icon

ABKM. Kdy se u Vašich dětí objevila?

arwen666
27. lis 2019

Ahoj holky kdy a jak se u vašich ratolestí projevila ABKM?

efa1
27. lis 2019

U obou dětí okolo 3.měsíce změnami ve stolici, ale uplakaní byli zhruba od konce šestinedělí.

megi89
27. lis 2019

Hodně ho bolelo bříško.... zelene, prujmovite stolice s hlenem...

arwen666
autor
27. lis 2019

@megi89 malý má žluté prujmovite někdy úplně voda a ostre kysele smrdici a někdy s hlenem ale je mu 8 měsíců ještě kojim od 6 měsíců měl na večeři mléčné kaše od 7 jogurty myslíte že by se to mohlo projevit až teď?

petuliiik01
27. lis 2019

@arwen666 alergie se může začít projevovat v kterémkoli věku. U dcerky se projevila hned v porodnici - křeče v bříšku. Později se přidala kyselá stolice s hlenem. Nejlepší asi bude vyřadit ze stravy na několik dní mléčné jak u syna, tak u sebe (když kojíš) a uvidí se ... 😉

arwen666
autor
27. lis 2019

@petuliiik01 super děkuji za odpovedi

arwen666
autor
27. lis 2019

@arwen666 mu to začalo v sobotu to měl i zvýšenou teplotu na 37,9 pak neděle a pondělí v pohodě v úterý častěji kakal ale normalni tvar i barva a dneska zase žlutá kasovita a odpoledne se přidal ten oder

petuliiik01
27. lis 2019

@arwen666 Ještě mě napadá - co zuby? Někdy u toho jsou podobné příznaky co popisuješ - teploty, průjem, kyselá stolice...

arwen666
autor
27. lis 2019

@petuliiik01 do pusy mě nechce moc pouštět ani papa míň než neobvyklé spíš chce mlicko. U prvních 2 jsi pamatuju že měl zvýšenou teplotku a aji casteji kadil ale bylo to ve stejném týdnů jako očkování Prevenar tak těžko říct co s čím mělo souvislost

arwen666
autor
27. lis 2019

Děkuji všem za názory a že mě nějak neodsuzujete že jsem histerka nebo tak něco jsem ráda za každý nazor a zkušenost mám první a vydesi mě každá změna

arwen666
autor
28. lis 2019

Tak jsem mu včera dávala jen rýži mrkev a banany na večer klasicky kaši a stolice se zhustila a není tak častá ale stále smrdí kysele

megi89
28. lis 2019

@arwen666 alergie se muže projevit i později.... malý začal mel trápení od 7 měsíců.....

anytt
11. pro 2019

@arwen666 prakticky od narození byla Em hodně plactiva a bolelo bříško, ve 2 a půl m začala mít ve stolici hleny a barvu zelenou, kyselý zápach.. Někdy se projevuje ekzémem...