icon

Jak naučit miminko spát přes den v postýlce?

gabrielka2408
30. říj 2025

Hezký den, tak co maminky...máte to některá podobně jako ja? Půlroční druhorozeny a nechce spavat pres den v postylce. Nemáte někdo radu jak na to? Nejsem v tom sama?

Jak naučit miminko spát přes den v postýlce?
titina12
30. říj 2025

Já se hlásím 🙂 spí bud v kočárku nebo v autosedačce 😆 Joo bylo by hezké aby spala ve své postýlce ale upřímně sem ráda že vůbec někde spí 😆 takže tomu nechávám čas. Každou chvilku to máme jinak takže to prostě jednou přijde snad 😆

cherie24
30. říj 2025

@gabrielka2408 já mám za to, že mi to dělá schválně. 😁 Měl období,kdy nechtěl spát v kočárku a spal jedině v ložnici. Nastoupily holky do školky a když jsem si myslela, že bych se takhle třeba občas prospala dopolko s ním, tak se rozhodl spát jenom v kočárku nebo v šátku. Takže místo dopoledního odpočinku lítám za každého počasí po zahradě a štěrkové příjezdové cestě. 😂 Tam to hezky drncá.🙂

alianan
30. říj 2025

Nu, nakojím ho, položím do postýlky, odcházím a dítě si samo usíná. Ale to si asi číst nechtěla, že?😅

A kdybys vzala kočárek domu a udrcala ho doma? Také jsem to tak párkrát řešila.
A soucítím, kamarádka takto drncá v kočáru ještě dvouletého a to nejen v poledne, ale i večer, kdy ho pak přendá do postýlky.

uzivatelkapetra
30. říj 2025

U druhého byla postýlka úplně zbytečná, dcera spala jen s námi v posteli, nebo v lehátku v obýváku a to jsem ji musela uhoupat. Trpěla děsně na prdy (ale časem se přišlo na to, že má v břiše jiný problém a bolelo ji tohle). Kolem druhých narozenin se postýlka rozložila a dostala normální velkou postel přiraženou k naší, alespoň uvolnila prostor mezi mnou a mužem 🙂

antoinet
30. říj 2025

V postýlce mi spalo jen první dítě, další dvě jen v kočárku udrndat, měla jsem ho i doma v bytě u otevřeného okna. Zvykla jsem si, nenaděláš nic 🙂

kubesovaadelka
30. říj 2025

@gabrielka2408 ono asi vše má své pro a proti, u takového mimča se ty spánkové procesy rychle mění, ale za sebe říkám, že si mevyberes, mě se dcera narodila v lednu, v těch zimních obdobích, hlavně první 2 měsíce spinkala venku opravdu ukázkově několik hodin, jenže v právě okolo půl roku nastal zlom a byl to boj, který malá vyhrála, kočárek na spinkání prostě nepřipadal v úvahu, spát pouze doma semnou( uspat a pak odejít jsem mohla), ale nebylo to žádný položit do postýlky a odejít. Což mi trošku přišlo líto, protože kolikrát bych šla ven, někam na dýl, na nějaký výlet, nebo grilovačka s rodinou apid, jenže jsem nemohla, vždy když se blížila doba spaní, rychle jsem pelašila domů malou uspat, abych ji to nepretahla, protože by to bylo ještě větší peklo s přetaženým dítětem 🤣

martivit92
31. říj 2025

První dítě spalo v kočárku, v postýlce, v posteli všude. Měl půl roku a spal už i u babičky, stačilo ho jen na krmit a prostě polozit. 😅 Teď druhé? Postýlka je na okrásu. Neusne jinak než a námi v posteli u prsa a v kočárku naštěstí taky usne. (Má 7m) Ale večerní uspávání jedině přes prso v posteli a přes den taky, když nejsme venku 🙈

gabrielka2408
autor
31. říj 2025

U dcery jsem to mela presne jak některé píšete, nakrmila jsem a dala spat do postýlky a super. Maly zezactku taky spal v postylce, ale pak po ockovani prisel nějak zlom nebo nevim...špatná souhra nahod...a od té doby pres den usne jen v kočárku a to tak, ze proste musim jet z domu pryc i když prší, fuci atd..musim..jinak neusne. A tak se procházím sama po okolí