icon

8měsíční syn se budí, pláče, vstáváme ve 3 h. Poraďte

katsvr
14. led 2015

Maminky potřebuji poradit. Už jsem fakt hotová a nevím co dál dělat. Můj prcek a jeho spaní je děs. Večer jde spinkat kolem 6- 7 hodiny. Už do osmé se mi 2 krát probudí s pláčem někdy zabere dudlík někdy ne. Jinak další pláč přichází kolem 21 hod. To začne tak plakat, že kolikrát ho ještě o půlnoci utěšuju. Dudlík, hlazení náruč.. Vstáváme ve 3 ráno. Od 3 ráno ho prostě nikdo neuspí. Je to děs kolikrát naspíme ani né 5 hodin. Přes den spí 3 krát, když se zadaří tak i po hodince a to v 8 ráno o půl 12 a ve 3. Zoubky ho nebolí nic. Přes den je živý hraje si směje se, žádný náznak únavy. Už jsem se o tom bavila i s mudr. říkal ať ho nechám vyplakat a nedávát mu ani prso ani čaj. Kolikrát když mu dám prso saje jak o život. K tomu vyřvání, když se probere večer je schopný plakat i 4 hodiny v kuse ☹ A to ho utěšuju. Zkoušela jsem ho teda nechat vyplakat, ale pláče tak,že kolikrát nemůže popadnout ani dech a ztrácí hlas.. Nemáte s tím někdo zkušenosti, nemáte radu? Jedeme tak už 7 týdnů a já už jsem bezradná. Jinak před spaním má kaši a ještě kojení.. Děkuji za rady 😉

Strana
z2
katsvr
autor
18. led 2015

@pisisvori Právě, že máte pravdu. Kolikrát si říkam nedám ho přes den spát, ale když vidím jak mi usíná mezi hračkami, mne si očička tak ho stejně uložím. Sice přes den chodí spát 3 krát denně ale zase to beru protože někdy fakt od té 3 vzhůru nedívím se, že je potom unavený 😉 Tak mu nechci odepřít tu trochu spánku přes den. Vetšinou vydrží max. 3 hodiny bez spánku pak je už unavený a mrzuty.

katsvr
autor
18. led 2015

Holky děkuji za rady a za zkušenosti hned jak bude malý fit vyzkouším. Teď bojujeme s teplotama okolo 39tky a kašlem jinak neusne jen na mě. Ale jsem ráda aspoň za chvíli jeho spánku,že si tělíčko odpočine už se těším až mu zase bude dobře! Teď mi příjde problém jeho spánku jako prkotina!!! Jinak k tomu že chodí tak spát přes den zkoušela jsem to aby jsme to zkrátili jen na 2 krát denně ale usíná pak i když leze.. Zkusím mu posunout spaní, jen nevím zda to vydrží. Většinou už po 3 hodinách od posledního spánku pláče unavou. Spí u světýlka malého aby když se vzbudí viděl, že jsem tam a že mu nic nehrozí. S tím prsem poslední týden jsem mu ho zkoušela nedat stejně ho dostal. Protože i když mi všichni říkají že nepotřebuje ani prso ani čaj já osobně si nedokážu představit se za noc ani jednou nenapít. Když se vzbudí ve 3 ráno nechávám ho v postýlce nehraju si s ním nepovídám. Když je nejhůř dám ho ke mě do postele a čekám jestli neusne. To je málokdy. Věřím že to přejde někdy teda doufám 😀 máme ze spánkem problémy už od narození ale až teď to je extrém. Až bude mít pubertu budu ráda vzpomínat že chtěl být jen semnou😀 Je to ve hvězdách a snad se nezblázním. I když si začínám zvykat, že večer mám spíše noční jen tělo někdy protestuje. 😀

Strana
z2