Co dělat, když 15měsíční miminko pořád pláče?
Dobrý den mám kamarádku má 15 měsíční miminko a furt řve i přez den spí jen půl hodiny jinak celou noc řve až do rána nikdy jsem takový miminko nezažila co dělá její syn mám dvě děti ale ty spaly normálně potřebovala bych poradit děkuji vám moc
@tatanajelinkova22 a kdy řve? Když je sám odložený? Nebo ikdyz ho chová? Naše dcera byla náročnější, taky urvana, ale nikdy jsem jí nenechala řvát. Prostě jsem jí měla v rukách nebo v nositku, aby neřvala. Když se odložila, tak rvala jak pardal. Přešlo jí to po druhém roce.
@tatanajelinkova22 a slyší dobře?
@tatanajelinkova22 já jsem třeba nonstop kojila a chovala, dítě určitě nerve jen tak, nicméně pokud to má takhle, může navštívit i pediatra pokud nic nezabírá
Zoubky to nejsou ten řve furt narodilo se kamarádce další miminko je mu 3 měsíce a když ho vezme na ruce má záchvaty a pravidelně mu nedávají najíst já jsi myslím jestli nerve když usne tak se ničeho boji jsi myslím že museli ho mlátit když ho uklidňuje tak mu říká neboj se i vypadá že ho i odstravaji když se jim narodilo další miminko
@tatanajelinkova22 a na co se teda ptáte, když příčinu víte? Je ještě malý, určitě byla v porodnici takže ten malý ro vnímal, cítí se odstrceny a proto řve. Teď se věnují miminku a že je ten větší taky ještě malý tak na to asi zapomněli.
@tatanajelinkova22 to co jste napsala, je poměrně znepokojující. Opravdu jste chtěla napsat, že mu nedávají najíst, bijí ho a odstrkují? Myslím, že by ten váš komentář chtěl trochu upravit.
@palja to já vím ale nebyla jsem jsi jistá chtěla jsem se přesvědčit jestli to tak je
@jjasmina budu to sním řešit dneska to taklenc nejde chodím s manželem do práce dělám 12-13 hodin a nespime vůbec a nespí vůbec
@palja řve furt i když má maliho u sebe i když je na zemi řve celou dobu
@tatanajelinkova22 tak mimino neumí mluvit, proto řve. Může ho neco bolet, neco mu vadit, mít hlad, být nemocné, cokoliv. Pokud víte proč tomu tak je a jsou to vaši známí tak s nimi zkuste promluvit. Já jsem měla první dceru náročnou a uřvanou. Kdybych jí nechala být tak se snad uřve. Vždycky jsem hledala způsoby co dělat aby byla spokojená a nervala. Nikdy jsem jí nenechala dlouho brečet.
Jinak někdo praktikuje metodu vybreceni, dítě řve tak dlouho až vysilenim usne a je úplně vyčerpané
Některé děti tak řvou i několik hodin. Další řev je vždycky horší a horší a dítě nejde nijak uklidnit. Tuto metodu nepraktikuju, ale už mi to taky některé chytré hlavy doporucovaly.
@tatanajelinkova22
Podle toho co pises tak tam bude neco spatne. Dite muze mit hlad nebo se snazi vynutit pozornost jestli se mu dostatecne nevenuji, cokoliv. Zkus si s ni promluvit. Uplne se mi to tedy nelibi. Chudak maly.
@tatanajelinkova22 pokud je kamarádka normální tak snad nebije 15m miminko, dává mu najist a především pokud soustavně breci, tak ho vezme k doktorovi. Vždyť to není normální. To co popisujete je buď přehnaný a nebo na socialku a to mate mimichodem povinnost nahlásit.
Pokud je to tak, jak píšete, zkusila bych rázně s matkou promluvit a pokud by to nepomohlo, tak nahlásit. Pokud opravdu jednají s dítětem, jak vyplývá z příspěvků, je to týrání. V tom případě se nedivím, že pořád brečí. Chudák dítě
@tatanajelinkova22 Jestli mu nedávají najíst a odstrkují ho, tak nejsou normální, pardon. Není to troll? A Vy se ptáte proč brečí?....Jako dost mě Váš příspěvek naštval, jestli je to pravda, je mi ho velmi líto.
@tatanajelinkova22 Co jestli jak je? O čem se tady chcete přesvědčovat? Pokud jste se dozvěděla, že někdo bije a nedává najíst 15 měs. miminku, měla byste to hlásit.
Co na tuto diskusi administrátoři? Nevím, jak označit.
@lucka662006 pomuze admin v tomhle? ...
Treba ma neco se strevama ...treba mu dava blbe mliko...
Omg ... Clovek hned mysli na nejhorsi...
Ona s tim starsim nechodi k dr kdyz jde s tim mladsim...to musela chodit prece casto ne?
No je to těžký,příspěvek je chaoticky, moc nevím co si o tom myslet. Moje mimco má 4 měsíce, je to malej urvanec. Nepomáhá nic, nakrmit, prebalit, chovat, mazlit, vozit, prostě nic. Dr. jsem to říkala několikrát, ale bez úspěchu. Je taky schopen prorvat několik hodin, ale v noci, díky bohu, spi. Vzbudí se tak dvakrát na papání, mají se a spi dál. Ale přes den je to mazec, někdy horší někdy lepší. uklidní se akorát u prsa, ale to bych ho tam musela mít pořád 🤣 on mě to dělá schválně, přiložím, on cucne a začne se smát 🤣
No já furt čekám, že paní napíše jak to pokračuje dál 🤷♀️
@maxulekapcule ale 15 měsíční batolata už nebývají uplakaná celý den 🤷
@tatanajelinkova22 jestli máš podezření že je malý týraný, je tvojí povinnosti to nahlásit. Vezmi si že to bude pravda a ten malý tak trpí. Když to pravda nebude třeba ji někdo pomůže.
Prosím tě, to bydlí tedy s tebou ? 15 měsíční dítě pláče jen když ho něco hodně trápí. Jak jako že mu nedávají najíst ?? Pokud někdo mlátí miminko, nebo neřeší že mu pláče více než je snesitelné, že nejde utišit, tak je to psychopat, rozhodně ne kamarádka a volala bych sociálku, včera bylo možná pozdě ☹
@petrasipkova1 já jsem to pochopila tak, že zřejmě bydlí v bytě vedle že ho slyší a stýkají se. Mám podobnou zkušenost, je s tím rozdílem, že se sousedkou jsme se potkali párkrát na chodbě. Klučika jsme taky hodně slyšeli plakat. Ale normálně jsem se zeptala, a zjistila jsem že právě provozují systém nechat vyřvat. 😥 Ale pokud se s ní stýká a ví že pravidelně nedostává najíst a má podezření že ho bije tak to je třeba nahlásit.
Z příspěvku jsem toho moc nepochopila, každopádně urvana miminka jsou, mela jsem dvě. U nás to v obou případech byl kiss syndrom, dítě plakalo v náručí, při kojeni, v kocarku, špatně spalo. Syn jeste v roce se budil s hysterakem.
@veronicka89 ano to jsou tihle
@tatanajelinkova22 a jak to pokracuje ? Maji u sebe obe deti ? 🥺

@tatanajelinkova22 a nemůže ho něco trápit ? Třeba zoubky ? Nebo ho bolet bříško ?