icon

Vlastní fotografování dětí, úprava fotek, atd. Rady?

nebe
23. dub 2010

Už mě omrzelo focení dětí obyč digitálem, ale zaujalo mě focení zrcadlovkou. Jen nevím jakou si pořídit. Prosím o radu zkušnějších maminek,které už taky omrzely obyčejně napraskané fotky ale žádná ta nej.....🙂

pipiii
23. čer 2010

ty vado, bya jsem koupat malou ale byla tak silene uz unavena a rvala tak hrozne, ze to muselo byt slyset 1km daleko, neco sileny! :-X

@mes ted kdyz jsem byla s mury tak prvni co mi rekla ze se mala zacina podobat cim dal vice me 🙂 😵 ty fotky proste klamou

wwercaa
23. čer 2010

@pipiii to má Davídek taky takový hysteráky když je unavenej, ve vodě ne ale u jídla, krmení nevyspalý zvěře 😀 😉
tak to Davídek má po me tak max. malej frnáček, ty modrý kukadla se nezapřou 😀 🙂

murynka
23. čer 2010

ahojky dneska nedočtu to nedám ☹

dělala jsme fotky u happy fota měli akci 😵 😵 i na velké plakáty za 30kč 😵 😵 tak jsme nad tím strávila 3 hod času 😝 😝

@pipiii míšo my malou ani nekoupali 😒 také byla mega unavená 🤐

wwercaa
23. čer 2010

malej ještě spí, to o takové dob ěuž dávno večeří kašičku a jde spát.....ty brdo, to bude dnes vzhuru do jedenástý 😝 😝 😝 🙂

murynka
23. čer 2010

@wwercaa my už spíme definitivně snad na noc 🙂

wwercaa
23. čer 2010

@murynka to se máš 🙂 ...malej usnul něco kolem půl 6, to se tak často nestává, ale tak v 8 dostane najíst, ted když vstane a počítám, že dvě hodky bude vzhuru a pak zalehne znovu, ale zase s pláčem, ted s tím dost bojujem...

ferinka
23. čer 2010

NEvím jak teda učíte děti čučet a pózovat,ale něco sem dám,jen si teda nevšímejte,že se junior nedívá do objektivu 😀 😀

ferinka
23. čer 2010

Jo a kdyby jste chtěly pronést něco o umělci,jak si mates hraje v seně a v zádu je mázlý manža opřený o tu kuličku,tak já fotile jen juniora a jeho si všimla až doma v pc... 😅 😀 😀 😀 😀 😀 Se mi tam prostě vetřel,ale strašně se mi líbí 😀 😀

pipiii
23. čer 2010

@ferinka kraaaasnyy"!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 😵 😵 😵

pipiii
23. čer 2010

@pipiii a ta s tim ,,vetrenym,, manzou je uzasna!!! 😵

ferinka
23. čer 2010

@pipiii Faaaakt,mě se teda ještě nějaký zdají vyblitý,ale když tomu přidám,tak jsou zase pomerančovitý 😅 😀

ferinka
23. čer 2010

@pipiii jo jo vetřelec se mi taky líbí,ale zrovna je vyblitější 😀

pipiii
23. čer 2010

@ferinka toho oranzoveni je uz vyhni, to uz je silene neprirozeny, spise aby to bylo prirozene ale karsne prosvicene a ozivene 🙂 a jsou mooc pekny, uz premyslim kde jtu je nejaky pole, ale o zadnym nevim 😀

pipiii
23. čer 2010

@ferinka nevim jak u tebe ale na mym pc nic vybliteho ted nevidim, mas to krasne syte. 😉

ferinka
23. čer 2010

Doufám,že tu ještě zítra budou,mám je 15m nad domem 😀 Kluky vytáhnu pokračovat,to zase bude keců 😅 😀

wwercaa
23. čer 2010

@ferinka kraaasny fotky 😵 ty teda jedeeeeeš, jde ti to moc, fotky jsou povedený, malej krasnej 🙂 😉

pipiii
23. čer 2010

myho bych nedotahla :-X nebo s mega kecama, ale konci stejne pozde a domu chodi az kdyz mala spi 😀 nebo dneska az v noci :-/

murynka
23. čer 2010

@ferinka krásnééé 😵 😵 dneska jsem se ptala manži zda už tu to také máme 😅 😅 to je náhoda 😀 😀 ale ještě nemám eprý posekáno ale polí tu máme milion 😀 😀 😀

pipiii
23. čer 2010

@murynka to to zase pojede..nejdrive repkovy pole vsichni a ted koule se senem 😀😀😀

wwercaa
23. čer 2010

@pipiii David má taky řeči, když někam chci jít fotit, prostě ho to nebere a fotí se hrozně nerad 😒 ...ale ted chci do japonský zahrady, tak slíbil, že me tam veme, bude mít ted čtyři dny volna, tak jsem naplánovala výlety, to se zase vyblázním 😀

murynka
23. čer 2010

@wwercaa kočička je úžasnááá a malej ti už stojí jo 😕 😕 páni!!!!!od kdý ti lezl???

ferinka
23. čer 2010

Já neříkám,že chtěl prostě musel... 😀 Zítra kluky oblíknu do modrého 😀

wwercaa
23. čer 2010

no tchýně ví tady nedaleko Plzně o mákovým poli, tak vytáhnu Davču at to jde se mnou proskoumat 😀 jsem mu to říkala, když šel na noční, tak mi na to, že k čemu potřebuji mákový pole 😀

murynka
23. čer 2010

@wwercaa makové pole tu také máme ale trochu dál 🙂 ale asi tam zajedeme autem 😀 😀

ted jdeme na třešně do višnovky 😵 😵 beru fotáček 😀 😀

murynka
23. čer 2010

@ferinka 😉 😉 tak tak porstě musí a hotovo 😎 😀 😵

pipiii
23. čer 2010

my mame makovy pole za barakem, ale jakub je alergik na vysoke travy 😀😀😀

wwercaa
23. čer 2010

@murynka asi dva týdny dozadu, nejdřív si sednul v postýlce, pak začal i stoupat a ted už řádí i kolem nábytku, takže polovinu věcí v poliček vyklízím 😀

ferinka
23. čer 2010

Ty jo tady mák široko daleko není,to je škoda ☹ Já jsem taky alergik na trávy,seno,pyly - kdyby jste viděla jak teď vypadám 😝 😀 😀 😀

murynka
23. čer 2010

@wwercaa takže on ti dopředu neleze?to my se plazo lezeme už dopředu je to komické 😀 😀 a právě se ptám na to kdy se může postavit ajaj 😀 😀 si mě nepotěšila manžel když jí postaví k sedačce tak stojí 😕 🙄 🙄

wwercaa
23. čer 2010

@murynka my tam taky zajedem autem 😉

Strana