ABKM. Kdy se u Vašich dětí objevila?
Ahoj holky kdy a jak se u vašich ratolestí projevila ABKM?
Hodně ho bolelo bříško.... zelene, prujmovite stolice s hlenem...
@arwen666 alergie se může začít projevovat v kterémkoli věku. U dcerky se projevila hned v porodnici - křeče v bříšku. Později se přidala kyselá stolice s hlenem. Nejlepší asi bude vyřadit ze stravy na několik dní mléčné jak u syna, tak u sebe (když kojíš) a uvidí se ... 😉
@petuliiik01 super děkuji za odpovedi
@arwen666 Ještě mě napadá - co zuby? Někdy u toho jsou podobné příznaky co popisuješ - teploty, průjem, kyselá stolice...
@petuliiik01 do pusy mě nechce moc pouštět ani papa míň než neobvyklé spíš chce mlicko. U prvních 2 jsi pamatuju že měl zvýšenou teplotku a aji casteji kadil ale bylo to ve stejném týdnů jako očkování Prevenar tak těžko říct co s čím mělo souvislost
Děkuji všem za názory a že mě nějak neodsuzujete že jsem histerka nebo tak něco jsem ráda za každý nazor a zkušenost mám první a vydesi mě každá změna
Tak jsem mu včera dávala jen rýži mrkev a banany na večer klasicky kaši a stolice se zhustila a není tak častá ale stále smrdí kysele

U obou dětí okolo 3.měsíce změnami ve stolici, ale uplakaní byli zhruba od konce šestinedělí.