icon

Vlastní fotografování dětí, úprava fotek, atd. Rady?

nebe
23. dub 2010

Už mě omrzelo focení dětí obyč digitálem, ale zaujalo mě focení zrcadlovkou. Jen nevím jakou si pořídit. Prosím o radu zkušnějších maminek,které už taky omrzely obyčejně napraskané fotky ale žádná ta nej.....🙂

wwercaa
15. črc 2010

@ferinka krásný fotečky, moc se mi líbí ty v bazénku 😵 😵 😵 pání já na kolotoči nebyla ani napamatuju 😝 😀

ferinka
16. črc 2010

@wwercaa já na kolotočila byla a dlouho na to zase nezapomenu... 🙄 😀 😀 😀
No dyť já v Beskydech taky fotila západ sluníčka,kde ty fotky sakra mám,že je nemám 😅 😀 😀 😀 😀

molicova
16. črc 2010

Holky moc děkuji za pochvalu 🙂 bylo to fajn focení 🙂
@wwercaa krááásny západ 🙂

soanpe
16. črc 2010

@molicova míšo , bez 50 ani ránu, co ? 😉 😀 fotí fakt dobře.já frčím ńa slapy na babinec 😵 😵 😵 pappa

molicova
16. črc 2010

@soanpe už bez ní nemůžu žít 😀 je fakt svělá 🙂 moc si to užij, papa

ferinka
16. črc 2010

Holky hoďte mi sem odkaz na ten portréťák prosím,ať vím co si nalepit na zeď a házet znovu do kasičky 😀 😀 😀

wwercaa
16. črc 2010

@ferinka tak ten potrétní je taky můj sen, budu mít narozky ale pochybuju že po tomhle dárku to tak brzy dostanu 😀 😀 😀

holky my se dneska viděli s Adélkou - sirael4 bylo moc fajn, neco málo jsme nafotily, ta tady výběr 🙂

molicova
16. črc 2010

@ferinka ta já mám tento http://www.megapixel.cz/nikon-50-mm-f-1-4-af-s-... holky ale mají ten levnější a to je ta 1,8 a myslim canon 🙂 ale kamárádka má ještě sigmu 🙂 a taky je s ní max spokojená 🙂
@wwercaa super fotečky 🙂 vypadá to, že jste si to moc a moc užily 😀 😀 😀

wwercaa
16. črc 2010

@molicova děkuju, no užili ale ve stínu 🙂 , jinak hrozný horko 😝 😝 😝

wwercaa
16. črc 2010

@molicova co myslíš, je to zmena ze Sonny na Olympus, když se tak podíváš na ty mé fotečky?? můj názor je, že to dělá pestrejší barvičky než Sonka 🙂

molicova
16. črc 2010

@wwercaa to stoprocentně souhlasim 🙂 a koukala jsem, že máš i na něktrých vinětaci, je to važně super 🙂 a uvidíš, že čím víc si zase budeš zvykat na olympuse, tak to bude uplně perfektní 🙂 a pak se zase přemiklíkuješ dál 🙂

wwercaa
16. črc 2010

@molicova tak fajn, jsem ráda, že je vidět zmenu 🙂 začínám si zvykat, jsem spokojená, ještě trošku prostudovat manuál 😀 😝 ...vinětu jsem dávala, jsem včera odkoukala od tebe jestli ti to neva 😀 😀 😀 😉 mám jí ve Photoscapu, tak jsem trošičku přidala at to má šmrnc 🙂 jj zabehnu se s Olympusem a pak jsme si s přítele říkali, že kdyby nestačil, tak bych šla do něčeho lepšího ale zatím jsem spokojená, ještě to chce záběh s bleskem a budu happy 😵

wwercaa
16. črc 2010

tady Davídek s ovladačem a další pokusy focení s bleskem 🙂

molicova
16. črc 2010

@wwercaa no vůbec ne, to nění můj patent 🙂 jen to tam dávej z vesela 🙂 vypadá to pak tak nějak zajímavěji 🙂 jj blesk 🙂 to je pomocník 🙂

molicova
16. črc 2010

@wwercaa nááádherný fotečky 🙂 fakt fotí líp 🙂

wwercaa
16. črc 2010

@molicova jé, to jsi zlatá, že se můžu opičit 😀 😉 ne dělám si srandu, jasně, vypadá to opravdu zajímavějš 🙂
budu ráda, když se budu fotečky líbit pořád víc, aspon se budu snažit zdokonalovat, tak snad i výsledek bude poznat 🙂

nebe
autor
16. črc 2010

Ahoj holky dlouho jsemtu nebyla nejak nestiham. fotky mate naaadherne:DDDDD

molicova
16. črc 2010

@wwercaa 🙂 🙂 🙂 a co se týče těch pochval, tak to je u mě to samé 🙂 žene mě to hrozně moc dál 🙂

