focení dětí obyč digitálem, ale zaujalo mě focení zrcadlovkou. Jen nevím jakou si pořídit. Prosím o radu zkušnějších maminek,které už taky omrzely obyčejně napraskané fotky ale žádná ta nej.....🙂

murynka
3. črc 2010

nějaké fotečky výtuh po koupání 😀 😀 a co jí ted zajímá nejvíc 😠 😀

a pak nějakou přírodu

mes
3. črc 2010

@murynka díky moc🙂 ta fotka Sofii jak si hraje s kabelama je super!

slíbených pár kapek ze včerejška - nejdříve travička..

mes
3. črc 2010

a kopretinkový setík...

mes
3. črc 2010

Jak vidíte nic moc už..bylo totiž takové vedro, že se to nedalo 😀

wwercaa
3. črc 2010

@murynka díííky🙂 já si pokapičkuju pokojový rostlinky a trénuju to manuální ostření, sice nafotím 100 fotek pak 80 zmáznu ale o pokus to stojí 🙂

wwercaa
3. črc 2010

@mes to jsou opět božííí kapičky, tobě to tak jde 🙂 😵 no jo v tom horku to focení je fakt pěkná dřina, ale zvládlas to na výbornou 😵 opět krásnýýýý 🙂

@murynka kdepak chodíš na ty pavouky 😀 😝 já bych se k tomu nepřiblížila 😀 🙂 ...taky se pereš s ostřením co 😉

mes
3. črc 2010

@wwercaa děkuju - i za komentáře v albu..Teď focení makra na pár dnů vzdávám..je i při tom strašný vedro..to se nedá 😀

kozinka
3. črc 2010

@mes odrazy v kapičkách jsou boží! fakt krásné a povedené makro!! 😵 😵 😵
Jinak hoj holky 🙂)) dneska mám za sebou focení svatbičky 🙂 myslím si, že fotky budou docela v pohodě 🙂 teda doufám 😅 😀 bo jestli ne, tak mě asi střelí, no já pak hodím odkázek a chci slyšet kritiku :-P Vím, že tady se aspoň dozvím pravdu, jestli to stojí za to nebo to stojí za ho.... 😅
tak zatím páčko fičím položit malou a hodit spršku, maso už je na grilu :-P 😀

mes
4. črc 2010

Ahojda..tak makro jsem včera vzdala, ale pokusila jsem se vyfotit švagrové těhotné bříško..bude rodit cca za 3 týdny..už se na sestřenici moc těšíme🙂 Vzhledem k tomu že bylo asi 40 stupňů a fotili jsme cca 2 minuty, protože už jsme odjížděli pryč..tak některé fotečky se mi líbí..Co vy na to?

murynka
4. črc 2010

ahojky
@kozinka teším se na fotečky ze svatby 🙂 určo budou supeer 😵 😵

@mes mě se některé líbí 🙂 😵 tedy skoro všechny 😎 😀 šikulka 🙂

posílám včerejší pohodičku 😀 😵

murynka
4. črc 2010

se mi to odeslalo dřív 😝

mes
4. črc 2010

@murynka jééé jsi hodná🙂) dííky🙂 Tééda to si užíváte, to musí být paráda..už se těším až bude Rorýsek také větší..(teda, řekla bych, že je větší než Sofii, ale jako starší)..Moc se mi líbí ty fotečky s pejskem..krásný🙂

wwercaa
4. črc 2010

ahojky 🙂

@kozinka, taky se moc těším na fotečky 🙂

@mes bříško je parádníííí, fotečky se moc povedly, nato, že to byla 2-minutová rychlovka, suprovníííí 😵 😉 🙂

@murynka teeeeda, vy márte ale pohodičku 🙂 paráda 🙂 😵

wwercaa
4. črc 2010

my včera byli na zahradě, dneska jdeme zas, ale už makro dnes nefotím, včera jsem ho nafotila v plavkách a opálila záda 😀 🙂 ale naštěstí dohněda 😀

tady včerejší snažení 🙂

wwercaa
4. črc 2010

a růžové máky, sice už napůl opadané, ale předse 🙂

wwercaa
4. črc 2010

a tady Davča v bazénku...

