Zvířátkové kartičky Albert - U nás na farmě
Ahoj,
s dcerkou nadšeně sbíráme zvířátka z Albertu a do farmičky nám jich ještě pár chybí. Naopak nám jich hodně přebývá a tak budeme rády, kdyby se našel někdo s kým bychom mohly zvířátka vyměnit.
Chybí nám: kachna, králíčci, prasátko a bandasky s mlékem
Máme navíc: slepičky (2x), hrušeň (2x), pejska, kozu, husy, kohouta, plot, zeleninu, bedýnku s jablíčky.
Kdyby jste měl někdo na výměnu budu moc ráda. Díky 🙂
ahojky mě chybí strašák ,husa,farmářka,bedýnka,prasátko a plot, ..... navíc mám zajíčci ,kohoutek,koník,farmář,ovečka,kachny klidně vyměním
@ankagarapa děkuji za nabídku, tak jestli můžu poprosit o zajíčky a kachny, tak budu ráda. Vám můžu naoplátku poslat husu, bedýnku s jablíčky a plot. 🙂 Jestli souhlasíte pošlete prosím svou adresu do IP
@naomi6 také doufám, že se další ještě přidají, je to moc hezky udělané ... když nám po výměně něco zbude dám vědět a poslala bych 😉
Jistě, že jsou některé kartičky nedostatkové (je to tak u všech jejich akcí), jinak by tam lidi neměli potřebu nakupovat ;)
@gingera chodil by se mi pes. Ten jediný nám chybí. Co ještě potřebujete vy že bbychom vyměnili.
Dobrý den,rada bych pomohla dosbírat u nás na farmě.Kdo by měl zájem o výměnu za nějaké kartičky rio2 sháním jen ty stříbrné a křídla.
Nabízím na vyměnu:kůn,ovečku,kravička,králíka,vůz jablky,vyloupané: stoh slámy,husy,pes,kůn,traktor,osel.
@barborka09 aktuálně by nám měly chybět jen bandasky s mlékem, jestli máte ráda vyměním 🙂
Ahoj my mame navic husu,kralika,kohota,slepici,kopu sena,kozu,psa.Mel by nekdo o neco zajem?
@celaskon87 děkuji, ale máme už farmáře i traktor složený, takže nevím, zda by vám to nevadilo. Děti si s tím už pohrály...
holky mám docela dost kartiček navíc kdyby měl někdo zájem tak za poštovné daruji nebo klidně vyměním... navíc máme: ovečku, kozičku, oslíka, 2x hrušeň, 2x kopu sena, bedýnku s jablky, farmáře, kohouta, 2x farmářku, 2x mléko... a scháním tyto kartičky: slepice, husy, traktor, kráva, strašák, dodávka a pes. díky 🙂
Nevite nekdo do kdy karticky budou v obchode k dostani? Jak nakupuje manzel,tak nemam prehled,zatim mame jen 6 karticek,tak bych pak uvitala vase pripadne prebytky 🙂
@ankagarapa ja nějaké jaké vám chybi mám tak napište jaké chcete. Někde v textu jsem to vypsala
Holky já mám 32 přebytečných karet a to : 5x kupka slámy s vidlema
3x farmářka
4x hruška
2x traktor
3x koza
3x kůň
3x kráva
2x strašák
2x pes
1x prase
1x osel
1x vozík
1x sada zeleniny (zelí,květák...)
1x ohrádka s ptáčkem
1x mlékárénský vůz
chybí mi kachny,králíčci a nádoby s mlékem 🙂

@gingera Nám zase chybí oslík, jablíčka a plot. Jinak máme dvakrát strašáka, farmáře a traktor 😉 Takže vám nepomůžeme, snad se někdo najde další