icon

Výměna pytlíkových aktivit, půjdete do toho?

sova33
11. led 2013

Milé maminky, na několika stránkách jsem narazila na výměny tzv. pytlíkových aktivit pro děti různého věku a ráda bych se něčeho takového zúčastnila také. Jedná se o jednoduché "hračky" nebo "aktivity", které se dají brát s sebou na cesty nebo k lékaři nebo všude tam, kde potřebujeme dítku ukrátit dlouhou chvíli (samozřejmě mají své využití i doma). Byla bych ráda, kdyby se nás tu pár našlo a mohly bychom se navzájem obohatit. Každá z nás by si vybrala jednu aktivitu,, kterou by vyrobila pro všechny ostatní. Pro přesnou představu se můžete podívat např. sem http://rustspolecne.cz/2012/02/vymena-pytlikovy... nebo https://www.modrykonik.sk/forum/na-hranie-a-spo... , najdete zde i nápad yna možné aktivity (vzhledem k věku mého dítka, bych volila aktivity pro děti 2 - 3,5 roku, ale všechno je věc domluvy). Myslím, že by mohlo být dobré, něco takového tu zkusit. Tak co? Půjdete do toho některá?

rozarka65
19. bře 2013
wiwiane
19. bře 2013

@rozarka65 Rozi jj znám hrála jsem ale chybí mi k tomu třeba nějaká nástavba je to jen o nastupování a vystupování, pravda že to vidím z pohledu dospěláka a po 10minutach už mě to fakt nebavilo 😝 😀

rozarka65
19. bře 2013

@wiwiane aha...takže to nemá cíl?
A neznáš tuhle hru?
http://www.amosek.cz/amosek/eshop/6-1-DIDAKTICK...
Ta se mi podle obrázku taky líbí...jen ty barvy nesouhlasí...

wiwiane
19. bře 2013

@rozarka65 cíl má že vyhrává ten kdo je první v cíli s co největším počtem cestujících 😉

rozarka65
19. bře 2013

@wiwiane no tak to je dobré...myslela jsem,že to nemá cíl... 😀 A děti to bavilo?

rozarka65
19. bře 2013

Jo a když jsem nadnesla třídění odpadu...mohly bychom v nějakém dalším kole udělat něco na třídění,co myslíte?

wiwiane
19. bře 2013

@rozarka65 jj děti to bavilo, musely u toho počítat , tak jsem domyslela, že si ještě budeme povídat o těch cestujících, aby to bavilo i mě :o))
tu druhou hru neznám

sova33
autor
19. bře 2013

@rozarka65 Třídění odpadu mám v zásobě taky, ale nevím, jak to udělat, aby to nebylo jen vytisknout kartičky a zalaminovat 😝 😝 Ještě mě napadlo vystřihnout z filcu barevné jakoby kontejnery (kontejnerky) a do nich pár "odpadků".

rozarka65
19. bře 2013

@wiwiane no vidíš,takže je to dobrá hra... 😉

rozarka65
19. bře 2013

@sova33 mně by se to právě líbilo ve formě té hry...ale naživo jsem to neviděla...takže kartičky, popelnice,hrací plán...

rozarka65
19. bře 2013

@sova33 zapisuje se se do dalšího kola,které bude doufám až po nějaké pauze...chceš taky napsat?

sova33
autor
19. bře 2013

@rozarka65 Asi jo, napíšu se. Ale jenom když to nebude hned po tomhle dvojkole 😅
Já jsem taky myslela jakoby hru, někde jsem ji dokonce viděla, ale asi ji nedohledám, já mám v těch odkazech strašný bordel.

rozarka65
19. bře 2013

@sova33 jj,píšu si...zrušit to můžeš vždycky... 😉
Taky jsem se napsala s tím,že to nebude hned po skončení 5. kola,ale že si dáme pauzu... 😀 😉

dagmarkaaa
19. bře 2013

@rozarka65 jé prosím o přidání do skupiny 5.kolo té soukromé, jsem se přidala ke starší kategorii. nebo kdo je správce?
@pebecka

sova33
autor
19. bře 2013

@petapete @rozarka65 @zaffka @jagado @pebecka @klara.t @xmarg04 @daisyr @wiwiane @lucykallokova
Holky, pro tu kategorii 3-6 let v pátém kole bych mohla udělat tohle. Je to "francouzské pletení" nebo tak něco. Podobná aktivita tu vlasně ještě nebyla. Co vy na to?

sova33
autor
19. bře 2013

@rozarka65 Já bych to asi už potřetí nedala 😅 Musím říct, že i tohle druhé vícekolo pro mě bude asi dost krušné 😅

dagmarkaaa
19. bře 2013

@sova33 moc nechápu co to je, ale podle obrázku bych to nezvládla ani já 😀 .

rozarka65
19. bře 2013

@sova33 tak si vyber něco méně náročného... 😉 I když teda já si vybrala a říkám si,že to bude rychlejší než poprvé...ale zase budu vybarvovat kvůli ušetření...a člověk by neřekl,že vybarvování jde tak pomalu.. 😀 😝

rozarka65
19. bře 2013

@sova33 to už chci dlouho koupit...nevěděla jsem,že se to dá i vyrobit... 😉
A ještě se mi líbí takové kolečko na vyrábění kytiček,ale nevím,jak se to jmenuje...

sova33
autor
19. bře 2013

@dagmarkaaa Zvládla 🙂 Vlastně jenom obtáčíš vlnu kolem těch dřívek a přetáhneš tu spodní a zase další kolo - obtočit - přetáhnout 😅 A leze z toho takový pletený had či jak to nazvat.

sova33
autor
19. bře 2013

@rozarka65 Tak kolečko na vyrábění kytiček neznám.

dagmarkaaa
19. bře 2013

@sova33 aha chápu, hmm to je dobrý, to bych ráda 🙂 sice naše tříletá by to asi teď ještě nedala ale třeba za rok jo 😉

rozarka65
19. bře 2013
sova33
autor
19. bře 2013

@dagmarkaaa Já jsem s tím tak trochu počítala, že by to bylo spíš pro ty trochu starší 🙂

klara.t
19. bře 2013

Jsem našla další nápady 🙂 ale to zavazování si rezervuji do té šestky 🙂))) a pokud by se nelíbilo, tak cvnkární, ale nevím,kde se dají sehnat kuličky) 🙂 cvrnkání návod zde http://dillydallykids.ca/blog/marblegames/

šesté kolo bych také uděla až později. Klidně až po létě....ale nevím, jestli vydržíme 🙂 Ted je toho dost.

rozarka65
19. bře 2013

@klara.t zavazování je v 5. kole...
a kuličky se kupují v papírnictví, v hračkách... 😉

rozarka65
19. bře 2013
rozarka65
19. bře 2013

@klara.t jinak super další stránky s nápady... 😉

Strana