icon

Vlastní fotografování dětí, úprava fotek, atd. Rady?

nebe
23. dub 2010

Už mě omrzelo focení dětí obyč digitálem, ale zaujalo mě focení zrcadlovkou. Jen nevím jakou si pořídit. Prosím o radu zkušnějších maminek,které už taky omrzely obyčejně napraskané fotky ale žádná ta nej.....🙂

wwercaa
19. črc 2010

@sirael4 jj já hlavne zkoušela blesk víš, protože možná by to chtelo jinak ho naštelovat, alebo by to chtelo pořádný program...

sirael4
19. črc 2010

@wwercaa vypadá to pěkně, dokonce mám i pocit, že Davídka focení bavilo 🙂

wwercaa
19. črc 2010

@sirael4 na to, že mám blesk týden tak to jde...

sirael4
19. črc 2010

@wwercaa já myslím, že ti to fotí nádherně 😉

endie
19. črc 2010

@pipiii mám zracadlovku co jsem dávala odkaz ten Canon ale nevím proč nejvíc fotím tím druhým co mám kompaktem je jako 3 nejlepší na žebřičku a super fotí , se zrcadlovkou teprve začínám tak se musíme nějak zžít 😀

ferinka
19. črc 2010

Tak stažený to mám a teď se s tím ještě naučit 😀

blanka.k
19. črc 2010

Ahoj holky, prosím o radu, nevíte, kde je ve Photoshopu nástroj na Opravení červených očí? Jsem slepá nebo faktr nevím...

bledulka
20. črc 2010

@blanka.k blani, už jsi našla nástroj na červené oči?
pokud ne, tak nevím,zda máme stejnou verzi photoshopu,ale nástroj na červené oči by mohl být skrytý pod bodovým retušovacím štětcem- to je vlevo v panelu nástrojů ikonka ,kde je jakoby bílý oválek a u něj štěteček- tak tam je možnost asi 4 jiných nástrojů

kdyby ti to pak nešlo,tak napiš, mám od manžela knížku o photoshopu,opsala bych ti návod jak na to... je tam rozdíl v nastavení podle toho,zda máš oči modré nebo tmavé...

jinak je ale manžel odstranuje v prográmku adobe bridge,který je součástí photoshopu-pouští se zvlášt..ale ted nevím jak to dělá...tak kdybys to potřebovala znát i tím druhým způsobem,tak Ti to popíšu večer 🙂

blanka.k
20. črc 2010

@bledulka díky, mám starý PS 8.0, tam to asi bude jako Nástroj nahrazení barvy, jsem si říkala, že kdyby to bylo nějaké jendoduché, konečně vyvolávám 1,5 roku staré fotky a koukám, že na pár mám červené oči, tak to opravím klaiscky v Corelu, tam to umím 😅
Taky když se díváte na starý fotky, tak si říkáte, jak jste mohly tak strašně špatně fotit? že jsou ty fotky děsný? 😅

bebss
20. črc 2010

ahojky holky vidím, že všechny nějak fotíte .) Můžu se přidat 🙂

bebss
20. črc 2010

@sirael4 jéé Siir ty jsi tady taky ani si se nepochávalila, že fotíš🙂 😵

sirael4
20. črc 2010

@bebss ještě né 😉 zatím mě to zajímá hodně teoreticky a koukám tu jak fotí holky 😅
foťáček bude až někdy v září nebo říjnu, po svatbě

bebss
20. črc 2010

Holky já fotím Nikonem D5000 a hlavně portréty, trochu inscenované prostě různé nápady, někdy i makro, ale nemám žádnej extra objektiv 🙂

wwercaa
20. črc 2010

čav holky, tak neco ze včerejší procházky, jsem malej jí celou prospal, jsem delala jakože "modelku" idkyž váhove mám hodne daleko 😀 😀

bebss
20. črc 2010

Pár foteček na ukázku 🙂

bebss
20. črc 2010
wwercaa
20. črc 2010

možná si myslíte, že nedelám nic jinýho než fotím, ale proste mám novej fotáček a pořád experimentuju co novýho s ním dovedu, snažím se studovat manuál, prá dobrých vecí jsem se už naučila, ale ještě je toho pořád moc 😝

tay přítel s tátou...

wwercaa
20. črc 2010

@bebss vítej, fotíš moc krásne 😵 povedené fotky 🙂 já bych chtela taky skusit nafotit ségru jako model, tak se uvidí, kdy, už se moc teším

sirael4
20. črc 2010

@wwercaa jééé, Verunko, krásný!!! Modelka přepychová a ty vlasy....slušííí
a chlapi se ti taky povedli nafotit!

wwercaa
20. črc 2010

a tady nejaký kytky a pod. po ceste, ale bez čoček to pro me nebylo to pravý ořechový 😒

wwercaa
20. črc 2010

@sirael4 dekuju, jo vlasy, jako strašidloooo 😀

sirael4
20. črc 2010

@wwercaa to né, vypadá to pěkně 🙂
a líbí se mi kůra břízy 😉

bebss
20. črc 2010

@wwercaa Ahojky děkuju taky hezky fotíš...no já už to mám jako malej job při práci. Je super že zkoušíš, hlavně si hodn ě i čti různý články, knihy o focení a zkoušej co dokážeš..každej den se člověk učí něco nového...A čím fotíš?

wwercaa
20. črc 2010

@bebss když to jde, tak si čtu hlavne ten manuál, přítel mi ted koupil Olympuse e-520 s dvema objektivama a externím bleskem tak pořád fotím jak maniak 😀

blanka.k
20. črc 2010

@bebss moc pěkné portréty

@wwercaa to je tchán, že? Celej manžel 😉
Já nějak nemám chuť fotit, asi tím, že v tom vedru nemůžu s malým ven, a mě nějak prostě furt nebaví ho fotit, nějak tomu focení lidí a dětí nemmůžu přijít na chuť...asi tím, že on nedrží pózu jako správný model 😀 Tak aspoň fotky od babičky ze dvorku, foceno pevnou 35, takže se mi tam nevlezlo vše co jsem chtěla, prootže už nebylo kam ustoupit, takže omluvte kompozici fotek 😀 Jsem šla původně fotit nějaké kytky, ale nešlo mi to, tak jsem udělala pár fotek všeho možného,ale malej začal hned řvát, tak prd 😅

wwercaa
20. črc 2010

@blanka.k jj tchán 😉 ...........jinak moc krásný fotky, ten kočárek je boooomba 😵 😵

sirael4
20. črc 2010

@blanka.k ty jo, super 🙂 a ta dlažba se mi líbí....a jak je to celé dohněda...nemá chybu

murynka
20. črc 2010

@bebss ty máš nikon 5000d?jak jsi spokojená o tom toitž docela uvažuji 🙂

jinak fotečky všech krásný 😵 😵

mes
20. črc 2010

@murynka já ho mám taky a jsem spokojená mega 😵

murynka
20. črc 2010

@mes ty máš ty 2 kity k tomu?i ten na dálku?

Strana