Co dělat při pádu 14měsíčního dítěte z postele?
Dobrý večer
Prosím Vás mám 14 měsíční holčičku a asi před hodinou spadla z postele. Vím je to moje chyba neměla spát na posteli ale v postýlce. Když jsem k ni utíkala seděla na zemi s nožičkama pod sebou ( ne že by měla nohy zkroucený ale klasicky jako děti sestávají ) a plakala. Volala jsem na pohotovost a tam řekli že pokud nezvrací nebo nemá jiné chování a jestli byla postel nižší než ona jezdit nemusím.
Jsem vyřízená nevím jestli se ji něco nemohlo stát teď tedy spinká ale zároveň je nachlazená a do toho se tlačí zuby a nevím jestli ji teď mohu dát nurofen.
Děkuji za rady.
@barunka12345 mockrát děkuji
Chapu,ze jsi vyplasena. Clovek se lekne. Na pohovosti ti rekli,co sledovat. Urcite to bude v poradku. Takovych a jeste horsich padu bude. To se stava. Nurofen ji pak na zoubky dat muzes.
Spadla poprvé až ve čtrnácti měsících? Fakt? Jsi pečlivá a opatrná matka 😉 .
Dítě co nespadne z postele jakoby nebylo. Takže úplně klid, pokud je ok nemusíš se ničeho bát.
Pokud nespadla na hlavu, tak je vše ok.
Pokud spadla na hlavu, je to horší a je dobré ji sledovat.
Utíkající zorničky - ihned volat rychlou.
Zvracení - jet do nemocnice.
Dobrý den tak přes noc v pohodě teď taky🙏 děkuju moc za povzbudivé komentáře. ❤️
jééé ja mam 11m a ten uz nekde spadl nebo se prastil tolikrat a zije. Neboj ty decka sou gumjovy a priroda s tim asi snad pocitala co tak pozoruju co vse dite zvladne.
Samozrejme ne kdyz by si vrazilo roz stolu do lebky ..ale pad z postele, v pohode
Také se nám to bohužel stalo a řekli nám to samé. Rentgen by pro děti byl prý horší. Naště to u nás bylo v pořádku, žádné zvracení, nic. Držím palce, ať je i u vás.

Dobrý večer, pokud nezvrací a klidně spí tak by měla být v pořádku, nevidím důvod proč by jste ji nurofen nemohla dát.