icon

Vlastní fotografování dětí, úprava fotek, atd. Rady?

nebe
23. dub 2010

Už mě omrzelo focení dětí obyč digitálem, ale zaujalo mě focení zrcadlovkou. Jen nevím jakou si pořídit. Prosím o radu zkušnějších maminek,které už taky omrzely obyčejně napraskané fotky ale žádná ta nej.....🙂

kamino
24. lis 2012

@erinbrock diky😉 on ma strasne plachticky,porad se mu roluji😉 mam super foto pred akvarkem v noci,tak mu cervene prosvitaji,vypada jak losovaci micek z Matesa😉

mirusak1
24. lis 2012

@jaa moc dekuju za info ohledne filtru a pera, pristi tyden si filtr objednam z ebay, pero jsem si objednala nejake za stovku z ceskeho foto eshopu

jaa
24. lis 2012

@mirusak1 používám filtr skoro pořád a pero,hooodně často 😉

jaa
24. lis 2012

Něco z dneška bez komprese na web

evlyn
25. lis 2012

@jaa Zvýrazňuješ nějak její oči (třeba u té první fotky)- nebo je má takhle kontrastní od přírody? Vypadá to zvláštně (v dobrém slova smyslu), hodně upoutávají pozornost.
Moje včerejší úlovky - pes se mi líbí moc, i když je na střed 🙂 S prckem jsem celkem spokojená, tak snad to zas není přeexponované 😀 Ono mi to pořád přijde do žluta, ale zdá se mi, že je to spíš fotkou uvnitř a WB

jaa
25. lis 2012

@evlyn Má extra výrazné oči sama od sebe.A,to hodně.

evlyn
25. lis 2012

@jaa to verim 🙂 on to asi dela i ten kontras svetle vnitrni barvy s tmavsim prouzkem okolo a celkove opalena plet 🙂 Ale vypada to uzasne - mas efekt na fotografii bez úprav 🙂
Mohla by ses mi prosim podivat na tu fotku malé, jestli tam nevidíš ty přepaly? Děkuju.

jaa
25. lis 2012
jaa
25. lis 2012

@evlyn Malá je ok.Jen,kdyby byla více otočená doprava a měla světlo směrem do obličeje a ne na bok hlavy,tak by byla fotka luxusní..
Naše malá je snědá a má výrazné modro-hnědo-zelené oči a dlouhé černé řasy a obočí.

fender
25. lis 2012

@jaa taky už máte doma brokovnici? na takovou kočku ji budete též myslím potřebovat 😅

jaa
25. lis 2012

@fender Pořídím kulomet🙂

evlyn
25. lis 2012

@jaa Díky 🙂
Je fakt ten, že takováhle barevná kombinace prostě tu pozornost strhne 🙂 A z mého pohledu taková kombinace u chlapa - hmmm, mňam 🙂

kamino
25. lis 2012

@jaa nadherna kocka😉 fakt princezna😉 mas krasny objekt k foceni😉

kamino
25. lis 2012

@jaa @ erinbrock Holky, vím, že jsem už otravná, ale co tohle? Vím, kompozice měla být na třetiny, ale nějak to nevyšlo.....
Posílám i v barvě i černobílé..mě se víc líbí ta černobílá varianta....

ivarei
25. lis 2012

@kamino Mně se líbí moc obě dvě, ta černobílá víc ;)

jaa
25. lis 2012

@kamino prd na kompozici. Nejkrásně jší jsou tzv momentkové fotky. Kdyby jsi měla pořád přemýšlet,tak nic nevyfotíš:_)))Fotky se mi líbí moc a obě.. 😉

kamino
25. lis 2012

@jaa
@ivarei Díky 🙂 Jenže jak tak koukám, tak většinou u toho nepřemýšlím vůbec a až doma u PC si říkám, že jsem to měla vzít jinak.. 🙂 Ale jsem z té zrdcadlovky nadšená čím dál víc 🙂 Jen ty objekty k focení nějak dochází... naštěstí tu byly přítele neteře...
Takhle jsem zkusila vyfotit tu starší, ale to je horší....

erinbrock
25. lis 2012

@kamino jj obe jsou moc hezke...jsou to momentky...jak rika @jaa tu kompozici uplne v klidu neres...ta prvni ma peknou atmosferu...ta posledni te starsi je taky moc pekna jen skoda ze neni uplne pekne ostra...mozna to dela modrykonik 😉

kamino
25. lis 2012

@erinbrock ve skutecnosti je trochu ostrejsi,ale byl to vyrez,tak je to znat.. Moc diky😉
Jak jsem psala,fotak se stava zavislosti 😉

jaa
25. lis 2012

Pořád dělám na tomto..Líbí se jim textury,tak jedu hlavně ty.. 😉

kamino
25. lis 2012

@jaa a jak to děláš? Super 🙂

jaa
25. lis 2012

@kamino V Ps...Holky,já se v něm pořád něco učím🙂))Otevřeš texturu a fotku. Pak dáš ctrl c a ctrl A,na fotku zase ctrl v a ctrl t..Roztáhneš ,entr a pak štetcem historiie nastavuješ krytí a mažeš..

kamino
25. lis 2012

@jaa Jooo to je ten kámen úrazu.. já se do toho focení tak zažrala, že si ho snad do nového PC pořídím 🙂 ale to už asi budeme zavaleni prádlem a špinavým nádobím..tolik času u PC jsem snad jetě netrávila, co mám foťák 🙂

jaa
25. lis 2012

@kamino prádlo,ani nádobí neuteče🙂))

kamino
25. lis 2012

@jaa ale chlap asi brzy jo 🙂 a toho by byla škoda, je to největší zlato co jsem si mohla přát.. 🙂

jaa
25. lis 2012

@kamino On to pochopí🙂

kamino
25. lis 2012

@jaa Je vášnivý modelář, tak to zatím chápe... ale jak dlouho. 🙂 Každopádně mě to tak chytlo, že se těším na každou příležitost něco vyfotit 🙂

jaa
25. lis 2012

@kamino fo´t,co to jde...Tak se nejlépe učí

kebule82
26. lis 2012

@jaa ta holčička je nádherná!

jaa
26. lis 2012

@kebule82 Děkujiiiiii.

Strana