icon

Vlastní fotografování dětí, úprava fotek, atd. Rady?

nebe
23. dub 2010

Už mě omrzelo focení dětí obyč digitálem, ale zaujalo mě focení zrcadlovkou. Jen nevím jakou si pořídit. Prosím o radu zkušnějších maminek,které už taky omrzely obyčejně napraskané fotky ale žádná ta nej.....🙂

negrovka78
7. čer 2010

Holky,prosím kritiku,jestli je tohle dobrý 😅 😅 😅

soanpe
7. čer 2010
soanpe
7. čer 2010

v tý pixmanii maj ted dobrou akci

murynka
7. čer 2010

@molicova krásné fotečky 🙂 😵 😵 zase slintám 😀 😀 😀

@luuciee83 moc povedné ta včelička super 🙂 🙂

prostě paráda jinak jak jste se bavili o tom že focení je drahé je ale když nas to baví a šetříme na to proč ne 😉 😉

holky POMOC!!!!přišla ta čočka nasadím a mám to rozamzané 😅 😅 nechápu 😢 😢 😢 😢 😢

soanpe
7. čer 2010

@murynka
a z jaký vzdálenosti fotíš? 😅

molicova
7. čer 2010

@negrovka78 mě přijdou super 🙂 nic bych něměnila 🙂

luuciee83
7. čer 2010

@murynka: děkuji! 😉 běhala jsem kolem stromu jak šílená a snažila se ji vyfotit 😀 😀

xmerssy
7. čer 2010

Ahoj holky,

tak jsem dnes zkusila novy objektiv a jsem nadsena 😀 , foti se s nim naprosto uzasne.....prikladam foto a jdu docist 🙂

xmerssy
7. čer 2010

@molicova krasny fotecky, Tomicek hezky papa, me zatim ty nej zabery unikaji....

xmerssy
7. čer 2010

@negrovka78, fotky super, taky bych nic nemenila!

pipiii
7. čer 2010

ahojik

holky, ja bych chtela mit syty barvy na fotkach..jsme z toho znechucena, jak jsou vyblity!! 🙄 🙄 😠 jo a prehledla jsme se tu o externim blesku 😀 a cetla jsme neco o 600KC 😀😀😀 jsme pitoma..ale blesk za 10tis..bohuzel ani ve snu 😀 😅

molicova
7. čer 2010

@xmerssy co že to máš za ten objektiv 🙂 protože fotky jsou fakt úžasný 🙂 moc, moc povedený 🙂 strašně se ti povedly 🙂 jen tak dále 🙂 😀

xmerssy
7. čer 2010

@molicova, moc moc jsi me potesila, ja je tu zkoumam do detailu, nektere se mi nezdaji az tak ostre....no musim si na jinej objektiv zvyknout....mam ten portretovy, 50/1.8, pritel mi ho dnes dovezl, tak jsem hned vyhnala oba chlapy ven a fotilo se 😀

soanpe
7. čer 2010

@xmerssy
ty brďo!!!!! já snad rozbiju prasátko 😀

@pipiii
abys měla hezký barvy, tak nesmíš mít snímky podexponovaný

xmerssy
7. čer 2010

@pipiii, ale vzdyt mas fotky krasne barevne...

xmerssy
7. čer 2010

@soanpe, ale mam pocit, ze pod 2.2 to neostri dokonale........anebo jsem byla moc blizko....?

pipiii
7. čer 2010

@soanpe ....podexponovaný wtf???? 😀 😀 😀

@xmerssy ja mam fotky sileny vyblity a dodelavam je v picasu

pipiii
7. čer 2010

@xmerssy holky, tyyyy brdo ja tomuhle vuubec nerozumim jeste 😀

xmerssy
7. čer 2010

jo holky a zvyknout si na pevny objektiv je kumšt 😀 , porad jsem mela tendenci zoomovat 😀

xmerssy
7. čer 2010

@pipiii ja trochu pozmenila nastaveni ve fotaku a neupravuji skoro vubec....

soanpe
7. čer 2010

@xmerssy. nevím.kouknu do foto škoda do diskuse 😉

@pipiii podexponovaný= málo světla

soanpe
7. čer 2010

já právě taky moc neupravuju. max automatický kontrast,ale třeba čb mám radši když jsou kontrastnější

nikulka83
7. čer 2010

@xmerssy: Paráda!!! To je úplně jiná liga, co? 😉 Zvyknout si na ten pevnej je těžký, ale už si to bez něj nedvedu představit 🙂 Fakt se ti moooc povedly!!

soanpe
7. čer 2010

@nikulka83
@xmerssy
tak vy mi dáváte 😀 sakra, že bych ... dnes jsem si byla pro ten blesk a v prodejně nebrali karty jen hotovost 😠

xmerssy
7. čer 2010

@nikulka83, moc dekuju, vubec nechapu jak jsem bez nej mohla tak dlouho byt 😀 , je uzasny, fotky vypadaji uplne jinak, nez ze setaku 😀 , jsem nadsena.......ale jeste to musim vyladit, ale napoprve jsem spokojena i ja......... 🙂 ...
Jo a taky je nezvyk jak je maly a kratky, ale vypada fakt luxusne 🙂

Takze, kdo bude kupovat novou zrcadlovku a bude chtit setovy objektiv, prodam za pakatel.

molicova
7. čer 2010

@xmerssy a můžu se ještě zeptat kolik stál? moc děkuji 🙂
ještě přidám nějaké ze zahrady 🙂

xmerssy
7. čer 2010

@molicova, kraaaaasne, a ty CB luxusní!!!
Stal 2.990, dnes rano jsem ho objednala v Megapixelu a pritel ho vyzvedl v Brne na prodejne....

@soanpe, díky, vyzkousim zitra...........no to by me teda pekne nastvalo, takze ho nemas?

molicova
7. čer 2010

@xmerssy moc děkuji, ale to je cannonáckej, nebo nějakej uni, já že mám zase nikona, tak potřebuju na něj

Strana