Výměna Stikeez z Lidlu, neměly byste zájem?
Ahoj holky, neměla byste některá zájem povyměňovat postavičky stikeez z Lidlu?
@beruska1989 Prosím adresu do IP.
@milansu škoda že nechcete poštou,hned bych si vzala
Dodatek k mé nabídce, že mám příšerky a nesbíráme je.. tudíž někomu za něco.. ale bez pošty..
@gryfis jaké máte?
Dobrý den, aktuálně nám chybí Beany, Mr.Squid i Cragy. Výměnou nabízím baloon, roxx, lobby a hi. Děkuji za nabídky do zpráv. Jsem ochotná postavičky odkoupit, pokud byste někdo měl. Moc děkuji, Petra.
@simankovap máte zprávu
Prosím nezbyl někomu Oscar,Cragy,Ollie,Mr.Squid,Nohorse a Kha?
Takže...mám Ocara, Cragyho, Kha, Vinkera a Roxxa.. mam i z předchozích sloníka a dva rohatý růžový.. někde mám určo ještě další, po nich mrknu.. poštou je určo posílat nebudu..
Oscar,Ollie,Nohorse...sháním poslední tři prosím nemáte někdo?
Dobrý den,
Boužel na výměnu nemám ,ale za nějakou tu korunu koupím 🙂
@kulenka dobre ráno jsem z Prahy mela bych zájem pro naše dvojcatka o
2x Oskar, 2xHi, 2x Lobby, 2x swrety, 2x pan sguid, winker, Drup, Nohorse, Tuffy, co bych vám za figurky nabidla mam Albert knížku clovickovo dobrodruzstvi, penny karticky, penny městečko figurky, nějakou mlsku diky iva
@milansu dobry den kolegyni chybi Oskar Hi Lobby pan Suquid Nohorse Boo Roxx Goupy dojedu si na Bílou horu co vám za figurky dame. Kolegyně nemá účet na Koniku a je z Berouna tak bych to vzala najednou diky Iva můj tel. 602618603
@0077ivicek
Už mám jen následující : Oscar, pan Squid, Nohorse, Boo a Roxx. Je to ještě aktuální,mám je dát na stranu?
Doma bývám úterý-čtvrtek dopoledne a jinak večer po cca 18-19 hod.
Telefon je 775180535
Napsala jsem vám SMS ano večer 18, vyhovuje jestli mate i nějaké jine ze bychom si povymenili.diky
@0077ivicek
Přihodil jsem do pytlíku ještě Sweety a Clam a 2x Oscar. Máte to tady připravené. Adresa je Kutrovická 1722/2. Je to nový barák nad Lídlem ve Slánské ulici. Je to oplocené, takže je třeba zavolat a já Vám otevřu vrata a seběhnu dolů
@milansu dekuji v ut se zastavim cas upresnim na mobil dekujeme iva
@gryfis dobry den odkud prosím jste a mate ještě nějaké figurky dekujeme iva
shanime goupy, turbo, kha a winker
nabizime: ollie, tuffy, craggy a pan squid
posta, vymena, nemam problem se domluvitt
Tyto máme na víc, nechám je 10Kč/kus + poštovné
z druhé řady: 2x tuffy, 2x drup, 2x winker, 2xfuzzle, 1xgoupy, 1x cragy, 1x ollie
z první řady: 1xdarby, 1x optik
@0077ivicek jsem z Brna, ano jeste nejake mam
@0077ivicek
Asi lepší by byla středa, v úterý chci jet s vnoučkem odpoledne do dětského koutku v Butovicích a ještě nevím v kolik se vrátíme a kde pak budeme. Ve středu bych měl být od cca 12 hodin doma, protože plánuji ještě nějaké dodělávky v bytě. V pondělí budu doma taky cca kolem 18 hod.
Zdravicko, prosim , ma jeste nekdo BILLY, FUZZLE a TOODALOU? chybi nam moc moc ☹ .
Moc dekuju 🙂
Maminky, asi to bude marné, ale nemáte někdo na prodej loď?
Ahojky všem, máme navíc Boo a Turbo, hodí se někomu? 🙂
Nám chybí Oscar Hi, Beany, Clam, Fuzzl, Balloon, Nohorse. Vyměním, popř. odkoupím 🙂 Děkuji

@gryfis jaké prosím mate ještě nam pro dvojcatka nějaké chybi diky ivka