icon

15měsíční nespí celou noc

hankaaa90
15. lis 2017

Cau maminky ,
( uz jsem to tu resila, ale stejne je to horsi snad)
Jsem zoufala, posledni mesic spime tak, ze nespime .. delal to same i pred rokem, ale to mel asi tri mesice, ted je mu 15 m.a stejne nespi celou noc, jak by normalni decko spat asi melo . Nechapu . Kdyz se zadari, spi jednou denne , odviji se to samozrejme od toho, v kolik se rano vzbudi .. kdyz spi jednou denne, spi treba 2 hodiny . No a v noci stejne, dneska je od ctvrt na 4 vzhuru .. spat chodi v devet vecer . Nevim, kde delam chybu fakt , ale docela me to vycerpava . Neexistuji nejake homeopatika na spani nebo ja nevim uz co s nim, ale normalni mi to neprijde .
Dekuji

Strana
z2
hankaaa90
autor
16. lis 2017

@hanula311 supr, aaach jo, do ted nevim, proc se tomu rika materska DOVOLENA 😂
@absintka19 Tomasek chodi, beha, hraje si, pres den se skvele unavi, vecer usne pekne a sam bez kravalu, ale v noci proste je tak ci tak 3-4 hodiny vzhuru.. zrovna dnes v noci byl ale klid ❤

lidag
16. lis 2017

@absintka19 tichá závist 😀 takhle to měla moje starší... To byly časy... 🙂

lutu11
16. lis 2017

@hankaaa90 ještě mě napadlo, zkuste spát spolu. Některé deti prostě potřebují mámu cítit. U staršího syna mi to fungovalo. Sice přes den nezabral, ale spal celou noc. Naše malá - ted 11m me nepotřebuje. A taky v noci nespí. Budí se po 3 hodinách, a má problem zase usnout. Já to ale neřeším, pokud nerve. Zpravidla ale řve. Jinak, určitě bychom dítě že spánku nebudila. Mám zkušenost u malé, že dobrý odpoledny spánek = lepší noc. Takže nám občas prospí odpoledne od 14-17h, a večer jde stejně spát v sedm. A jinak vas moc chapu a držím pěsti.

luckylee
16. lis 2017

Jak to vypada kdyz spite spolu?Treba te proste jen potrebuje u sebe.To je pochopitelne.

leki
17. lis 2017

@hankaaa90 ja ty naplasti ani nic nezkousela. On totiz nebyl moc spaci od zacatku, ani ve dne, je docela aktivni. Prvni rok jsem neresila vubec a noc se pak dost zlepsila (ac jsem neverila) vyrusenim nocniho kojeni. Ted se budi vetsinou tim, ze se mu neco zda, ale usne za chvilku.

hankaaa90
autor
17. lis 2017

@luckylee spat nam spolu nejde, jelikoz je zvykly spinkat sam, zabreci jenjak se nekdo z nas pohne . On mavrad ten svuj klid ..a i myslim, ze on celkove ten kontakt nepotrebuje, protoze on neni takove to mazlici dite, on to proste nechce nevyzaduje to vubec, nema to rad, kdyz ho nekdo tiskne .

luckylee
17. lis 2017

@hankaaa90 to chapu.A dat jen jeho postylku do loznice k vam?Treba vedle tve postele abys na nej dosahla kdyby bylo treba pohladit a on by na tebe videl?...
Syn taky nema rad spolecne spani ale ma postylku bez bocnice u te moji a je to idealni.Budi se casto ted kdyz mu rostou zuby a ja nikam nemusim vstavat.
Rano po probuzeni si hraje a ja spim dal.😀

hankaaa90
autor
17. lis 2017

@luckylee my to prave zkusili s tou postylkou, dat ho jakoze k nam . On to spani s nama celkove nema rad asi , jeho sluch je tak uzasny, ze mu proste vadi, kdyz se pretocime, zakaslem treba nebo cokoliv . Neni zvykly proste ..

hermanecka
17. lis 2017

@hanula311 ja mam to stejne..presne prvni nespave do 4 letech a druhy v 7m to stejne..je to psycho,ale u prvniho jsem radila vic..ted me to neprekvapuje..jsou ze stejnyho hnizda🙂

Strana
z2