Barva očí. Může ještě zhnědnout?
Mame půl roku, myslíte ze barva muže zhnednout, přidám foto.
Myslím, že ne.
Sice se píše, že barva očí se mění do roka a půl, ale dle mého už nijak zásadně. Může mít hnědé nitky, ale základ bude modrá.
Měla jsem do roka modré, pak změna na zelenou. Mamka modré, taťka hnědé. Všechno je možné.
@karolina226 Myslím že tyhle očka nezhnědnou. Manžel má hnědé oči, tři děti mají modré. Teď nejmladší má fakt hodně tmavé,tam si myslím, že by mu mohly jít do hnědé. Ale má necelé tři měsíce, tak uvidíme 😉
@karolina226 myslím si, že už ne. Našim dětem zůstala barva očí od narození stejná. Moje děti mají všechny modré oči po manželovi a já mám oči hnědé. 😀
Můj synek měl jasně modré oči do roka, potom mu zhnědly, takže klidně ještě můžou.
@karolina226 Naše měla jako maličká modré oči, teď jí bude 5, a už jí zelenají. Já jako malá měla modré, a teď mám hnědozelené. Takže měnit se může.
Mohou, ale také nemusí se změnit. Ale má krásné modré očíčka 🙂
@osaka_9 dekujeme
@karolina226 Myslím si že takhle už to bude 🙂 Krásný očička <3
@kopmina taky doufám, Dekujeme❤️
@karolina226 úplně do hněda asi ne, ale do zelena můžou, a u nás v zelenooké části rodiny pak oči mění barvu celý život, takže i ta zelenohnědá by časem byla možná. Starší dcera (skoro 3 roky) měla do 2 modré oči, teď jí zelenají. Mladší začali hnědnout už asi ve 3 týdnech.😉
Ano, barva očí půlročního miminka se ještě může změnit. Ale proč na tom tak trváš? 😀 Má je krásné.
Moja dcéra mala krásne modré oči a teraz má hnedé
Dcera měla tak do 2 let krásně modré, teď má modrozelené.
Dcera měla do 2let světle modré a pak postupně úplně zhnědly. Synovi je rok a půl a zatím má také modré, tak čekám, jestli se mu také změní ještě..