@nebe ahojky 🙂

wwercaa
16. črc 2010

@nebe ahoj, minule jsem si na tebe taky vzpomela, žes tu dlouho nebyla 😀 🙂

wwercaa
16. črc 2010

@molicova přesně tak, a fotíš a pořád se snažíš aby to bylo den ode dne lepší 🙂 😵 jsem si všimla na FB že máte pejsky 🙂

molicova
16. črc 2010

@wwercaa jj, dva boloňáky 🙂 Molynku a NIkynku 🙂 je to máma s dcerou 🙂

sirael4
16. črc 2010

@wwercaa jé, ty jsi rychlá🙂 škoda že to vidím maličké v mobilu, neposlala bys mi to na mail?🙂tam si to rozbalím větší@molicova užili krásně,ale horko bylo

wwercaa
16. črc 2010

@sirael4 ahooojky, malej usnul, tak me to nedalo 😀 udělám albíčko, co ty na to, a tam by jsi si to skopírovala nekam, co ty na to 🙂 , me právě to posílání fotek v emailu blbne 😒

@molicova máš asi dobrej vztah k zvířatkům co, jsou krásný 😵 nám ted jorkšírek asi umírá, těžko se to píše 😢 😢 😢

sirael4
16. črc 2010

@wwercaa to je supr nápad nějaké album, ať toho vašeho krasavce mám🙂 me se to pres ten mail taky podaří málokdy🙂 už spinka, to ho to vedro zmohlo

wwercaa
16. črc 2010

@sirael4 jo napapal se a krásne usnul 🙂 už jsem udelala albíčko, fotečky jsou velikostně upravený, teda jestli ti to nevadí, koukni do mýho fotoblogu, máš to tam 😉

molicova
16. črc 2010

@wwercaa ježiši tak to mě moc mrzí ☹ to musí být hrozné ☹

wwercaa
16. črc 2010

@molicova Míši, ono právě ani nevíme na čem jsme, on mel ted hodne průjem pak zácpu, a včera jsme si práve s tchýni všimli, že má hodně nafouklý bříško 😒 tak s ním dnes jel davča na veterinu a tam bylo zjištěno, že mu nepracují játra tak jak by meli a že má vodu v břiše ☹ dostal prášky na odvodnění, dělali mu odběry krve, výsledky špatné, v podnělí jde na krev znovu, jsem v šoku, prý je to nemoc, na kterou tuta rasa trpí, operace by byla možná ale úspěšnost že přežije je u pejsků starších 1,5 roku 25%, takže skoro žádná 😢 psovi jsou teprve 2 roky a ted tohle 😔 má neco na játrech a neví se co 😒 pevne věřím, že to dobře dopadne, jsem hrozně citlivá, co se týče zvířatek a moc me to vzalo, když vím, jak byl předtím veselej ☹ promin musela jsem se rozepsat...

ferinka
16. črc 2010

@molicova ty jsi ale už jak profík 😎

sirael4
16. črc 2010

@wwercaa děkuju moc, mám staženo, fotíš fakt hezky, líbí se mi hodně 15.fotka, a moc se mi líbí jak je vyfocený ten strom v pozadí u těch posledních fotek🙂 a neboj, s pejskem to dopadne určitě dobře, vždyť je ještě mladý a plný síly😉

molicova
16. črc 2010

@wwercaa Veru to je v naprostém pořádku, potřebovala si to ze sebe dostat. Neumím si to vůbec představit. Holky jsou naše zlatíčka 🙂 takže s tebou moc soucítim ☹ když by si si chtěla popovídat, tak mi určitě napiš 🙂 budu každopádně družet palečky i na nohách, aby se vašemu pejskovi ulevilo a byl brzo fit 🙂 jsem z toho uplně špatná s tebou ☹ fakt mě to moc mrzí ☹ drž se

Strana