icon

Vlastní fotografování dětí, úprava fotek, atd. Rady?

nebe
23. dub 2010

Už mě omrzelo focení dětí obyč digitálem, ale zaujalo mě focení zrcadlovkou. Jen nevím jakou si pořídit. Prosím o radu zkušnějších maminek,které už taky omrzely obyčejně napraskané fotky ale žádná ta nej.....🙂

molicova
26. črc 2010

@pehaka moc děkuji za pochvalu a případný zájem 🙂 to mě fakt moc těší 🙂 jinak mě fotečky taky nepřijdou rozmazané 🙂 možná to dělá ten koník, já mam také některé mázlé a u sebe jsou ostré ☹ jinak malej je uplně úúúúžasnej 🙂

mes
26. črc 2010

@pehaka to bude tím, že všechny tu máme fotky upravené..prožeň je úpravou a budou nádherné🙂 Jinak fakt malý je k sežrání... 😵 😵

pehaka
26. črc 2010

jé holky to vám moc děkuju - malej je slaďoušek po tatínkovi 😀 ze mě nemá ani fň 😝
já si to s tou úpravou moc nevím rady dostala jsem program Pfotoshop element 8 a přijde mi že je tam toho vážně moc 😝

molicova
26. črc 2010

Děvčátka ještě sem házim kdyžtak odkaz na FB na ty moje stránky My-foto.cz, když budete mít chuť se mrknout 🙂 internetové stránečky by měly být během tohoto týdne 🙂 http://www.facebook.com/pages/Praha-6/Michaela-...

k.ate
26. črc 2010

ahoj holky, tak zas po nějaké době nakukuju, fotky sem ani nebudu dávat 😀 Protože s těma svejma se můžu nít zahrabat, na úpravy mi nějak nezbývá energie a ani nálada, takže kdo se chce kouknout na moje matlanice, mám je u sebe v blogu...

Jinak všechny fotky tady jsou super 🙂

@pehaka
mně ty fotky taky přijdou ostrý 😕

blanka.k
26. črc 2010

Ahoj holky, malej se fotit nějak nedá, tak prohrabávám PC a našla jsem poseldní návštěvu v Práglu, v únoru, kosa jak blázen , jsem pěkně prochladla a pak jsem byla několik týdnů doma nemocná 😅 Akorát mě max.štve, že nemůžu najít origínály, jen tyhle s černým okrajem 😖 Já bych někam jela na výlet za archtekturou, až bych brečela 😅 😔

sirael4
27. črc 2010

@blanka.k teda Blani, ty jsi normální profík. Fotkyz Prahy jsou jedna báseň. Šla bych na výstavu 🙂
Čím, že ty fotíš?

ferinka
27. črc 2010

@blanka.k to je paráda,se tim s Moli živte 😵

Sakra já asi propásla situaci,pořád čekám až bude líp,že se půjdeme fotit do toho obilí,protože konečně hezky zezlátlo a dneska všude jedou kombajny - evidentně nás čekalo na to počasí víc... 😅 😀 😀 😀
No nic,snad někde ještě flek zůstane 😀 😀 😀

blanka.k
27. črc 2010

@sirael4
@ferinka holky díky. Je to foceno Nikonem D60 se set.objektivem 18-55, takže úplně nejobyčejnější zrcadlovka a ten nejlevnější objektiv co dělají 😀

pipiii
27. črc 2010

@blanka.k fotecky opravdu dokonale!!!! a kdyz jsi fotila 18-55, tak jsi orezavala ten orloj?

blanka.k
27. črc 2010

@pipiii konečně jsem našla origiály , tak koukám, ořízlé to není, je ot foceno na max.ohnisko 55 😉

pipiii
27. črc 2010

@blanka.k no vidis, me to prislo ze bych to tak nepriblizila :-O

ferinka
27. črc 2010

No nic,tak vyždímu oblečení,vypiju horkou čoko,vysuším vlasy a pak se pokusím upravit těch pár foto,co jsme v rychlosti udělali,hlavně že jsme se 2 km táhli pěšo 😀 😀 😀

murynka
27. črc 2010

ahojky nešel nám od neděle net 😝 😝
@andara krásné fotečky kapičky i fuchsie 🙂 a ahojky vítám tě 😵 😵 @wwercaa děkuju za pochvalu 🙂 jsi zlatá 😵 😵 ty tvoje se povedly já rozdíl vidím 😅 šikulka!!!@soanpekurzík vypadá zajímavě 🙂 @nikulka83 to je mi moc líto že kočičák je zase na tom špatně ☹ ☹ ale fotečky překránýýý ty máš prostě talent z velkým T!!!!! 😎 😵 @blanka.k také děluju za ppochvalu jsem ráda že selíbí 🙂 @molicova krásné fotečky 😵 😵 fak moc!!!!!!šikulka!@pehaka také mi přijdou ostré 😀 😕 a neboj naučíš se vše chce to čas 😎

murynka
27. črc 2010

my jsme měli v sobotu oslavu 80 let babičky mého muže 🙂 dostala kotátko čendu 😀 😀jo a malá pila pivo 😕 😀 😀 😀to také musím poslat 😀 😀

murynka
27. črc 2010

tak ještě nějaké 🙂

wwercaa
27. črc 2010

🙂 ahojky holky 🙂

já vás nestíhám, ted mám toho hodne, dnes jsme byli na šumave za tchánovcama, zítra si udeláme výlet zas 🙂 v sobotu odjíždime na Slovensko takže tuten týden je docela náročnej 😝 😝

