icon

Zvířátkové kartičky Albert - U nás na farmě

gingera
10. bře 2015

Ahoj,
s dcerkou nadšeně sbíráme zvířátka z Albertu a do farmičky nám jich ještě pár chybí. Naopak nám jich hodně přebývá a tak budeme rády, kdyby se našel někdo s kým bychom mohly zvířátka vyměnit.
Chybí nám: kachna, králíčci, prasátko a bandasky s mlékem
Máme navíc: slepičky (2x), hrušeň (2x), pejska, kozu, husy, kohouta, plot, zeleninu, bedýnku s jablíčky.

Kdyby jste měl někdo na výměnu budu moc ráda. Díky 🙂

mimikry
12. bře 2015

Ahoj, nám toho přebývá spoustu:
pes 4 x
oslík 2x
kůň 2x
vozík 1x
bandasky 1x
slepice 2x
husy 2x
traktor 2x
prase 1x
kupka sena 1x
farmářka 2x
farmář 1x
bedna z jablky 1x

Úplně nám chybí akorát kachny a ovečky přijímáme v jakémkoliv množství🙂. Tak pokud někdo máte zájem o výměnu, písněte.

pavlinka_zetko
12. bře 2015

@mimikry Ahoj, já potřebuju ještě traktor, koně, krávu a husy. Nabídnout můžu ovce (i 4), plot s ptáčkem, vozík, zelí, kohouta, farmářku nebo hrušeň. Vyměníme?

mimikry
12. bře 2015

@pavlina_zetko Jsem pro, beru ovce🙂. Ale krávu bohužel nemám. Takže můžu nabídnout traktor, kone a husy za 3 ovce.

han.kal
12. bře 2015

Ahojky, nechceš tam k tomu strašáku a pejskovi přihodit ještě husu? Dneska jsem jí dostala v Albertovi, tak ti to může poslat.

vosinka
12. bře 2015

@pavlinka_zetko nabízím traktor, strašáka, kozu a krávu za ovečku a vozík. 🙂

naturela88
12. bře 2015

Ahojky 🙂, nedaroval by někdo za známku farmářku, hrušeň, zeleninu, pejska, seno, ovečky, bednu s jablky, kohoutka, králíky nebo husu? 😉 Na výměnu mám pouze traktor a vozík ☹

vosinka
12. bře 2015

Holky, akutně sháníme slepice a bandasky mléka. Nabízím 6x plot, 5x zelenina, 6x jablka, 2x hrušeň, 2x prasátko, 2x seno, 2x koza, strašák, kráva, farmářka, husy, traktor a mlék. dodávka.

vosinka
12. bře 2015

@naturela88 Mám farmářku, hrušeň, zeleninu, seno, bednu a husu. Za vozík ráda pošlu. 🙂 Napište mi do IP adresu.

nimmy
12. bře 2015

@ronyx nebo kdokoliv jiny, mohla bych moc moc poprosit o osla, ovci, slepici, hrusen, farmarku, traktor, vozik, kozu, zeleninu, kachnu s kacaty, bedynku, vidle, prase a plot? Moc toho zatim nemame. Muzu nabidnout kravu, bandasky, farmare, kraliky ci kohouta. Moc dekuji

naturela88
12. bře 2015

@nimmy Mohla bych nabídnout traktor za králíky a kouhouta, pokud chcete 🙂

moniciste
12. bře 2015

Mám na výměnu -koza, farmarka, pes, 2x kupka sena, husa, hruška.Nemáme - strašák, zelenina, kůň, bedýnka, kohout, plot, vozík, osel, traktor. Nemáte na výměnu?

pavlinka_zetko
12. bře 2015

@han.kal Ahoj, asi to bylo na mě, neoznačila jsi mě. Husu jsem se už domluvila s jinou paní, takže nepotřebuju. My dneska vyfásli další ovci. Ale už by mi teď měla chybět jen kráva. Jinak dneska jsme byli na poště a dopis se slíbenýma obrázkama odešel.

pavlinka_zetko
12. bře 2015

@vosinka Už mi chybí jen kráva. Ale ovce už jsem udala. Už můžu nabídnout tedy jen vozík....

pavlinka_zetko
12. bře 2015

@nimmy Prosím potřebuju už jen krávu. Nabízím hrušeň a zeleninu.

versatilka
12. bře 2015

Ahoj, máme bandasky, králíky, korbu, hrušeň a bednu s jablky. Jestli někdo chcete, tak jsou k vyzvednutí na Praze 6 Sedlec nebo na Praze 5 na Andělu 🙂 a když už jsme u toho, taky mám 16 známek do Tesca na Angry birds star wars 😀

vosinka
12. bře 2015

@pavlinka_zetko Také už jsem sehnala jinde, promiňte. Ale pokud krávu neseženete jinde, tak se ozvěte.

vendyca
13. bře 2015

Ahoj, máme na výměnu následující: osel, koza, husa, králík, farmář, farmářka, mléko, kohout, kupka sena a plot;
nemáme: strašáka, zeleninu, koně, krávu, ovic, jablka a traktor. Kdybyste měli na výměnu, budeme rádi.

han.kal
13. bře 2015

pavlina_zetko: Nejde mi označit příjemce🙂 Děkujeme, já jsem poslala dnes (pejska a strašáka). Čekala jsem, jestli budeš chtít tu husu.

naomi6
13. bře 2015

@mimikry Ahoj, potřebuji už jen jablka, vyměním za kachny 😉

han.kal
13. bře 2015

Nabízím bandasky, cisternu, husu, králíky 2x,slepici,kohouta, farmáře - klidně vše za krávu a koně!!!! 😀

vosinka
13. bře 2015

@han.kal Beru slepice za krávu. Království nemám. 😀

muff
13. bře 2015

Nabízím:
1x Farmářka, 4x Slepice, 2x Auto(mlékárna), 5x Pes, 4x Husy, 4x Ovce, 1x Prase, 1x Panák do polí,
2x Kohout, 1x Husa, 2x Nádoba na mléko,1x Kolečko s farmářek, 1x Kupa sena

han.kal
13. bře 2015

Prosím o koníčka ☹ Máte někdo?

mimikry
13. bře 2015

@han.kal My jednoho navíc máme. Písni mi do IP.

herminka
13. bře 2015

@muff Mohla bych poprosit kohouta, slepici, farmáře, auto, prase? Za poštovné nebo něco jiného?

Nabízím 2x krávu, strašáka, králíky, kačeny, ovci, kozu.

muff
13. bře 2015

@herminka, určitě pošlu za poštovné asi obyčejně, že ? Nic nechci, my nesbíráme.
prosím do IP adresu, díky
ještě info farmáře(kluk) nebo farmářku(holka) ???

jarmila001
13. bře 2015

Dobrý den,nabízím karty z alberta-u nas na farmě :koně králíky,krávu,kozu,vůz jablky,slepice,zeleninu,konve,vyloupané celé:traktor,husy,koně,osla,pes,stoh slámy.

Ještě sháním kartičky rio 2 jen ty stříbrné a křídla.But je vyměním za kartičky nebo je prodám za rozumnou cenu.Napište a domluvíme se IP.

herminka
13. bře 2015

@muff Farmáře kluka, prosím 🙂 Peníze pošlu teď večer.

muff
13. bře 2015

@herminka ,ok, psala jsem vám i SZ

muff
14. bře 2015

@herminka prosím o adresu, díky

Strana