icon

Vlastní fotografování dětí, úprava fotek, atd. Rady?

nebe
23. dub 2010

Už mě omrzelo focení dětí obyč digitálem, ale zaujalo mě focení zrcadlovkou. Jen nevím jakou si pořídit. Prosím o radu zkušnějších maminek,které už taky omrzely obyčejně napraskané fotky ale žádná ta nej.....🙂

nikulka83
19. čer 2010

@murynka : super podvodní fotky 🙂

@soanpe : nádhera! lampička udělá hodně 🙂

Já včera vyblejskla Fífu, když koukal na Teletubbies... V očíčku má dokonce vidět Pó 😀

ferinka
19. čer 2010

@nikulka83 Pó v očíčku je dobrej 😀
No já se tu snažím,studujuale je to teda fuška 😅

soanpe
19. čer 2010

@nikulka83 tak ta je vtipná s tim červeným pajdulákem 😀 😀 😀

murynka
19. čer 2010

@nikulka83 ty brdo po je vynikající 🙂 😀 😀 😀

já jsme dneska fotila kapky 😀,ale nic moc tedy 😠 😠 😠

mes
19. čer 2010

@murynka Nic moc jo?? Týýý vole ..třeba ta poslední je úžasnááááá! 😵 😵 😵

gisminka
19. čer 2010

@murynka kapky jsou krásný! 😵 Holky já bych tak jela na zahrádku fotit kytičky, ale porod naspadnutí, pak šestinedělí, kdoví kdy se tam dostanu, teď musím trčet v praze ☹
Tak aspoň jedna dnešní ranní - chudák dítě žebrající o skývu chleba k snídani 😀

gisminka
19. čer 2010

nevíte, proč když sem dám fotku, tak je pak takhle zrnitá? Vy je nějak upravujete, než je sem natáhnete? V originále je docela hezky ostrá 😒

ferinka
19. čer 2010

Tak proběhly první zkušební fota na seznámení,no mám se ještě co učit 😀 Zatím je to jen takové cvakání na poznávání co to provede 😝 😅 😀
Ale připadají mi nějaké bledé oproti tomu jak je máte barevné,jsou teda neupravené,jen tak jak vylezly,progfram na úpravu snad ještě horší jak foťák 😕 😀

ferinka
19. čer 2010

Ježiši tady ty fotky vypadají šíleně,no tak strašné to teda není 😕 🙄 😅 ☹ 😀 😀 😀

pipiii
19. čer 2010

@ferinka ahojik, tvoje fotecky maji stejnou barvu jako moje kdyz vylezou z fotaku 😉 potom si je jen dobarvuju v picasu 😎

wwercaa
19. čer 2010

ahoj holky 🙂

všechny fotečky kráááááásnýýýýý 😵 😵 😵 fotoknihy taky moc krásnýýýýýý, všechny!! 🙂

@murynka ty kapičky se te opravdu moc povedly 🙂 😉 😵

@ferinka já mam stejný fotky jako ty, když něco vyfotim, taky doupravuju 😉

wwercaa
19. čer 2010

holky tady dnešní akty zuba, který není moc vidět, ale slyšet už jo 😀 😵

wwercaa
19. čer 2010

tak tady něco blíž, chtělo by to makro objektiv 😀

wwercaa
19. čer 2010

@ferinka takto vypadají moje fotky, když vyjdou z fotáku, bez úprav beze všeho 😉

k.ate
19. čer 2010

@wwercaa teda, že si to malej nechal takhle vyfotit 🙂 To já když jsem se o to u prvních zubů snažila, jenom na mě vyplázl jazyk 😀 Horní zuby zatím ani vyfocený nemáme, jen ty dolní, protože ty jsou krásně vidět, když se směje 😀 Horní mu jsou vidět taky, ale ne, když je chci vyfotit 😀

wwercaa
19. čer 2010

@k.ate já jsem se taky divila, protože ráno, když jsem mu je chtěla poťukat lžičkou, jestli tam opravdu něco je, tak vyplazoval jazyk, bránil se 😀 a ted když jsem mu je fotila, tak otvíral vzorově pusu, on věděl, že ho fotím, tak držel 😀 🙂

molicova
19. čer 2010

Ahojky holky, opět fotečky jedna báseň, poslendí dobou vůbec nestíhám a i jsem omezila dost focení 🙂 ale naši novou tapetu jsem vyfotit musela 🙂 Tomínek to hnedka poznal, že je něco jinak a že jsem přendali obraz na druhou stranu a hned to musela překontrolovat 🙂 a večír sem dám už fotečky ze začátku mé práce na albíčku pro Tomínka🙂

molicova
19. čer 2010

tak tady jsou začátky albíčka 🙂

pipiii
19. čer 2010

@molicova ahojik mame stejnou tapetu 😀 jenom v tmavem provedeni 🙂 😵 malej je fakt uzasnej a kdy planujete dalsi babetko??

molicova
19. čer 2010

@pipiii je tak to je náhodička 🙂 no druhé plánujeme až tak za 4 roky. Rádi bychom jsme si Tomáška pořádně užili. Takže zatím nespěcháme, ale když se třeba nějakým způsobem zadaří dříve, tak to samozřejmě také vadit nebude 🙂 a co vy?

pipiii
19. čer 2010

@molicova my chceme druhe az tak za 5, 6 let drive urco ne 😉 chci si malou take poradne uzit, jsme mlady a potrebujeme driv vyresit bydleni atd 🙂

molicova
19. čer 2010

@pipiii tak to máte zhruba taky jak my🙂 ale zaplať pánbůh to bydlení máme vyřešené 😅 tak budu drže palce, aby jste se vše vydařilo 🙂

murynka
19. čer 2010

@mes děkuju moc 🙂 😵 😵

@ferinka nějaký program to lehce spraví 😉 😉 😉 chce to čas naučit se to je to ale boj 😅 😝

@wwercaa jéé zoubek vy máte první?? 😕 myuž máme dva dolní a už veliké 😵 😵 😵 jinak jelikož už zkouším fotit na jiné progamy a zkouším nastavovat kompozici iso atd tak my vylézají někdy hned super fotečky a neupravuji 😉

@molicova krásná tapeta i albumek 🙂 🙂 to bude nádhera 😵

ferinka
19. čer 2010

Tak mi prosím poraďte co doladit ať vypadají "lidsky" 😅 😀 😀 Koukám co tu mám a mám stažený Photofolter a ještě myslím něco.
Aby jste neřekly,že fotím jen lidi,tak taky jedno zátiší,ale na kytky nejsem 😀 😀 😀 😀 😀
I když se bojím jak to zase bude vypadat jak se to tu zmenší ☹

pipiii
19. čer 2010

@ferinka ftecky jsou pekny, nam vsem se tu vzdy ,,mrsi,, konik si to sam zmensuje a buhvi co s tim jeste dela 😀

ferinka
19. čer 2010

@pipiii no pěkný možná,ale dokonalý ne 😀 😀 😀 😀 😀

pipiii
19. čer 2010

@ferinka ja nez budu mit dokonaly fotky tak bude amalce 20 let 😀

xmerssy
19. čer 2010

Ahoj holčiny,

jsem dyl nebyla, nejak nestiham 🙂 , davam foto ze dneska a vcerejska a jdumrknout na Vase........ 😀

xmerssy
19. čer 2010

a ze dneska.....

ferinka
19. čer 2010

@xmerssy fuj ty mraky 😀 krásný fotečky 😉

Strana