pipiii
4. črc 2010

tyy brdo!!! krasne fotecky!!!!!! uaaaa, nadherne!! vsechny !!!!!!!!!

ja mam nove tady v albicku 🙂

https://www.modrykonik.cz/fotoblog/pipiii/album...

tesim se az vyzkousim makro cocky🙂 co mam u soanpe

wwercaa
4. črc 2010

@pipiii to se teda na ty čočky těš, staneš se stejnou maniačkou jako my 😀 😀 😉

molicova
4. črc 2010

ahoj holčiny, vůbec nestíhám, stihnu si tak akorát upravit těch pár foteček co udělám a nic víc 🙂 jsme pořád u bazénu a není čas fotit a večer jsem z toho vedra tak unavená, že se mi nechce nic dělat 🙂
Jinak makra jsou úžasná jak od mes tak i od wwercaa, fakt se mi strašně líbí 🙂 a jinak ostatní fotečky dětiček, tak krásáa. Je vidět, že si léto také úžíváte jako my 🙂
Tak zatím papa a snad až mě to ase nějak popadne, tak sem něco přihodim 🙂

kozinka
4. črc 2010

@molicova bazén závidím !!! 😵 výhoda rodinného baráčku 😵 my ve městě v paneláku :-P hnus

házím zatím tyhle 🙂 ještě jsem se tím pořádně ani neprohrabala 😀 je jich moc 😀

k.ate
4. črc 2010

ahoj holky, fotečky nový nemám, ale procházela jsem si nabídky brigád a narazila jsem na tohle (snad to bude fungovat 😕 ) :

http://brigady.prace.cz/pd/170587490/?ref=http%...

Pro mě ne to marný, zkoušet to 😀 , ale myslim, že pro některý z vás by to nebyla špatná forma přivýdělku k mateřské, ne? 🙂 Možná si teď poklepete na čelo, ale mě to prostě tak nějak napadlo no... 😀

jaa
4. črc 2010

Tady mám pár foteček od kamarádky ze zrcadlovky a pár z bazénu focené kamerou... 😉

jaa
4. črc 2010

a tady bazén..

jaa
4. črc 2010

A na té fotce,jak plave na bříšku s nožkama na hladině.je vidězt,že je opravdu hodně tmavá 😉 😉 😉

molicova
5. črc 2010

@kozinka no je to velká výhoda 🙂 jsem za to vážně moc ráda 🙂
@jaa no to teda jo, to je uplnej černoušek 😀 ale je to krásné, když je takhle snědá. Tomínek je bělounký 🙂
Házim pár foteček 🙂 ale nějak mě to poslední dobou neba ☹

molicova
5. črc 2010

no teď jak na ně koukám, tak jsou děsný, až bude chuť tak to zkusím uprvit lépe 🙂

murynka
5. črc 2010

ahojky 🙂

@kozinka zatím nádhera 😵 😵 fakt krása jsi šikovnáááááááááááá!!!!!!!!!!!!!!

@jaa malá je kouzelná fotečky krásné 🙂

@molicova jakto že tě to neba??asi je to tím vedrem 😝 😝 ale mě se fotečky líbí 🙂

posílám něco ze dneška více na:
http://murynka.rajce.idnes.cz/Ruda_5.7.2010/

ta včelka se mi docela líbí co myslíte??

murynka
5. črc 2010

ještě nějaké 🙂 a pak musím běžet na grilování 😀

soanpe
5. črc 2010

@molicova jé Míšo,ke si byla na máky?
ta naše masochystka olizuje citron a nechce mi ho dát 😀

wwercaa
5. črc 2010

ahoj holky, dneska jsme byli u prababi...něco málo jsem nafotila, nesvítilo sluníčko, občas poprchávalo, bylo příjemně 🙂

@jaa malá je fakt božííí a fotečky krááásnéééé 🙂 🙂
@murynka včelka je božííí 😉 😵 já jsem ještě na takový sedící hmyz nenatrafila, taky bych chtěla ale lítá to z kvítku na kvítek a to teda nejde 😀 🙂
@molicova máčky supeeeer 🙂 🙂 jsi šikulka 🙂
@kozinka jéééé, těším se na další fotky, jistě parádní 🙂 😵

Strana