icon

Vlastní fotografování dětí, úprava fotek, atd. Rady?

nebe
23. dub 2010

Už mě omrzelo focení dětí obyč digitálem, ale zaujalo mě focení zrcadlovkou. Jen nevím jakou si pořídit. Prosím o radu zkušnějších maminek,které už taky omrzely obyčejně napraskané fotky ale žádná ta nej.....🙂

ferinka
20. čer 2010

@blanka.k parádní fotečky 😵

soanpe
20. čer 2010

@blanka.k já než jako pochopila, co to tam je,tak jsem tam viděla snad vše,jen ne chlapskou hlavu 😀

ferinka
20. čer 2010

Já taky hledala,co tam máš za orgány a ona hlava 😝 😀 😀 😀 😀 😀

blanka.k
20. čer 2010

@soanpe tak zatím jsem chlapa fotila jen od pasu nahoru, třeba příště bude odvážnější a budu cenzurovat nejen hlavu 😀

soanpe
20. čer 2010

@blanka.k 😀 😀 😀

molicova
20. čer 2010

Holky já vás nějak nestíhám, přes den tu skoro vůbec nejsem, takže se zase budu opakovat, ale fotečky krásné 🙂
@soanpe krásné 🙂
@blanka.k malej je prostě boží 🙂 je to jak od profíka z ateliéru 🙂
Tak snad mě to zase posedne a taky něco přidám 🙂 no uvidíme 🙂

blanka.k
20. čer 2010

holky, díky moc, kdybyste viděly, jak ty fotky vypadaly v originále, zlatý PS 😅 Tahle se mi líbí nejvíc, škoda, že tu musím cenzurovat 😅 Mohli by udělat, aby nějaký albíčka šly dát pod heslo... 😵

soanpe
20. čer 2010

@blanka.k tak je můžeš dát na rajče s heslem 😉

blanka.k
20. čer 2010

Já je hodím k sobě na web, a hodím vám odkaz do IP, ale až se k tomu dostanu, ještě jsem fotila jednu známou a chybí mi upravit polovina fotek 🤐 Už jeto 14 dní, jsem ostuda 😅

mes
20. čer 2010

@nikulka83 Zlatíí..ty fotky jsou boží..nejvíce se mi líbí "tatínek a kačeny nebo co to je" ty jsou krásné a ta ručička..ale na mě je tam už dost kontrastu..ale to je takový tvůj styl..podle toho tě vždy poznám🙂
@blanka.k Malý je nádherný..fotečky taktéž..jako vždy od tebe!
@soanpe pěknéééééé🙂

mes
20. čer 2010

Dneska jsem cvakla malinko..byla zima hrůzná:(
https://www.modrykonik.cz/fotoblog/mes/album/te...

blanka.k
20. čer 2010

@mes - máš hrozně hezky barevné ty "hnědobílé" fotky 😉 to se mi fakt líbí, jak to děláš? 😨

soanpe
20. čer 2010

@mes krásný fotky.ježiši,to byla u vás taková zima? u nás ráno sice 14°C, ale odpoledne skoro 20°C

mes
20. čer 2010

@blanka.k šmrdlám to tak dlouho až se mi to líbí🙂 v picasa 3 to nejdříve hodím do černobílé (protože sépiová nedělá černou černou) a pak přidám sytost barvy..a něco z toho vyleze 😀

@soanpe Chatu máme trošku výš..takže tam je vždy tak o 3 - 5 stupňů méně než dole.. Ale i tak je zima..

soanpe
20. čer 2010

@mes prej šmrdlám a něco z toho vyleze 😀 😀 ty mě bavíš 😉
jdu dovany. neb jsem zjistila, že zarůstám srstí, potřebuju odrbat atd. vás tím nebudu obtěžovat 😀 😝
mějte se tu moc hezky a zítra se uvidíme.
jo a pražský, chci jet v tejdnu do zoo.mám rodinnou vstupenku 2+2 takže můžu někoho přibrat 😉

mes
20. čer 2010

@soanpe no zrovna vědecky na to nejdu 😀 😀 😀 😀 já jsem takový hokus pokus 😀 😀 ale pobavím vždy ráda 😀
Holky já vůbec nemám čas na to focení..jakože to studovat..Rory vyžaduje mega pozornosti..než něco udělám..furt to študuju a když se vyspím, tak už zase nic nevím 😀

molicova
20. čer 2010

@soanpe jůů a kdyby si šla ? že bychom se kdyžtak přidali 🙂

soanpe
20. čer 2010

@molicova míšo,co úterý ?

nikulka83
20. čer 2010

@mes : Díky... 🙂 Na tyhle fotky jsem dala kontrastu víc - prostě jsem to tak cítila 🙂 Vylezou pak detaily 😉 V PC mam schovaný stejně jen originály - mít tam všechno 2x, tak bysme potřebovali další 2 disky 🙂
Fotky v kožíšku super!

Já si dneska vyfotila pár fotek v rawu, tak zkusim vychytat nějaký nastavení a udělat si konečně uživatelskej profil přímo ve foťáku.. Abych to nemusela doupravovat v PC.. 🙂

soanpe
20. čer 2010
mes
20. čer 2010

@nikulka83 To prosím neber jako kritiku..je super, že máš svůj styl!
A jak se to dá udělat jako profil?? Tam jsem se v návodu ještě nedostala 😀 😀 😀

molicova
20. čer 2010

@soanpe andejko, nebohly by jsme to nechat na středu? a v kolik hodin případně?

nikulka83
20. čer 2010

@mes : neberu 🙂 Každá máme svuj styl a je to vidět na každý fotce 🙂 Mně se to hrozně líbí 😀
Jak se to udělá ještě nevim, ale jde to 🙂 Mam tam 2 volný profily.. 😉

molicova
20. čer 2010

já dneska neumim vůbec psát ☹

mes
20. čer 2010

@nikulka83 no já právě ještě svůj styl moc nemám 😒 neb toho moc neumím 😖 Mmch - malej je celej tatínek a máte prďáckou čepulku!!!

wwercaa
20. čer 2010

ahojky 🙂

@soanpe, krásné fotečky s dědou 😵

@mes jééé, taky moc krásný fotky, fotíš krásně 😵 ty vaaadooo, to jste tam meli pořádnou zimisku asi 😝 už by se mohlo oteplit, sice ty hycáky taky nejsou nejlepší, ale malej má plnou skřín triček, kraťásku, atd...a k čemu ☹

@blanka.k jéééé, ty fotky jsou úúúžasnýýý 😵 😵 😵

jsem si ted dala spršku, můžu do postele, malej je už dávno vytuhnutej a já budu taky 😀

wwercaa
20. čer 2010

tak tuto me miláček objednal, těším se, už si budu moc fotit ty hmyzáky zblízka jako vy ženy 😀
http://www.fotokarasek.cz/makro/makro-predsadka...

mes
20. čer 2010

@wwercaa Dííííky...moc moc...předsádky mám taky objednanéééé...tož budeme makromaniačky 😵

blanka.k
20. čer 2010

@wwercaa - už to máš objednaný? Na Aukru to určitě seženeš evněji 😅

wwercaa
20. čer 2010

@mes tomu veř 😀 😉 já už jsem ted, ale pak budu ještě trojnásobně 😀 🙂

Strana