icon

Co způsobilo synovu náhlou nechuť ke spaní v pokojíčku?

nagojka
9. dub 2023

Ahoj maminky..resime teď docela prekérní situaci která trvá už asi týden..Synek z ničeho nic ze dne na den začal bojkotovat svůj pokoj.Ve svém pokojíčku spinká od narození do jeho 1 roka sem tam spala s ním pak už tam spinkal sám.Spinkal tam dopoledne krásné tři hodiny,večer sem ho tam dala usínal sám..úplně v pohodě vzorně absolutně žádný problém..Minulý víkend už nechtěl dopoledne z ničeho nic v pokojicku spát.dala sem ho tam a úplně hystericky plakal.koukala sem na to jako blázen co se deje.rikam si ok zkusím kočárek.polozila sem ho do kočáru okamžitě usnul.Vecery byli stále ok.Az do stredy.To už večer nechtěl jít spát a šel o hodinu dýl než normalne ale šel.ted poslední dva dny už katastrofa a scény že spinkat nechce.Dneskanuz to vygradovalo tak že celý den absolutně nespal.Vecer už se nechtěl jít ani koupat.Ale takovej hysterickéj amok co předvedl že nechce do pokojíčku jak se klepal a bránil to sem nezažila a nepochopila.uf...uplne mi ho bylo líto.Jakmile sem ho položila v obyvaku do křesla okamžitě usnul.pri jakekoliv snaze ho přenést do pokoje amok.nakonec usnul vyčerpáním i v postýlce když sem ho hládila.Dloubo sem s ním teď zase spala protože byl pořád nemocny měl teploty.a od středy spím zase s partnerem v ložnici.muze to být tím že je tam sám?nikdysámsanevadilo že je tam samtakhle najednou z ničeho nic?nikdy mu to nevadilo.

nagojka
autor
9. dub 2023

@nagojka spinkal sám krásné a teď prostě takovýhle hysteraky už před koupáním protože ví že když se vykoupe následuje spánek...je mi z toho uzko...dneska se vracím k němu do pokojíčku a uvidíme...když usne spinká krásné celou noc bez problémů...ale to usínání🥺🥺🥺trápí mě to..

laxesis
9. dub 2023

Kolik mu je? Určitě to může být tím...synovi je 6 a když je nemocný, taky se mu od nás z postele nechce do pokoje - a uspávám ho pořád, bývá mu smutno🙂 akorát už nám nedělá scény, je velký...taky už tam nebývám hodinu jako dřív, ale 10-20 min max..Případně se tam mohl malý něčeho leknout - stín, zvuk..a spojuje si to. Usínala bych tam prostě s ním, hladila, četla pohádky.. a víc neřešila, jestli jde jen o to pohodlí, že tam musíš být než usne🙂 nepíšeš ale, jestli je v klidu, když tam jsi..předpokládám, že ano

lv
9. dub 2023

Něčeho se lekl, třeba stínu na stěně..

nagojka
autor
9. dub 2023

@laxesis když ho položím do postýlky a hladím ho zvedá se a pláče chce prostě pryč...samozřejmě tam s ním sem dokavad se neuklidní a neusne...když se v noci vzbudí a pláče okamžitě si ho beru do postele a spinká semnou..to už je v klidu a tuli se..je mu 20mesicu.

nagojka
autor
9. dub 2023

@lv to nás taky napadlo...chápala bych to večer když je tma že se bude bát..ale přes den🥺🥺🥺

lv
9. dub 2023

@nagojka spojil si strach s celou místností, no

nagojka
autor
9. dub 2023

@lv aha...🤔🤔🤔tak jestli je to tím tak snad to brzy přejde...budu tam teď pořád s ním aby věděl že se nemá čeho bat...

sarae42
11. dub 2023

Viděla jsem kdesi, že maminka dala do rozprašovače vodu a udělala na něj etiketu jakože "na bubáky". Pak tím postříkala před prtětem pokoj, jakože teď tam nikdo nemůže a tak. Nevím, jestli se neptáš na spirituální aspekt (na to fakt expert nejsem), ale zkusila bych tohle.

aktakd
11. dub 2023

@nagojka Muze to proste byt tim, ze nechce spat v pokoji sam. Na tom mi u deti neprijde nic divneho. Nase predskolni deti se behem noci casto stehuji k nam, proste je jim u rodicu dobre a citi se tam v bezpeci, je to prirozene. Vzala bych si ho do loznice a nelamala bych to pres koleno.