icon

Vlastní fotografování dětí, úprava fotek, atd. Rady?

nebe
23. dub 2010

Už mě omrzelo focení dětí obyč digitálem, ale zaujalo mě focení zrcadlovkou. Jen nevím jakou si pořídit. Prosím o radu zkušnějších maminek,které už taky omrzely obyčejně napraskané fotky ale žádná ta nej.....🙂

wwercaa
23. črc 2010

jinak já ty motýlky fotila z řádné dálky, takže s tím objektivem co mám, bych si troufla i na toho koníka, mám ten dlouhý objektiv 70-300mm, sice težkej jak svine ale takový polomakro delá pekný 😀 🙂

mes
23. črc 2010

@wwercaa zkus mi poslat jednu fotku - pokusím se ti něco udělat s tou barvou - pošlu ti mail do IP 😉

wwercaa
23. črc 2010

@mes máš jí tam 😉 Davídek má červenou tečku v oku, nelekni se 😀 , já jsem mu nechtene píchla svým palcem do oka, jsme delali blbinky spolu, tančili na šmouly a stal se úraz, chce to retuš....

mes
23. črc 2010

@wwercaa mě píchnul při kojení Ondra nehtem minulý týden, jsem byla jak krvavá Mery 😀 Jdu na to

wwercaa
23. črc 2010

@mes tak už to nemá dnes tak červený, už mu to naštestí mizí, jsem se moc bála, ale behem 5 minut byl zas vysmátej 🙂

pehaka
23. črc 2010

ahojky 🙂 moc děkuji za zodpovězený dotaz jak správně zálohovat fotky!!!
Náááááááádherné fotky nevím na co dřív koukat jste maxi šikulíny 😀 Já jsem si dneska donesla novej foťák jsem z něho nadšená a pomalu si pročítám návod jak na to 🙂 doufám, že se vím brzy ve vašem umění přiblížím!!!

wwercaa
23. črc 2010

@pehaka jé, teším se na fotečky 😅

pehaka
23. črc 2010

@wwercaa to já taky 🙂 dneska nám tu ale hrozně leje a předpověď není zrovna příznivá - malej má zítra narozeniny a v neděli má oslavičku na zahradě s prckama tak snad to přejde....fotečky Davídka jsou luxusní moc se mi líbí 😉

mes
23. črc 2010

@wwercaa tak jsem to zkusila

wwercaa
23. črc 2010

@pehaka ježiiiiš, tak to mu moc gratuluju k prvnímu ročku 😵 😵 😵 😵 at jen dál roste a delá vám samou radost 🙂 nás to čeká za 2 mesíce 🙂 jj to je škoda teda s tím počasím 😝

@mes jééééééééééééé, to je úplný rozdíl, já chci taky takhle umet upravovat 😀 🙂 🙂 já mam photoscape a picasa3 víc nic...v čem jsi to upravovala 😲

mes
23. črc 2010

@wwercaa v picasa 3 😀 😀 😀 😀

wwercaa
23. črc 2010

@mes no to snad neeeee 😀 😀 😀

mes
23. črc 2010

@wwercaa jo jooo 😀 😀 😀 😀

wwercaa
23. črc 2010

já zkoušela ve photoscapu ale nic moc teda 😀

wwercaa
23. črc 2010

fuuuj, pořád to mám nažlutlý, blééé 😀 😝 😝 tak ja se zítra zkusím pohrát teda s picasem 😀

mes
23. črc 2010

@wwercaa lepší je to dělat ve dne..takhle je to pak dost zkreslené...když se na to ráno podívám...

jaa
23. črc 2010

@mes krásná kobylka..nádherné barvičky...
@wwercaa snad se vám alespon druhý pejsek uzdraví...Kamarádka měla chovnou stanici s jorkšíry a musela ji zrušit.A to měli samé šampiony až kdoví odkud a za strašné peníze..Jenže všechny vrhy,co měly,byly vadné.Když jim pejsci neumřeli hned,tam jim chyběla nějaká končetina.nebo byli trvale postižení..slepí,hluchý ap...

nikulka83
23. črc 2010

@murynka : prej čůrá, ale je vidět, že mu to dělá obtíže... Tak snad to do zítra vyhodnotí - mam volat odpoledne... asi by bylo nejlepší, kdyby ho revidovali - udělali tu dírku pořádnou - říkali, že je na hraně.. Je vyčištěnej, zúžení nemá a stejně čůrá naprd... Holky, já už se snad začnu modlit, aby to dopadlo dobře a měli jsme ho už doma... Nevim, jak dlouho ho chtí ještě pozorovat. Zítra je musim pořádně vyzpovídat...

