Zvířátkové kartičky Albert - U nás na farmě
Ahoj,
s dcerkou nadšeně sbíráme zvířátka z Albertu a do farmičky nám jich ještě pár chybí. Naopak nám jich hodně přebývá a tak budeme rády, kdyby se našel někdo s kým bychom mohly zvířátka vyměnit.
Chybí nám: kachna, králíčci, prasátko a bandasky s mlékem
Máme navíc: slepičky (2x), hrušeň (2x), pejska, kozu, husy, kohouta, plot, zeleninu, bedýnku s jablíčky.
Kdyby jste měl někdo na výměnu budu moc ráda. Díky 🙂
Vyměnila bych :kozu,koně,farmářku,strašáka,traktora,přívěs,osla,králíky,potřebují :kachny,slepice,psa,husy ,hrušen,krávu,kupa sena,farmáře,mléko,dodávku,plot,prase,
@jarmila001 vyměním psa a konve na mlíko za přívěs a králíky
ja mam na vimnenu us akorat jablka zeleninu a strasaka 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
chibi mi jen kun a budu mit vse
Ahoj chybí nám kůn,strašák,strom,farmářka,kráva a mlékařské auto.Máte to někdo?Děkuji 🙂
@martinadok1986 dobrý den, nám by se hodila ovečka a vám bych poslala hrušku, farmářku a kozu(ta je bohužel složená)
Dobrý den, už potřebuji jen hrušku a plot, tak za hrušku pošlu ovečku, napište mi adresu do ip
@piskac Dobrý den, už potřebuji jen hrušku a plot, tak za hrušku pošlu ovečku, napište mi adresu do ip
Ahoj všem, nenašel by se tu, prosím, někdo, kdo má dodávku, prasátko, kupu sena a jablka? Na výměnu toho mám spoustu: 6x kachny, 4x ovce, 4x osly, 3x vozík, 3x strašáka, 2x farmáře, 2x traktor, 2x bandasku a po jednom husu, farmářku, plot, kohouta, slepici, psa a kozu...
Díky moc 🙂
Máte ještě někdo navíc jablka? 🙂
ja ma 3 jablka na viměnu za cokoli z farmi
😀 😀 😀 😀
ta farma je super chybi mi jen konik 🙂 😀 🙂
Chybí: králíci, kohout, konev na mléko
Nabízím: mlékárenský vůz, slepice, kachny, husy, kůň, ovce, traktor, hrušeň, kopka sena, strašák
@nefertiti7 plati vymena? Diky za info
Ahojky. nevíte, zda by se někde dala sehnat hrací plocha?
@piskac Myslím, že už ji nikde neseženeš, byla hned pryč. Také jsme ji nesehnali. Ale můžeš si ji vytisknout. http://farma.albert.cz/files/hraci_deska_u_nas_...
Ahoj, chybí nám ještě plot, zato toho můžeme hodně nabídnout na výměnu 3x farmář, 3x bandasky na mléko, 2x strašák, 2x králíci, 2x kačenky, kupa sena, osel, koza, ovce, přívěs.
@martinadok1986 Nechceš ještě plot? Včera jsme si od prarodičů dovezli další kartičky a zrovna je tam plot 🙂 Hodili by se mi ještě králíci a ovečka 🙂
@naturela88 je to by bylo super, adresu mam, tak za plot poslu kralicky a ovecku 😉
Ahoj ještě nám chybí kůň, koza, kráva a kupka sena. Na výměnu bych měla mlékarénský vůz,plot, bednu s jablky 2x, slepici s vajíčky, prase, kohouta,strašáka,králíky,psa a husa2x. neměl by ještě nekdo?
@martinadok1986 mám plot, ještě ho potřebuješ? My potřebujem kozu, a seno

cau super farma