Zvířátkové kartičky Albert - U nás na farmě
Ahoj,
s dcerkou nadšeně sbíráme zvířátka z Albertu a do farmičky nám jich ještě pár chybí. Naopak nám jich hodně přebývá a tak budeme rády, kdyby se našel někdo s kým bychom mohly zvířátka vyměnit.
Chybí nám: kachna, králíčci, prasátko a bandasky s mlékem
Máme navíc: slepičky (2x), hrušeň (2x), pejska, kozu, husy, kohouta, plot, zeleninu, bedýnku s jablíčky.
Kdyby jste měl někdo na výměnu budu moc ráda. Díky 🙂
@martinadok1986 Dobře, v úterý posílám plot 🙂
Nehodí se ještě někomu farmář, prase nebo kačenky?
paulie mně je to uplně jedno za co ty jablka vimnenime 🙂.
@naturela88 Moc děkuji 🙂
Holky, kdyby náhodou nekdo chtěl máme 1xslepice, 2xkohout, 5xfarmar, 1xbedynka, 1xzelenina,1xfarmarka,1xcisterna,1xkachna,2xovce, 1xkun,1xkralik, 1xosel, 1xtraktor, za postovne zašlu
@l78 Pokud je ještě volné, byla bych vděčná za 1 ks od každého kromě králíka /toho máme)...🙂 Kdyžtak napiš IP, domluvili bychom se kam poslat poštovné a tak..🙂 Díky!
@filipatereza ok, dám na stranu
Dobry den,
zbyva nam spousta karticek, presneji:
husa, zelenina, ovecka, krabice s jablkama, husy s housatkama, konik, plot s ptackem, traktor, kohout, pes, strasak, pan a vozejk, kralici, kravicka, lahev na mleko, oslik, vozik, prase
vetsina z nich vickrat. Pokud by mel nekdo zajem necht napise, radi za postovne posleme.
Kdyby někdo ještě potřeboval - máme 2x prase, psa, husu, krávu, kohouta, traktor, farmáře, kozu, kupku sena, kachny 🙂 Pošlu za poštovné či za známku 🙂
@naturela88 ja bych potrebovala traktor,jestli jeste mate.napisete mi teda adresu na kterou vam to muzu poslat
Ahoj,shanim traktor,vymenim za cokoli
@gejbe Klidně vám traktor ráda pošlu 🙂 Píšu Vám IP.
Ahoj,sháním slepici,kachny hrušen,krávu ,mam na výměnu jen kozu,osla,koně, farmářku,napište do IP.
chýbajú mám kralici a plot. Prosím kto má ?
@nefertiti7 mam a klidne poslu, pokud me poslete svoji adresu
chybi mi ještě ovce a slepice, nenaslo by se u nekoho?
Dobrý den, máme navíc mlékárenské auto, vozík, krávu, traktůrek, psa (3x), oslíka, husy. Ale figurky už jsou složené. Neměl by někdo ještě zájem o výměnu? Potřebujeme jablka, hrušeň, zeleninu, kozu a plot.
Nemáte prosím ještě někdo na výměnu? 🙂
Chybí: kachny, pes, králíci, kohout, husy, farmář, mléko a osel
Nabízím: zelenina, strašák, 2x slepice, 2x hrušeň, farmářka, 2x koza, kráva, kupa sena
Holky, muzu nabidnout (za postovne): plot, 2x husy, jablka, 2x kupa sena, 2xhrusen, 2x pes, 2x slepice, 2x farmarka, farmar, strasak, prase, zelenina, koza a mlekarensky vut. Tak pokud neco potrebujete, piste

@evvina uz jsem sice sehnala, ale klidne si ho vezmu a poslu za nej kozu a seno 😉