icon

Zvířátkové kartičky Albert - U nás na farmě

gingera
10. bře 2015

Ahoj,
s dcerkou nadšeně sbíráme zvířátka z Albertu a do farmičky nám jich ještě pár chybí. Naopak nám jich hodně přebývá a tak budeme rády, kdyby se našel někdo s kým bychom mohly zvířátka vyměnit.
Chybí nám: kachna, králíčci, prasátko a bandasky s mlékem
Máme navíc: slepičky (2x), hrušeň (2x), pejska, kozu, husy, kohouta, plot, zeleninu, bedýnku s jablíčky.

Kdyby jste měl někdo na výměnu budu moc ráda. Díky 🙂

neloska
1. dub 2015

cau super farma

jarmila001
1. dub 2015

Vyměnila bych :kozu,koně,farmářku,strašáka,traktora,přívěs,osla,králíky,potřebují :kachny,slepice,psa,husy ,hrušen,krávu,kupa sena,farmáře,mléko,dodávku,plot,prase,

raxai
1. dub 2015

@jarmila001 vyměním psa a konve na mlíko za přívěs a králíky

neloska
1. dub 2015

ja mam na vimnenu us akorat jablka zeleninu a strasaka 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

neloska
1. dub 2015

chibi mi jen kun a budu mit vse

radanecka
1. dub 2015

Ahoj chybí nám kůn,strašák,strom,farmářka,kráva a mlékařské auto.Máte to někdo?Děkuji 🙂

radanecka
1. dub 2015

@ronyx mám zájem o koné,strašáka,strom,farmářku,krávu a mlékárenský vůz a mám jenom kachny a nádoby s mlékem nevadí?

radanecka
1. dub 2015

@tajemna30 mám zájem o koně ,krávu,hrušen,mlékárenské auto.IP

piskac
1. dub 2015

@martinadok1986 dobrý den, nám by se hodila ovečka a vám bych poslala hrušku, farmářku a kozu(ta je bohužel složená)

martinadok1986
1. dub 2015

Dobrý den, už potřebuji jen hrušku a plot, tak za hrušku pošlu ovečku, napište mi adresu do ip

martinadok1986
1. dub 2015

@piskac Dobrý den, už potřebuji jen hrušku a plot, tak za hrušku pošlu ovečku, napište mi adresu do ip

paulie
1. dub 2015

Ahoj všem, nenašel by se tu, prosím, někdo, kdo má dodávku, prasátko, kupu sena a jablka? Na výměnu toho mám spoustu: 6x kachny, 4x ovce, 4x osly, 3x vozík, 3x strašáka, 2x farmáře, 2x traktor, 2x bandasku a po jednom husu, farmářku, plot, kohouta, slepici, psa a kozu...
Díky moc 🙂

gejbe
2. dub 2015

@naomi6 ja mam oslika a chybi mi traktor

gejbe
2. dub 2015

@paulie ja mam dodavku,prasatko a kupu sena.Vse vymenim za traktor

paulie
2. dub 2015

@gejbe Beru 🙂 Večer napíšu do IP 🙂

paulie
2. dub 2015

Máte ještě někdo navíc jablka? 🙂

naomi6
2. dub 2015

@gejbe Ahoj, my už oslíka máme, díky 😉

neloska
2. dub 2015

ja ma 3 jablka na viměnu za cokoli z farmi
😀 😀 😀 😀

neloska
2. dub 2015

ta farma je super chybi mi jen konik 🙂 😀 🙂

paulie
2. dub 2015

@neloska Ahoj, měla bych zájem o jablka, ale nejsem si jistá, co Ti vlastně chybí 🙂

ajny123
2. dub 2015

Chybí: králíci, kohout, konev na mléko
Nabízím: mlékárenský vůz, slepice, kachny, husy, kůň, ovce, traktor, hrušeň, kopka sena, strašák

raduska21
2. dub 2015

@nefertiti7 plati vymena? Diky za info

piskac
2. dub 2015

Ahojky. nevíte, zda by se někde dala sehnat hrací plocha?

pebecka
3. dub 2015

@ajny123 vymenila bych slepici a ovci ale mam jen nafobu na mleko

naturela88
3. dub 2015

@piskac Myslím, že už ji nikde neseženeš, byla hned pryč. Také jsme ji nesehnali. Ale můžeš si ji vytisknout. http://farma.albert.cz/files/hraci_deska_u_nas_...

martinadok1986
3. dub 2015

Ahoj, chybí nám ještě plot, zato toho můžeme hodně nabídnout na výměnu 3x farmář, 3x bandasky na mléko, 2x strašák, 2x králíci, 2x kačenky, kupa sena, osel, koza, ovce, přívěs.

naturela88
3. dub 2015

@martinadok1986 Nechceš ještě plot? Včera jsme si od prarodičů dovezli další kartičky a zrovna je tam plot 🙂 Hodili by se mi ještě králíci a ovečka 🙂

martinadok1986
3. dub 2015

@naturela88 je to by bylo super, adresu mam, tak za plot poslu kralicky a ovecku 😉

evvina
3. dub 2015

Ahoj ještě nám chybí kůň, koza, kráva a kupka sena. Na výměnu bych měla mlékarénský vůz,plot, bednu s jablky 2x, slepici s vajíčky, prase, kohouta,strašáka,králíky,psa a husa2x. neměl by ještě nekdo?

evvina
3. dub 2015

@martinadok1986 mám plot, ještě ho potřebuješ? My potřebujem kozu, a seno

Strana