Zvířátkové kartičky Albert - U nás na farmě
Ahoj,
s dcerkou nadšeně sbíráme zvířátka z Albertu a do farmičky nám jich ještě pár chybí. Naopak nám jich hodně přebývá a tak budeme rády, kdyby se našel někdo s kým bychom mohly zvířátka vyměnit.
Chybí nám: kachna, králíčci, prasátko a bandasky s mlékem
Máme navíc: slepičky (2x), hrušeň (2x), pejska, kozu, husy, kohouta, plot, zeleninu, bedýnku s jablíčky.
Kdyby jste měl někdo na výměnu budu moc ráda. Díky 🙂
ahoj
chybí nám farmář a konvice
máme hodně kartiček navíc
@naomi6
mám zájem o farmáře
Mám farmáře s kolečky, nesbíráme, ráda pošlu někomu, kdo to využije. Napište mi případně soukromou zprávu.
@vosinka Moc děkujeme za kartičky 😉
Ještě nám chybí pejsek, ovečky, kohout, králíci a koza. Kdyby někdo daroval za poštovné, budu ráda. Případně mám na výměnu akorát traktor. Děkuji moc 🙂
Sháním vozík, nemáte někdo, prosím? Nabízím mlékárenské auto, strašák, strom, husy 🙂
ahoj,nesbíráme tak to vyměním za nějakou čokoládu pro děti.Nabízím:kozu,králíky,koně,slepice,krávu,bedinka z ovocem,konve na mléko,zelenina,celé a vyloupané:traktor,koně,králíky,osla,psa,husy,stoh slamiy
Ahoj, mám na výměnu: psa, farmářku, kačenky, osla, husu, mlékařské auto. Chybí nám: kůň, kráva, prase, králíci, konve na mléko, koza, kohout. Nechce někdo vyměnit?
@jarmila001 dobrý den, za co byste kartičky vyměnila? vzala bych všechny, které máte navíc, díky 🙂
@jarmila001 Ahoj, jsem z Brna. Bylo by možné se domluvit na výměně? Chtěla bych koně, krávu, bedýnku s ovocem, konve na mléko, traktor a stoh slámy. Bylo by to možné? Nabízím Kinder čokoládu (tyčinky) nebo klidně i něco jiného. Díky za info.
tak mi zbyly králičci,2x kohoutek,kůň,koza,farmář nepotřebujete někdo?
@ankagarapa Jé, nám by se hodili králičci, kohoutek (klidně i oba) a koza 🙂 Co byste za ně chtěla? 🙂
@naturela88 traktor za psa? :D
@ankagarapa kdyby vám zbyli králíci, kohout, pošlu něco na oplátku .-)
@celaskon87 osla za prase? 🙂
@ji_tuli To bych brala 🙂 Napište mi zprávu s adresou. Děkuji 🙂
dobrý den : potřebujeme osla, prase a ovečku.
máme na víc: farmářku, strašáka, kůn, koza, plot, 3xseno, 2x hrušen
Nabizim strasaka, traktor a kachnu s kacaty. Kdybyste někdo chtěl, nezbirame
Ahoj,nesbíráme tok to nabízím za nějakou sladkost. Máme ještě
kozu 2x,koně 2x,krávu,králíky 2x,husu 2x,traktor,zeleninu,bedýnku z jablky .
Ahojky,
pokud někdo potřebuje,mohu věnovat tyto kartičky:
osel,koza,kůň,kráva,traktor,zelenina,hruška,farmářka 2x,kohout 2x,králíci 2x,farmář 2x,mléko 2x,husa
Kdo by měl zájem,napište.
🙂
Ahoj holky, věnuji farmáře s kolečkem, traktor a králíky 🙂
Chybí nám ovečka, kohout, králíci a koza. Kdyby někdo daroval za poštovné, budu ráda. Případně mám na výměnu koně, prase, strašáka a psa. Děkuji moc 🙂

Nabízím: 2x panák do pole,1x traktor, 1x králík,1x kůň, 1x oslík,2x prase,1x krabička s jablky,1x zelenina
(zelí-květák-dýně),2x kačky, 1x ovce,4x husy,2x nádoba na mléko,5x pes,1x kohout,3x slepice,3x strom hrušeň,
2x koza,1x kráva, 1x auto co vozí mléko,1x kupka sena,1x farmářka ....