@pehaka me se fotečky zdají ostrý, malej je božííí 😵 😵 😉

@murynka krásné fotečky kočičky, je dokonalá, miluju kočky 🙂 🙂 😵

@molicova stránky na FB jsem jenom krátce prohlídla, jsou úplne profesionálne dokonalý 😵 😵 rozbehla jsi to perfektne 🙂 když budu mít chvilku, tak si je pečlive prohlédnu všechny, teším se, a přeju hodne dalších zákazek 🙂 🙂 😵

@blanka.k Praha nemá chybu 😵 😵 😵 supeeer všechny 🙂

molicova
27. črc 2010

@wwercaa moc a moc děkuji, uvidíme co se z toho vyvrbí 🙂 je to jenom zkouška 🙂 a moc děkuji, že si uděláš čas 🙂 😀 😀 😀
@murynka kočička krááásná 🙂

ferinka
27. črc 2010

Tak klepu se tu jak ratlík,ale fota hotový,na fb už jsou komplet 😀

blanka.k
27. črc 2010

@ferinka už jsem se kochala na FB, v čem děláš tu vinětaci?

blanka.k
27. črc 2010

@ferinka a náááááádhera!!!!!!!!!!!!!

wwercaa
27. črc 2010

@ferinka jéééé, ty jsou naprosto úúúúžasnýýý všechny!!! 😵 😵 😵 my zítra jedeme na Šumavu, cestou jsem zahlídla taky obilí a taky slunečnice, tak bude zastávka 😀 🙂

wwercaa
27. črc 2010

@murynka 😀 😀 😀

nikulka83
27. črc 2010

ahoj holky,
tak čika včera operovali, prý je na tom dobře, ještě bude tak 2 dny na klinice.. Snad to pomůže a už bude líp... Bojim se radovat, protože už jsem tak dělala několikrát a vždy se něco posr....

Zjistili jsme, že nám ta Sigma blbě ostří, musíme já nechat seštelovat s tělem... Ostří tak 2 cm pod ostřící bod... Jak to neni origoš Canon, tak se to děje často, co jsme tak četli... Takže to musíme poslat i s tělem a prý to bude trvat 3 týdny... To nevydržim 😝 😀 Ale budeme muset - asi až v září.. Teď počkáme - vztahuje se na to reklamačka...

@ferinka : už jsem komentovala na FB... Paráda.. Seš talent!!! 🙂

Házim pár fotek...

ferinka
27. črc 2010

Bylo to těsný,kombajny to už všude vzaly :o))) Táhli jsme se 2 km než jsem našla to ok pole a ne ošklivé černé a pak stejnak zmokli jak kury 😀 😀 😀

@blanka.k Photoscape holky tu dávaaly odkaz

nikulka83
27. črc 2010

@blanka.k : já vinětuju je Photoscape 🙂

@wwercaa : supeeeer!!! Fífa pivo nechce, on je hrozná fajnovka.. jen tak si něco do pusy nedá 🙂

ferinka
27. črc 2010

@nikulka83 nech toho se pak červenám,na tebe zdaaaaaleka nemám a i na ostatní holčiny,já bych tak chtěla portréťák ☹

ferinka
27. črc 2010

Já sem dát fotky s pívem tak na nás dojde sociálka,Mates by chlastal všechno 😀 😀 😀

blanka.k
27. črc 2010

Holky, díky, ,jdu stahovat, vinětace jde i v Corelu co mmám, ale je jak kdyby "neprůhledná" nebo jak to říct, protstě si člověk vybere barvu a ta udělá přechod, vypadá to hrozně ☹

soanpe
27. črc 2010

ahoj holky 🙂
sakra,kde berete čas ? takových fotek 😲
já včera byla u ségry a něco málo jsem nafotila,ale absolutně nestíhám upravovat.tuhle jsem jen orámovala a dala dolu sytost
ostatní jsou totál jalové 😝

dnes jsem byla se Sofinkou u Míši a Tomáška. A musím říct, že většího modela jsem fakt nezažila 😀 Sofí je ve srovnání s Tomíkem neřízená střela a i Míša říkala ,že je fuška ji nafotit 😀 😀 😀 a to má rychlýho Nikona a USM objektiv 😅

@molicova moc děkujeme za heký den 😵

Strana