icon

Vlastní fotografování dětí, úprava fotek, atd. Rady?

nebe
23. dub 2010

Už mě omrzelo focení dětí obyč digitálem, ale zaujalo mě focení zrcadlovkou. Jen nevím jakou si pořídit. Prosím o radu zkušnějších maminek,které už taky omrzely obyčejně napraskané fotky ale žádná ta nej.....🙂

murynka
17. čer 2010

holky dotaz asi jsme něco přeštelovala 😅 😝 😝 ¨

ted chci fotit na A nebo na P hrozně pomalu to cvakne paj je to rozmazané 😲 co jsem s tím provedla 🤐

molicova
17. čer 2010

@murynka no tak máš málo světla, pokud nemáš externí blesk, tak nevyfotíš nic, tedy pokud si neumíš nastavič čas a to já neumim 🙂

molicova
17. čer 2010

@murynka nebo přidat větší ISO 🙂

murynka
17. čer 2010

moli už je to ok.. 😉 😉 mě šlo o to že jsem cvakla a ono to dlouho trvalo než se něco dělo 😕 ale už dobrý 😀 😀 děkuju

pipiii
17. čer 2010

mury, mela jsi tam nastaveny dlouhy cas 😉

@molicova dikkky za pochvalu fotecek 😵 😵 😵

murynka
17. čer 2010

míšo to mi došlo 😀 😀 ale ani nevím jak se to nastavuje 😀 😀 😀

obla
17. čer 2010

Holky, kde najdu na cononu fill in u blesku ..? 😕

soanpe
17. čer 2010

@obla když koukáš na foták, že objektiv máš od těla, tak vlevo vedle objektivu a vest .blesku je pidi tlačíto se symbolem blesku 🙂

obla
17. čer 2010

jo, to vím ..

obla
17. čer 2010

Ale já myslím, vyloženě ten vyplňující .. 😉

xmerssy
17. čer 2010

Ahojky

@pipiii, fotecky Sarinky se Ti strasne moc povedly, jsou prekrasne!!!Jsem z nich nadsena!

@murynka krasneeeeee, Sofinka ma teda obrovske kukadla, krasa!
A makro se To teda moc moc povedlo!

A pridavam par fotek Tobíska ze zahrady....

soanpe
17. čer 2010

@xmerssy 😵 😵 😵

murynka
17. čer 2010

@xmerssy nádhera to je tím portrétním co?? 😵 😵 😵 😵 😵 fakt pastva pro oči 😵 😵

ferinka
17. čer 2010

Holky tak už sleduju balík na ppl 😵 😵 😵 Tak snad se zítra konečně dočkám 😀 😀 😀

mes
17. čer 2010

Pipouši..krásné fotečky🙂) malá je překrásná!
Muryko - Sofií je krásná a fotečky taktéž..nemohla bys mi hodit odkaz na tu makročočku? Nemůžu ji vůbec najít nikde:(
nevíte jestli jde i na nikon? nějaká? Dííííík
@xmerssy úžasnééééé fotečkyyyyy!! Hrozně se mi líbí!

@obla máš krásného syna🙂 ale to ty víš..a děláš krásné fotky..ale to víš určo taky🙂

A kde najdu fill in u nikonu??

murynka
17. čer 2010

@mes

http://www.aukro.cz/item1056370420_cocka_makro_...

musíš vědět průměr objektivu pokud máš 55mm šla by ti tam i tato 😉 😉

obla
17. čer 2010

@xmerssy Tak to je dokonalost !!!! 😲 😵 Náááááááááádherný chlapeček !!!

obla
17. čer 2010

@mes Děkuji Ti, strašně moc.. ani nevím, co říct .. jenže mně to focení fakt ještě nejde.. 😔

pipiii
17. čer 2010

@xmerssy krasne fotecky!!!! ty mas ten stejny fotacek ajko ja?? a objednala sis k tomu portretni? posles odkaz a mas i UV filtr? a jeste neco? 😀

soanpe
17. čer 2010

já se z tý sofí po... dnes jsem ji nemohla dostat od zábradlí, houpaček a vůbec ... nechtělo se jí domů

xmerssy
17. čer 2010

Holky mockrát děkuju 😵 😵 😵 😵 😵 😵 ....ale dneska se mi nejak obzvlast nepodarily bych rekla.........nejak jsem se necitila a to se na fotkach odrazilo.....

@pipiii mam stejny, 1000D a k tomu mam tu pevnou 50/1.8...zadny filtr, clonu, nic.....casem 🙂

xmerssy
17. čer 2010

@soanpe, tak ty jsou teda super, ja miluju fotky z tech detskych hrist, houpacek, prolizek.......... 😵

molicova
17. čer 2010

@xmerssy no prostě náááádhera 🙂
Ještě přidám pár z dneška sem, jinak ostatní v albíčku 🙂

xmerssy
17. čer 2010

@molicova Míši, tak to je frajer teda, ta první fotka je naprosto božíííííííííííííííííííííííííííííí.....Koukala jsem na rajce a mas tam tolik prekrasnych fotek!!!!A nasla jsem si Te na FB 😵 😵
A moc kuju 😵 😵

@obla mockrát děkuju za tak krásné komentáře, uplně mě to dojalo, jsi moc hodná 😵 😵 😵 😵
Tve albicko uz mam v oblibenych a kukam na krasne fotecky 😵 😵 😵

molicova
17. čer 2010

@soanpe no tak to je jak u nás 😀 jakmile když se mu něco líbí, tak ho od toho dostat je nadlidský výkon ☹ občas je to dost náročné 🙂 a jinak fotečky paráda, jako vždy 🙂

soanpe
17. čer 2010

@xmerssy my máme zahrádku,domek... ale paradoxem je ,že nejhezčí fotky jsou ze sídliště 😀 ted na tom našem bývalém je úžasný park s vodním kanálem,fontána, vodopád... no prostě super,ale s golfkama a plnou polní a se sofí je jo dost náročný. hlavně se bojím,aby mi někdo nevzal fotobrašnu nebo peněženku. to se stalo kámošce,že jí normálně z kočáru vzali fotbrašnu s eos 450d 😠

molicova
17. čer 2010

@xmerssy moc, moc děkuji, tak jestli budeš chtít tak si mě přide, budu jedině rádaj 🙂 takhle mu čepičku ohrnula babička a moc se mi líbil 🙂 a moc děkuji za pochvalu 🙂

soanpe
17. čer 2010

@molicova míšo, dík. mně se líběj šecky ty jablíčkový a vůbec svačinkový fotky.Tomášek totiž papá tak hezky,že nění upatlanej,to naše telátko si z jídla dělá pleťový masky a vlasový zábaly

molicova
17. čer 2010

@mes pomohla ti ta zprávička 🙂 psala jsem jak šílená, je toho asi moc co?

Strana