icon

3měsíčnímu se přestalo líbit koupání

jajyna
30. led 2018

Holky, malej je ve 3.mesici. Vždy večer jsme měli rutinu 19:30 zaclo koupání a následovala masáž. Vždy se mu vše líbilo a užíval si to. Skončili jsme po osmé a pak nakojit a vždy tak kolem deváté usnul. Poslední dny, ale nevydrží, vždy začne špulit a šklebit při koupání nebo i při masáži, vypadá to, že je pretazeny... Tak se snažím posouvat a začít rutinu večerní dělat dřív, ale i tak zase spulil a vygradovalo to do hysterie. Pak z ničeho nic se zas začal smát. Tak nevím proč se mu koupání teď nelíbí.

hojda
30. led 2018

Zkus ho do vody zabalit do látkové plenky, někde je to uklidní.

absintka19
30. led 2018

@jajyna dite se neustale meni a vyviji 🙂 zvykej si 🙂 mozna se nudi 🙂 hlavne klid, on si najde cestu k tomu co ho bavit bude 🙂 neboj, je to normalni 🙂 zavri konika a venuj se prckovi 🙂 kazde dite je original

berenika39
30. led 2018

Chvíli to nech, nekoupej. Umyj, opláchni čistou vodou. dej mu čas. Přejde to, hlavní je s tím nebojovat🙂.

amaxi
30. led 2018

Náš malej třeba koupání vůbec nemá rád. Rád se ale sprchuje. Tak my ho sprchujeme. To si vyloženě užívá.

lpch
30. led 2018

Potvrzuju i z vlastni zkusenosti - jak ta nelibost z koupani z niceho nic prisla, tak stejnym zpusobem i odesla. A trvalo to cca 2 az 3 tydny. Syn byl zhruba v temze veku. Na par dnu jsme koupani vypustili a jen sprchovali, postupne jsme se do vanicky vratili a ted rve, kdyz ho z ni vytahujeme 🙂

stuplakova
30. led 2018

@jajyna Malá mi to taky dělala, když jí byly okolo třech měsíců, na chvíli jsem přestala koupat tak často, zabalila jsem jí do plenky a to bylo v pohodě. Teď už se zase koupe ráda, takže jí to vydrželo asi měsíc, teď by tam zase chtěla být až do rána asi 🙂

amoretspes
31. led 2018

Davala jsem lehátko do sprchy a to si uzival-sprchovani.v 7 mes šel do velké vany a už také ok.

maretavan
2. únor 2018

Je dobrý třeba párkrát vynechat a třeba jen otřít záhyby, slyšela jsem i příběh maminky s o něco větším mímem a ty nemohli ani jít do koupelny(hysterie) a asi po týdnu zas dobrý...

pekkaa
2. únor 2018

Zkus se okoupat s nim😉

misak97
2. únor 2018

Naše malá taky miluje koupání až na týdenní výjimku, když mi začala strašně brečet, jen co jsem ji dala do vanicky. Ale uběhlo pár dní a vše je zase v pořádku a koupání si užívá 🙂

jajyna
autor
11. únor 2018

Holky, už je to zas dobrý 🙂