icon

Hlídání na noc pro 4měsíční dítě. Jak jste ho řešily?

21. lis 2019

Dobrý den,
nevím, jestli to tady už zaznělo, ale zajímalo by mě, jak jste řešily hlídání na noc u dítěte, které je 4 měsíce staré. Mám totiž schůzku se třídou, která je večer, kdy by dítě mělo být v postýlce a nejsem si jistá jestli to vůbec je či není možné a z jakých důvodu.

Strana
z2
mirinda35
22. lis 2019

Nijak. Od 4 měsíčního dítěte bych neodesla. Je mi přednější než nejakej sraz

cosimamvybrat
22. lis 2019

Kdyz mel mladsi syn 3,5 mesice, tak jsem byla na tridnim srazu dokonce pres noc (10 let od maturity je treba radne oslavit). Byl plne kojeny, tak mel akorat odstrikany mliko. Staral se o nej teda manzel a meli jsme to dopredu vyzkousene.
Pokud kamaradce duverujes, tak proc ne, ja osobne bych to ale radsi nanecisto vyzkousela, pokud by s tim kamaradka nemela problem.

krista25
22. lis 2019

@cosimamvybrat přesně tak vidím to naprosto stejne... 😊Mám 9 měsíčního syna a normálně ho taky dávám na hlídání. Babičkam nebo pohlída muž. Nemyslím si že ženská musí být nonstop s dítětem. Snad si každá žena má právo vyčistit hlavu, kadeřník, nehty nebo jen tak v klidu posedět s přáteli. 😊Ale každý na to máme jiný názor. 😉

zoyee
22. lis 2019

Klidně běž, pokud kamarádce věříš, není co řešit. Není to novorozenec, těch pár hodin bez sebe jistě zvládnete. To, že jsme matkami, z nás ještě nedělá otrokyně. Je úplně normální, jít se bavit. My s manželem odjeli na prodloužený víkend, když malé bylo 4,5 měsíce. Moje mamka ji hlídá pravidelně. Žádný následky nepozoruju. Je fajn, když si mimčo zvykne i na jiný lidi kolem sebe. Nebudeš muset v budoucnu řešit závisláka, od kterého se nehneš na krok, protože všechny ostatní odmítá.

Strana
z2