icon

Zvířátkové kartičky Albert - U nás na farmě

gingera
10. bře 2015

Ahoj,
s dcerkou nadšeně sbíráme zvířátka z Albertu a do farmičky nám jich ještě pár chybí. Naopak nám jich hodně přebývá a tak budeme rády, kdyby se našel někdo s kým bychom mohly zvířátka vyměnit.
Chybí nám: kachna, králíčci, prasátko a bandasky s mlékem
Máme navíc: slepičky (2x), hrušeň (2x), pejska, kozu, husy, kohouta, plot, zeleninu, bedýnku s jablíčky.

Kdyby jste měl někdo na výměnu budu moc ráda. Díky 🙂

martinadok1986
3. dub 2015

@evvina uz jsem sice sehnala, ale klidne si ho vezmu a poslu za nej kozu a seno 😉

naturela88
3. dub 2015

@martinadok1986 Dobře, v úterý posílám plot 🙂

naturela88
3. dub 2015

Nehodí se ještě někomu farmář, prase nebo kačenky?

gejbe
3. dub 2015

@mimikry ja mam 2 ovecky,vymenim za traktor

neloska
3. dub 2015

paulie mně je to uplně jedno za co ty jablka vimnenime 🙂.

piskac
3. dub 2015

@naturela88 Moc děkuji 🙂

l78
3. dub 2015

Holky, kdyby náhodou nekdo chtěl máme 1xslepice, 2xkohout, 5xfarmar, 1xbedynka, 1xzelenina,1xfarmarka,1xcisterna,1xkachna,2xovce, 1xkun,1xkralik, 1xosel, 1xtraktor, za postovne zašlu

filipatereza
3. dub 2015

@l78 Pokud je ještě volné, byla bych vděčná za 1 ks od každého kromě králíka /toho máme)...🙂 Kdyžtak napiš IP, domluvili bychom se kam poslat poštovné a tak..🙂 Díky!

l78
4. dub 2015

@filipatereza ok, dám na stranu

bhlavacek
4. dub 2015

Dobry den,
zbyva nam spousta karticek, presneji:
husa, zelenina, ovecka, krabice s jablkama, husy s housatkama, konik, plot s ptackem, traktor, kohout, pes, strasak, pan a vozejk, kralici, kravicka, lahev na mleko, oslik, vozik, prase
vetsina z nich vickrat. Pokud by mel nekdo zajem necht napise, radi za postovne posleme.

mirandah
4. dub 2015

@bhlavacek jestli jsou ještě volné moc rádi se jich ujmeme🙂 mohu poslat i něco na výměnu nebo nějakou dobrotu pro děti

naturela88
4. dub 2015

Kdyby někdo ještě potřeboval - máme 2x prase, psa, husu, krávu, kohouta, traktor, farmáře, kozu, kupku sena, kachny 🙂 Pošlu za poštovné či za známku 🙂

gejbe
4. dub 2015

@naturela88 ja bych potrebovala traktor,jestli jeste mate.napisete mi teda adresu na kterou vam to muzu poslat

gejbe
5. dub 2015

Ahoj,shanim traktor,vymenim za cokoli

naturela88
5. dub 2015

@gejbe Klidně vám traktor ráda pošlu 🙂 Píšu Vám IP.

bhlavacek
5. dub 2015

@mirandah chcete od kazdeho druhu 1 nebo treba 2 nebo proste vsechny

jarmila001
5. dub 2015

Ahoj,sháním slepici,kachny hrušen,krávu ,mam na výměnu jen kozu,osla,koně, farmářku,napište do IP.

nefertiti7
5. dub 2015

chýbajú mám kralici a plot. Prosím kto má ?

bhlavacek
6. dub 2015

@nefertiti7 mam a klidne poslu, pokud me poslete svoji adresu

pebecka
6. dub 2015

chybi mi ještě ovce a slepice, nenaslo by se u nekoho?

ajny123
7. dub 2015

@l78 Ahoj, pokud ještě je, moc bych si přála kohouta a králíky.

l78
7. dub 2015

@ajny123 kohout a králík je, napisu ip

cizu
7. dub 2015

Nemáte někdo prosím ještě osla, prase, přívěs a plot? Bohužel nemám už na výměnu,ale klidně odkoupím, díky moc!

@bhlavacek ?

he2
7. dub 2015

@bhlavacek Dobrý den, bylo by ještě možné od Vás získat některé z figurek: zelenina, koza, plot, jablka, hrušeň? Děkuji za informaci.

he2
7. dub 2015

Dobrý den, máme navíc mlékárenské auto, vozík, krávu, traktůrek, psa (3x), oslíka, husy. Ale figurky už jsou složené. Neměl by někdo ještě zájem o výměnu? Potřebujeme jablka, hrušeň, zeleninu, kozu a plot.

ivvi
7. dub 2015

Nemáte prosím ještě někdo na výměnu? 🙂
Chybí: kachny, pes, králíci, kohout, husy, farmář, mléko a osel
Nabízím: zelenina, strašák, 2x slepice, 2x hrušeň, farmářka, 2x koza, kráva, kupa sena

he2
7. dub 2015

@ivvi mám navíc psa, husy, a osla (ten jediný je nevyloupaný a nesložený). Vyměnila byste za zeleninu, hrušeň a kozu?

ivvi
7. dub 2015

@he2 Klidně, ty složený jdou přeci zase dobře rozložit a poslat, nebo? 🙂 Písnem adresy do IP 😉

he2
7. dub 2015

@ivvi jasně, jsou nepoškozené, rozložím a pošlu - udělala jste mi radost 🙂 pošlu tu adresu přes ikonu IP, dělám poprvé, tak snad se mi to podaří..

zmuzle
7. dub 2015

Holky, muzu nabidnout (za postovne): plot, 2x husy, jablka, 2x kupa sena, 2xhrusen, 2x pes, 2x slepice, 2x farmarka, farmar, strasak, prase, zelenina, koza a mlekarensky vut. Tak pokud neco potrebujete, piste

Strana