11měsíční mimi si ryje v uchu do krve. Zkušenosti?
Dobry den
Rada bych se poradila zda to nekomu delalo taky dite a zda to zmizi.
Nase dr rekla ze je to patologicke ci co .. a ze to treba zmizi az vyroste ,,
Dnes rano jsem ji v ucho nasla zase suchou krev.
Ryje si nehtem do ucha a taha za nej .
Nehty ma ostrihane jeste ji je obrousim aby ne nemela ostre.
Dělala to pres den treba kdyz je vztekla a place. Ne pokazde ale kolikrat ji vidim , a nebo kdyz je nervni mi prijde .
Dela to od miminka - cca od 3 mesicu myslim
Dělalo to někomu děti taky ? Zmizí to ?

Malá to dělá taky, předpokládám, že to přejde
Matýsek mi to taky dělal, věčně krev na polštáři, pak to samo přešlo.
Dcera to taky dělala. Většinou v postýlce, když nemohla usnout, možná i ze spaní nebo když se budila. Něco jako místo tření si očiček. Taky až mívala krev na polštáři nebo prostěradle. Časem to ustalo, teď už jen občas, když ji lechtaji vlasy v uších (kudrnati se ji a ještě je nemá tak dlouhé). A taky se ještě u toho často škrábe do krve. Ale už je to minimálně.
Mám 11 měsíčního kluka, dělá úplně to stejný, zrovna včera krve a krve. Většinou to dělá když je unavený nebo nechce čepici. Neřeším to, osetrim bebino a doufám, že ho to přejde. 🙂
@leniczka23 tak to jsem rada snad to i u nas prejde

Malá mi to taky dělala, hodně se tahala za uši, když byla unavená. Když nemohla usnout, tak řvala a rejpala se v nich 🙈 kolikrat se vzbudila a v postýlce pod hlavou krev 🙈 naštěstí to samo odeznělo, je jí 16m a už to vůbec nedělá ☺️ Řekla bych, že po tom roce to ustávalo ☺️ Teď když je vzteklá tak se tahá za vlasy nebo si plácá s ušima 😂 ale už se nerejpe ☺️