icon

Vlastní fotografování dětí, úprava fotek, atd. Rady?

nebe
23. dub 2010

Už mě omrzelo focení dětí obyč digitálem, ale zaujalo mě focení zrcadlovkou. Jen nevím jakou si pořídit. Prosím o radu zkušnějších maminek,které už taky omrzely obyčejně napraskané fotky ale žádná ta nej.....🙂

molicova
10. čer 2010

@wwercaa fotečky super, ale ty nožičky jsou nejúžasnější 🙂
@murynka je vidět, že čočka funguje 🙂, fotečky jsou super 🙂
já se tedy musim přiznat, že břicho cítim uplně normálně 🙂 tak aspoň něco 🙂

blanka.k
10. čer 2010

holky, vy tady házíte tolik krásných foteček, nestíhám chválit každou zvlášť, vy za den toho nafotíte jako já za měsíc 😀 Ale to je tím, že malej když neřve, tak spí, tak jsem ráda, že usnul a netrápí ho bříško, tak se o focení nesnažím....ale je fakt, že jet někam na výlet na hrad či zámek, tak taky nafotím půl karty 🤐 😀
@murynka - to jsem ráda, že nakonec jsi s tou čočkou to zvládla 😉 A Metz 48 můžu jen a jen doporučit, koukni k Majky na její web, ta tam má plno těhulí a dětí focených tou 48, ona si ho pak kouppila taky 😉

nebe
autor
10. čer 2010

@wwercaa Ty nožičky jsou super🙂 krasa

nebe
autor
10. čer 2010

@blanka.k Na jaky web majky???

blanka.k
10. čer 2010

@nebe to je kamarádka z BRM, zkusím najít tady na MK fotky co fotila....

blanka.k
10. čer 2010

určo fotila tyhle: https://www.modrykonik.cz/fotoblog/bessy/album/... , pak mě ve 13tt

olbramka
10. čer 2010

blanko a btweb jsou Tvoje webovky?

ronecek
10. čer 2010

@molicova Ahojky, jak vidím, taky sis porod patřičně užila. Těch císařů je tady opravdu hodně. Taky jsem moc chtěla rodit přirozeně, aby i Tomáš u porodu byl. ☹ Jenže když to bylo akutně, tak se mě ani neptali, jestli chci jen epidurál nebo uspat celá. Automaticky mě uspali a než Tomáš stačil dojet, malý už byl na světě. 🙂

ronecek
10. čer 2010

@wwercaa Verčo, malý je úžasný. 😉 Fotečky skvělé. Rostlinky super a o ťapkách ani nemluvím. 🙂

blanka.k
10. čer 2010

@olbramka btweb jsou moje 😉

blanka.k
10. čer 2010

na zítra hlásí až 36 ve stínu, to abych s foˇákem nikam nelezla, nebo se mi ten plast na slunku rozpustí 😀

vendulka
10. čer 2010

@blanka.k 36 ve stinu?kde?tomu se mi nechce verit 😀
jinak ja tu chvilku nebyla, nebyl cas a pak jsem byla na dovci,ale zloukla jsem fotecky a nektere jsou teda paradni

blanka.k
10. čer 2010

@vendulka http://meteopress.cz/ 😉
10.6.2010 10:15
V pátek se nejvyšší odpolední teploty zastaví až na 36 °C. Bouřky by se měly vyskytnout pouze ojediněle a to zejména na západě Čech. 😉

vendulka
10. čer 2010

tak to je hnus ovsem 😝

olbramka
10. čer 2010

@blanka.k poklona!!!!! 😉

soanpe
10. čer 2010

chcete slyšet moje fiasko s focením mé drahé milované dcery?
sestavím pracně stojany, navlíknu pozadí,že to byla fuška 3m tyčí a 2,75m role .... a moje zlatíčko se mi odmítá přiblížit k tomu monstru 😀 😀 😀
jo a to pozadí z aukra je lesklý 😠

bledulka
10. čer 2010

@soanpe jaké pozadí z aukra máš? mám pocit,že manžel něco podobného řešil,ale otočil ho obráceně a bylo to fajn..ale nevím,jestli tomu tak bude i u toho tvého

@molicova moli,ptala jsem se manžela na cenu těch stojanů a ty 4 metrové jsme koupili od té samé firmy za 590 kč..ale bylo to tenkrát od korunky dražený a asi jsme vychytali aukci,že zrovna nikdo moc zájem neměl...jedině to průběžně sledovat-pokud ještě daží i od korunky a nejnom "kup teď"

všem vám chválím fotky 🙂 kdybych tak někdy uměla to co vy 🙂

blanka.k
10. čer 2010

Holky, prosím, je někde ve PS možnost obarvit fotku na "sépia"? A jak byste nejjednodušej dosáhly této "barevnosti"?
https://www.modrykonik.cz/fotoblog/blanka__k/al...

soanpe
10. čer 2010

@bledulka
já ho mám tak, že to co se navíjí jakoby dovnitř k roli ,tak na tom fotím
z tý strana, coje jakoby ven je to ještě lesklejší 😠

soanpe
10. čer 2010

moje dítě začíná nenávidět foťák 😅
takže si budu muset dát pohov od focení,tak na dva dny 😢

soanpe
10. čer 2010

@blanka.k
mně přijde, že je to v přirozených barvách.že to není nijak odbarvené

blanka.k
10. čer 2010

@soanpe díky, ach jo, já chic mít taky takové krásné fotky. Ten Nikon to hází do modra...včera jem fotila známou , ve stínu pod stromem a chtěla proti slunci, tak má divnou barvu, tak teď bojuju a přemýšlím, jak to zamaskovat 😀

olbramka
10. čer 2010

@blanka.k to co jsi hodila si taky myslím, že není přebarvené... ale jinak ve photoshopu se dá sepie udělat přes obraz-přizpůsobení-odstín a sytost-a zaškrtnout kolorovat. možná by ses v tom zbavila i toho modrýho nádechu, nebo přes křivky a vyvážit bílou...?

olbramka
10. čer 2010

toho modrýho nádechu ne přes kolorovat... nebo si jen pohrát s jednotlivýma barevnýma kanálama

blanka.k
10. čer 2010

@olbramka - aha, já když zaškrtnu kolorovat, tak mě to hodí celý do modra...kde vyberu, že to chci do hněda? 😅 Si k tomu musím kouit nějaký manuál pro blbý 😅

olbramka
10. čer 2010

a když si posuneš tím posuvníkem od odstínu??? to nejde?

blanka.k
10. čer 2010

@olbramka - jo s barevností si hraju, nic jinýho mě nezbývá. 😉 A ještě s křivkama, no, ještě že těch fotek je pár 😅 Včera bylo tak pitomý počasí venku na focení 😅

blanka.k
10. čer 2010

@olbramka -joooo, už to jde 😀 Super, jsem slepá 😀

blanka.k
10. čer 2010

@olbramka a dííííky moc. 😉

olbramka
10. čer 2010

@blanka.k není zač, jsem ráda, že jsem pomohla 😉

Strana