icon

Zvířátkové kartičky Albert - U nás na farmě

gingera
10. bře 2015

Ahoj,
s dcerkou nadšeně sbíráme zvířátka z Albertu a do farmičky nám jich ještě pár chybí. Naopak nám jich hodně přebývá a tak budeme rády, kdyby se našel někdo s kým bychom mohly zvířátka vyměnit.
Chybí nám: kachna, králíčci, prasátko a bandasky s mlékem
Máme navíc: slepičky (2x), hrušeň (2x), pejska, kozu, husy, kohouta, plot, zeleninu, bedýnku s jablíčky.

Kdyby jste měl někdo na výměnu budu moc ráda. Díky 🙂

vosinka
11. bře 2015

Nabízím: 2x strašák, 3x jablka, králíci, 2x zelenina, 2x plot
Sháním: 2x pejsek, 2x slepice, 2x mlékárenský vůz, oslík, ovce

ronyx
11. bře 2015

@vosinka vzala bych si králíčky kdyby šlo a můžu vám poslat 1x pejsek (jen je vyloupnutý,pokud to nevadí,ale žádná část nechybí) a pak oslíka

ronyx
11. bře 2015

Tak už nám chybí jen ty kačenky,tak kdyby někdo měl,budu ráda.Ještě mi toho spoustu zbylo 🙂

naomi6
11. bře 2015

@ronyx Ahoj, kačenku nabídnout nemůžu, ale kdybyste chtěla, tak nám můžete poslat jablíčka a husu, to nám chybí 😉

hello_kyttinka
11. bře 2015

Zdravím všechny. Mám doma navíc 4 kartičky kačenek. Má někdo zájem? Vyměnila bych za jinou kartu z farmy... 🙂

ronyx
11. bře 2015

@hello_kyttinka Ahoj,kačenky beru 🙂 je to poslední co nám chybí na předchozí stránce je seznam co mám já.vyber si za výměnu 🙂 akorát pejsky a mlékárenské auto už ze seznamu nemám 🙂

@naomi6 ahoj ráda bych pomohla,ale zrovna toto tuším nemám 🙂

hello_kyttinka
11. bře 2015

@ronyx - kolik kačenek budeš chtít?

lamajda
11. bře 2015

Ahoj holky, mohla bych se přidat? Chybí nám traktor, koník, prase, kráva, farmářka a kupka slámy s vidlemi. Nabídnout můžu strašáka. Jestli mi někdo nabídnete, budu ráda. Díky.

ronyx
11. bře 2015

@hello_kyttinka stačí mi jedna ta karta s těmi kačenkami,máme všechno a tohle nám chybělo 🙂

hello_kyttinka
11. bře 2015

@ronyx - dobře, já bych brala krávu. Písni mi adresu do zpráv. Zítra pošlu... 🙂

ronyx
11. bře 2015

@hello_kyttinka pokud ti chybí víc karet,klidně si napiš všechno co ti chybí,pošlu co mám,stejně je mi to k ničemu 😉 pošlu adresu do zprávy

hello_kyttinka
11. bře 2015

@ronyx - děkuju, brala bych ještě kupku sena s vidlemi a krávu.

hello_kyttinka
11. bře 2015

@ronyx - jéé, můžu ještě vozík a osla?

lamajda
11. bře 2015

@ronyx Ahoj, mohla bych také poprosit o zaslání traktoru, koníka, prasete, krávy, farmářky a kupky slámy s vidlemi. Jestli teda ještě něco z toho máš. Díky.

ronyx
11. bře 2015

@hello_kyttinka Oslíka už nemám 😒 ale vozíček klidně pošlu 😉

han.kal
11. bře 2015

Měla bych zájem o krávu, koně, zeleninu a plot, nevím jestli máš i ovoce. Nabízím králíčky, bandasku (mám ještě navíc farmáře, kohouta, slepičku, pejska, husu, králíka a cisternu.

nestorkea
11. bře 2015

Ahoj, bohužel nemám v blízkosti Albert, takže nemáme kartičky na výměnu, ale moc se mi ty skládačky líbí, takže pokud by se jich chtěl někdo z vás za úplatu "zbavit", sem s nimi 🙂!

lamajda
11. bře 2015

@han.kal Ahoj, prosila bych o zaslání bandasky, cisterny a pejska. Mohly bychom se nějak domluvit? Navíc máme zatím jen strašáka a kohouta.

elakloch
11. bře 2015

@ronyx dobry den.mate jeste nejke karticky?chybi nam slepice,hrusen,hus,farmarka,farmar,koza,krava,stoh,mleko. mame na vymenu kachny,bedinku z jabkama,prasatko,mlekaren 2x,prives,plot,zeleninu,osla,ovcu.chcete neco s toho nebo mame i nejake jne figurky z olmikoch nebo razitka olmici.klidne poslu za karticky.co vy nato?elena meil.elakloch@gmail.com

vendyca
11. bře 2015

Ahoj holky,
navíc máme farmářku, farmáře 2x , králíky, osla 2x (jeden vyloupnutý), kozu (vyloupnutou), mléko 2x , husu a kohouta 2x (jeden vyloupnutý).
Vyměním za strašáka, zeleninu, koně, krávu, ovci, jablka a traktor.
Zatím kus za kus, osobní předání v Praze nebo směna poštou 🙂
Kdyžtak se ozvěte do IP.

ankagarapa
11. bře 2015

tak nevím už mi to uniká kdo co a jak jde 😀 mám ovce,králíčky,farmáře a koně, kohoutky potřebuji farmářku,strašáka ,prasátko a z jiných kartiček mám spoustu z Tesca Walt disney pohádky a Rio 2 blue sky 32,56,50,89,94

vosinka
11. bře 2015

@ankagarapa Dobrý den, pošlu vám farmářku, strašáka i prasátko za ovečky. Napíšu vám adresu do IP. Děkuji. 🙂

han.kal
11. bře 2015

ahojky, má někdo na výměnu krávu, koně, zeleninu, plot a jablíčka (ovoce v bedýnce)? Máme spoustu dalších, ale tyhle nám chybí. Děkujeme moooc. Ideálně všechny najednou.

pavlinka_zetko
11. bře 2015

Nechápu, jak může někomu chybět ovce 🙂 My máme celé stádo.

Potřebujeme: Traktor, strašák, pes, koza, kráva a kůň.
Nabízím: ovce (aspon 4), plot s ptáčkem (2x), vozík, jablka, zelí (2x), kohout, farmářka, hrušeň (2x).
Nejlíp Praha.

pavlinka_zetko
11. bře 2015

@han.kal Ahoj, všechno nemám, ale můžu poskytnout zeleninu, plot a jablíčka. Vyměním za traktor, strašáka a psa.
Krávu a koně bohužel také nemám.

stazina
11. bře 2015

Jako je to strašná sranda to číst🙂) kluci to tam perou hlava nehlava, takže máme asi 50 slepic🙂až budu mít něco, co nebude vylounutý, nabídnu🙂 ted se jenom bavím🙂

han.kal
11. bře 2015

pavlina_zetko@han.kal. nemám traktor, jen strašáka a psa, ráda vyměním

pavlinka_zetko
11. bře 2015

@han.kal ok. tak posleme obyc postou? asi to bude nejrychlejsi a nejlevnejsi. nemam tramvajenku.... adresu poslu do IP.

han.kal
11. bře 2015

Určitě, taky napíšu adresu do IP.

han.kal
11. bře 2015

Tak potřebuji ještě, kdyby někdo měl krávu a koně 🙂 😀

Strana