1měsíční miminko - zvláštní stolice. Řešit hned?

edit17
22. bře 2021

Zdravím všechny, máme doma měsíční holčičku, plne kojenou pribira 800g za mesic, pomocené pleny, stolice 3-4x den, minuli tyden nám pediatricka zjistila moucnivku hned sme začali s léčbou, LP nám poradila citrovital na bradavky a gencianku pro malou, puchýře na patře nám zmizeli i jazyk je mírnější, mala je spokojene miminko neplace, budi se cca po 3 hodinách na jídlo, v sobotu se trošku kroutila a min spala nic strašného, méně kakala a dnes v noci sem v online našla zvláštní stolici ☹ přidávám fotku, mam we obávat ve středu jdeme na kontrolu mam to začít nějak řešit hned ?? Čím by to mohlo byt ?? Není to úplně hlen pripda.mi to jak ryma ale mala nesopli rýmu nema ☹ diky za každou radu

majena39
22. bře 2021

@edit17 jako vážně? Opravdu sem budeme dávat fotky hoven???

michaela666
22. bře 2021

Popis jak ta plenka vypadala by stačil...tohle je fakt moc.

amazonkajanik
22. bře 2021

@majena39
@michaela666 jde přeci o 💩🤣dyť jsme těch plen už vyměnili
Ale jo,popis by stačil...do středy na kontrolu by to mělo vydržet,pokud je malá v pohodě

michaela666
22. bře 2021

@amazonkajanik na 99% jsem tu fotku tušila při otevírání dotazu 😀

misu8
22. bře 2021

Ježiš už zase, minule pos.. kalhotky dospělé ženské, teď zas pos.. plína. To má být nová zábava nebo co 🤢 nebo jsou všichni vážně nesamostatný. Tady podle hov.. na plíně nikdo diagnózu neurčí a na to, že můžeš zavolat doktorovi přece svéprávná osoba nepotřebuje radu na internetu. Jinak osobně si nemyslim, že by to bylo něco vážného.

kris_kubko
22. bře 2021

@edit17 tohle je ještě v pohodě, hlen tam sice je, ale ne nějak moc a to ještě neznamená nějakou katastrofu. Barva normální. Sleduj to, zkus víc kojit a když se to bude zhoršovat, teprve bych to začala řešit.

cilkat
22. bře 2021

Holky, fotka nevisí někde, kde by na vás vyskočila bez varování, je v příloze otázky o stolici... Když vám to vadí, nekoukejte na ten dotaz,ne?
A jinak tohle jsem v pline viděla hodnekrat, vždycky to bylo o pár plin zas ok a nebyl problém (třeba se to stávalo při růstu zubů... Možná budete mít zubatý mimco brzy).

evsi88
26. bře 2021

Za mě taky hovňous ok, meli jsme to takhle mikionkrat a za par cyklu zase dobry😀nebojte🌻