Výměna Stikeez z Lidlu, neměly byste zájem?
Ahoj holky, neměla byste některá zájem povyměňovat postavičky stikeez z Lidlu?
@anetka1701
Ahoj Anet,
Sháníme Lobby, Tuffy, Drup, Ollie, Chukapi a Toudalou.
Na výměnu máme Boo, Turbo, Russe, Goupy, Winker a Mr. Squid.
Jsme z Kolína...
@petrushkav máme Lobby, tuffy a drupa
hodil by se nám bo, groupy a rusl
:o) dohodneme se někde v kolíně? 🙂
@anetka1701
Super. Určitě, můžeme. Nejsem přímo z Kolína, ale mám to kousek.
@petruskova4 Dobrý den, nabizim naseho Russl za vašeho Boo, pripadne Beany ,Balloon, Chukapi. Děkuji
@charlie2008 Brala bych GOUPY, DRUP, OLLIE, CHUKAPI. Poslete mi č.ú., pripadne odkud jste do IP. Poslu adresu. Diky moc!
@kacakk Zdravím,pošlu vám Billyho,klidně dvakrát,nějaké bych přidala,ale moc moc potřebuju Russla,Clama, popř.Hi 🙂
@tinka222 Zdravím,ano, chtěla bych ho a pro vás bych měla všechny 😵
@petruskova4 Aha,ted jsem koukla do zpráv,tak škoda. 😒
@tinka222 Aha,ted jsem koukla do zpráv,tak škoda 😒
@maky49 Zdravím,mám Beany a Kha může být za Clam a Fuzzle?
Ahoj,je tu prosím někdo kdo nesbírá,případně od koho bych mohla pár odkoupit?Děkuji
Sháním Ollie, je to poslední který nám chybí. Zaplatím nebo vyměním. Pište do IP
Vyměním Fuzzel a Roxx za Froggy a Cheezz
Ahoj, kdyby nekdo mel Ollieho a Toodalou.Koupim nebo vymenim.Na vymenu mame Turbo, Mr.Squid a Winker.Diky.
@petruskova4 Dobrý den, KHA jsem dnes dostala 🙂
Pořád nabízíme z 2. řady: Oscar, 3x Lobby, 3x Sguid, Kha + z 1. řady želvu Loggy a fialového Frankey
za nějaké stikeez z 1. řady - nejraději za zvířátka (ovce, kočka, kachna, prase, králík, žralok, delfín, žába)
Poděkování @gull, @maifa, @paulito, @valea, @makinacb, @holubinka - poslala bych i srdíčka, ale tolik jich nemám🙂
Sháníme nutně Roxxe, přislíbeného asi sežrala pošta, odkoupím nebo za něj pošlu cokoli co máme na výměnu:
3x tuffy, 2x drup, 2xwinker, 2xfuzzle, 2xgoupy, 1xboo, 1xbeany, 1xclam, 1xcragy, 1xollie
a z první řady: froggy, cheezz, darby a optik
Sháním tuffyho, na výměnu mám goupy, russl, beany,chukapi,boo, sweety,roxx🙂

Ahoj, sháním figurky Stikeez z 2.řady: TUFFY, BILLY, TOODALOU. Nabízím: SWEETY, OSCAR, BOO, HI, LOBBY, CLAM, TURBO, WINKER, DRUP, ROXX, CRAGY, OLLIE, RUSSL, NOHORSE, KHA. Děkuji.