Výměna Stikeez z Lidlu, neměly byste zájem?
Ahoj holky, neměla byste některá zájem povyměňovat postavičky stikeez z Lidlu?
Dodatek k mé nabídce, že mám příšerky a nesbíráme je.. tudíž někomu za něco.. ale bez pošty..
Dobrý den, aktuálně nám chybí Beany, Mr.Squid i Cragy. Výměnou nabízím baloon, roxx, lobby a hi. Děkuji za nabídky do zpráv. Jsem ochotná postavičky odkoupit, pokud byste někdo měl. Moc děkuji, Petra.
Takže...mám Ocara, Cragyho, Kha, Vinkera a Roxxa.. mam i z předchozích sloníka a dva rohatý růžový.. někde mám určo ještě další, po nich mrknu.. poštou je určo posílat nebudu..
@kulenka dobre ráno jsem z Prahy mela bych zájem pro naše dvojcatka o
2x Oskar, 2xHi, 2x Lobby, 2x swrety, 2x pan sguid, winker, Drup, Nohorse, Tuffy, co bych vám za figurky nabidla mam Albert knížku clovickovo dobrodruzstvi, penny karticky, penny městečko figurky, nějakou mlsku diky iva
@milansu dobry den kolegyni chybi Oskar Hi Lobby pan Suquid Nohorse Boo Roxx Goupy dojedu si na Bílou horu co vám za figurky dame. Kolegyně nemá účet na Koniku a je z Berouna tak bych to vzala najednou diky Iva můj tel. 602618603
@0077ivicek
Už mám jen následující : Oscar, pan Squid, Nohorse, Boo a Roxx. Je to ještě aktuální,mám je dát na stranu?
Doma bývám úterý-čtvrtek dopoledne a jinak večer po cca 18-19 hod.
Telefon je 775180535
Napsala jsem vám SMS ano večer 18, vyhovuje jestli mate i nějaké jine ze bychom si povymenili.diky
@0077ivicek
Přihodil jsem do pytlíku ještě Sweety a Clam a 2x Oscar. Máte to tady připravené. Adresa je Kutrovická 1722/2. Je to nový barák nad Lídlem ve Slánské ulici. Je to oplocené, takže je třeba zavolat a já Vám otevřu vrata a seběhnu dolů
shanime goupy, turbo, kha a winker
nabizime: ollie, tuffy, craggy a pan squid
posta, vymena, nemam problem se domluvitt
Tyto máme na víc, nechám je 10Kč/kus + poštovné
z druhé řady: 2x tuffy, 2x drup, 2x winker, 2xfuzzle, 1xgoupy, 1x cragy, 1x ollie
z první řady: 1xdarby, 1x optik
@0077ivicek
Asi lepší by byla středa, v úterý chci jet s vnoučkem odpoledne do dětského koutku v Butovicích a ještě nevím v kolik se vrátíme a kde pak budeme. Ve středu bych měl být od cca 12 hodin doma, protože plánuji ještě nějaké dodělávky v bytě. V pondělí budu doma taky cca kolem 18 hod.
Zdravicko, prosim , ma jeste nekdo BILLY, FUZZLE a TOODALOU? chybi nam moc moc ☹ .
Moc dekuju 🙂
Ahojky všem, máme navíc Boo a Turbo, hodí se někomu? 🙂
Nám chybí Oscar Hi, Beany, Clam, Fuzzl, Balloon, Nohorse. Vyměním, popř. odkoupím 🙂 Děkuji

@gryfis jaké prosím mate ještě nam pro dvojcatka nějaké chybi diky ivka