icon

Vlastní fotografování dětí, úprava fotek, atd. Rady?

nebe
23. dub 2010

Už mě omrzelo focení dětí obyč digitálem, ale zaujalo mě focení zrcadlovkou. Jen nevím jakou si pořídit. Prosím o radu zkušnějších maminek,které už taky omrzely obyčejně napraskané fotky ale žádná ta nej.....🙂

mes
22. čer 2010

@blanka.k hele zkus je ještě našroubovat na sebe a cvaknout něco celkovou plus 17🙂

soanpe
22. čer 2010

@blanka.k sepiový filtr je luxusní 😵 jdu do něj 😀 jen nevím,jestli musím mít registraci na aukru

ferinka
22. čer 2010

Tak klame noťas 😀 😀 😀 Jdu se pokusit sem hodit mojí snahu 😅

ferinka
22. čer 2010

Tak a prosím o pravdivé komentáře,když jsem přežila porod,přežiju všechno 😀 😀 😀 Jen je to neupravené,jen tak jak to vylezlo 😅

blanka.k
22. čer 2010

@ferinka - to není přímo sepie, spíš bych řekla, že to pak má nádech jak při zapadajícím slunci 😉
@mes najím se, přebalím, nakojím, uspím, vyfotím 😀 (takže jesti to bdue dnes, nezaručuju 😀

blanka.k
22. čer 2010

JInak Soanpe chtěla objednat 5 čoček, kdyby se někdo přidal,tak nám ten pán nabízí slevu 20%...v tom balíku mám nějaký leták, že jsem tam nakoupila, takže na další nákup 10ti a více ks je sleva 20%, pro 20ks a více 40% (což asi nehrozí) . Já už mám vše koupené, takže tak...

ronecek
22. čer 2010

@pipiii Téééda to je maminek a miminek. 🙂 Amálka mezi dětičkama v tom svým kloboučku krásně vyniká. 🙂 Fotečky super. Zvířátka se Ti moc povedly. 😉

ronecek
22. čer 2010

@wwercaa Verčo, fotečky z prochajdy super. 🙂 Nádherné. Davídek má skvělé tenisky. 😉 Kytičky se Ti taky moc povedly. 🙂

ronecek
22. čer 2010

@ferinka Moc hezké fotečky. Hlavně ta první vlevo je super. 🙂

ronecek
22. čer 2010

@molicova Míšo kytičky ze včera boží. To fialkové je levandule? 🙂 Tomášek taky super. Však ten jeho hříšný pohled už jsem včera komentovala. 😀

molicova
22. čer 2010

@ronecek moc děkjuji, to on ty pohledy umí 🙂

gisminka
22. čer 2010

@wwercaa kolik legrace se užije s pažitkou, co? 😀 Ta tvá taky kvete hezky 😉
@siby dělala jsem to tím kruhovým výřezem. Já to dřív občas dělala ve photoshopu, ale jen když jsem na to měla náladu a hodně času, ale ten teda poslední dobou nemám a tuším, že bude hůř. 😖 🙂 Kdybys našla nějaký prográmek, ve kterém by to nebylo moc složité, tak mi dej vědět, budu moc ráda 😉

ferinka
22. čer 2010

Já budu bez pažitky,minulý týden jsem jí otrhala 😀 😀 😀

siby
22. čer 2010

@pipiii moc pěkný srazík, je vidět, že jste si to tam moc pěkně užily
@blanka.k Blani pro porovnání těch čoček moc pěkný a ten filtr se určitě taky bude hodit, zajímavé fotky 🙂

gisminka
22. čer 2010

@blanka.k ten sepiový filtr dělá moc hezký efekt 😉 😵
@ferinka ta první kytička je krásná 🙂

Já přidávám náš letní hippie outfit 😀 upravený ve photoshopu, chci z něj udělat přání k narozkám pro dědu 😀

pipiii
22. čer 2010

@blanka.k ahojik blani ja bych se klidne pridala k objednavce a chtela bych sepiovy filtr a Uv filtr je to mozne? a doporucila bys jeste neco?

pipiii
22. čer 2010

aaa konecne to uz zase funguje 😎

siby
22. čer 2010

holky, které máte externí blesk na Canon nebo tomu trochu rozumíte, jaký je rozdíle mezi těmahle dvěma a co je to směrové číslo, jak tam píšou?
http://www.alza.cz/zableskova-jednotka-canon-sp...
http://www.alza.cz/zableskova-jednotka-canon-sp...

molicova
22. čer 2010

Ahojky tak přiídám rychle jen pár foteček Tomáška v novém kloboučku, večer si vás pročtu 🙂 teď nestíhám, přijde mi návštěva 🙂 tak zatím papa

kozinka
22. čer 2010

ahojky holky 🙂 wow zase tolik nakecáno, pár dní člověk nemá čas na diskuzi a zase mám večer co dočítat 😀
Mám novinku!!! Mám externí blesk!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 🙂)))))))))) Vybojovala jsem si ho o trošku dřív, než jsem měla v plánu 😀 jsem dobrá 😀 Mám ho od včera, včera jsem jen tak trošku zkoušela, mám vybitej foťáček, musím nabít dneska a večer ozkouším 🙂 jinak zítra mám na focení těhulku a pozítří od jedného holčiny akty 🙂 tak se těším, už to máme rozplánované, to budou fotečky, teda doufám 🙂 No večer se stavím na drb, tak doufám, že tu někdo bude 🙂))))

kozinka
22. čer 2010

tak to je on, http://www.foto-m.cz/index.php?show=product&id=982, mého srdce šampion 😀 😵 😵 😵

siby
22. čer 2010

@kozinka tak to blahopřeji, že jsi si ho vybojovala, to jsem zvědavá už na fotečky 🙂
@molicova fotečky jsou krásné a malému nový klobouček moc sluší 🙂

soanpe
22. čer 2010

@siby směrné číslo je dosah ,kam blesk je účinný při 100iso a ohnisku 105mm tuším
580ex je ten nelúčinnější, co je prý na trhu.takže by se dalo fotit i v kostele
hlavně,kdo uvažuje o atelierovém focení ,tak slouží i jako odpalovač ostatních blesků

siby
22. čer 2010

@soanpe a ten dosah je v metrech? a co je ten odpalovač blesků prosím tě ještě? 🙂 a ty máš tu 580 vid? kdybych se ale rozmýšlela mezi externím bleskem tak ten 430 stačí?

soanpe
22. čer 2010

@siby 580 má odsah 58m
430 zase 43m, já si koupila tu 580, kdyby náhodou se poštěstilo zařídit atelier.odpalovač je ke spuštění dalších blesků, co se používají v atelieru 🙂

soanpe
22. čer 2010

@kozinka jupíííííí to se bude fotit 😉

soanpe
22. čer 2010

jo a pro @molicova míšu tu mám makové pole 😀

siby
22. čer 2010

@soanpe Jééé to je krásné pole, u nás po okolí jsou všude jen paběrky máku. Jinak moc děkuji za vysvětlení k bleskům, jsem hned o něco chytřejší 🙂 Manžel řikal, že ho jednou třeba taky pořídíme, tak se informuju, ale mi to budeme mít jen na to soukromé focení, takže ta 430 by nám asi v pohodě stačila. Pro nás si myslim, že je i 10tis. za blesk dost.

soanpe
22. čer 2010

a přidám kus Václaváku

soanpe
22. čer 2010

@siby koukni se po sigma blescích. ale nevím,jak je to s kompaktibilitou. pipiii je někde našla

Strana