@wwercaa : krásný fotečky..Davídek má nádhernej čumáček.. Fífa se taky nechce fotit v náručí. Musim fotit za letu.. 😎

nikulka83
23. črc 2010

@wwercaa : nemáte barevný zdi, ohledně toho zbarvení fotek? Odrážíš o strop nebo jak?

soanpe
23. črc 2010

@wwercaa
nastav si vyvážení bílé.lepší je, když to uděláš ručně (vyfotí se bílý papír a pak podle návodu ručně vyvážíš, já to teda ještě nezkoušela)fakt ti to ujíždí . jo a nemíchá se ti tam žárovka a blesk?

soanpe
23. črc 2010

@mes ta jedna hmyzofilko 😀 😀 😀 u nás už dva dny bydlí saranče asi 7cm veliký.no hnuuuusný .a Sofí na něj s obdivem kouká. přítel ho chyti a já z uctivé a bezpečné vzdálenosti vyfotila 😀

murynka
24. črc 2010

ahojky tak jsme šla fotit zase to na mě padalo a zvedlo mi to náladu 🙂 😵

@wwercaa koikám že s bleskem žádný med co ☹ budu bojovat asi dlouho ☹ 😝 😀 než se to naučím beeee

murynka
24. črc 2010

a tady malá aby se neřeklo že fotím jen přírodu 😝 😀 😀

bajunka
24. črc 2010

mela jsem chvilinku tak jedna upravena fotka manza s Nelou

andara
24. črc 2010

Ahojky holky, muzu se pridat? Spise vas teda ctu a obdivuju vase nadherny fotecky a deticky 😉 Snad se k tomu jednou taky dopracuju. Zrcadlovku nemam vlastni, obcas si ji pujcim od brachy (ma Canon). Vysvetlil mi tak v rychlosti jak se rucne ostri a co se nastavuje.Tak sem fotila jak diva 😀 Tak prosim posudte, jestli mi to jde a tak.Diky 🙂
Nejprve hodim serii Kapky.

andara
24. črc 2010

Ted Fuchsie🙂

andara
24. črc 2010

Teda jak je to zmensene, tak to nevypada moc hezky 😒 Zkusim vlozit jednu.

andara
24. črc 2010

Tak nic, jeste takhle: http://img842.imageshack.us/img842/7932/fuchsie...
No mam toho vis,ale nechci to tu zahltit 🙂

wwercaa
24. črc 2010

ahoj holky 🙂

@andara jiste že můžeš, pekný fotečky 😵 😵

@bajunka přenááádhernááá fotečky i Nelinka 🙂 🙂 🙂

@murynka pekný fotečky, me se líbí moc ten šnek 🙂 🙂 🙂 Sofí je šikulka, jak si čistí zoubky 😀 😵 😵

@mes dekuji za krásnou úpravu, jsi me navnadila, tak jsem si k tomu sedla a posnažila se to upravit líp 😀

@nikulka83 práve že máme oranžový pokoj, tak se není čemu divit 😀 ale strop mám bílý a blesk věčšinou nakloním na nej, tak nechápu 😕 ale to je fakt asi ta teplá barva pokojíčku, když jsem fotila v zeleným tak fotky byli hnusne nazelenalý 😝

@soanpe díky za radu 😉 , vyvážení bílé jsem taky nastavovala ve fotáku, podle knížky kdy co jak nastavit, mela jsem nastavené vyvážení bíle v exteriéru za jasnýho dne 😉 ale fakt je to barvou pokoje asi...

wwercaa
24. črc 2010

a tady mé snažení v picasu a photoscapu dopadlo to takhle, doufám, že je poznat nejaký rozdíl 😝
https://www.modrykonik.cz/fotoblog/wwercaa/albu...

Strana