icon

Jaké máte opalováky pro skoro roční miminka?

zuzaaaaa
21. dub 2018
Strana
z2
lucie01
21. dub 2018

Kupuju v DM přímo tu jejich značku pro děti, faktor 50 🙂

leneee
21. dub 2018

Uriage sprej 50 - krasne se roztira,vstrebava a nelepi. Cena silena, ale proti jiz vyzkousenym vsem moznym sprejum z DM, Lidl a Nivee je to nebe a dudy 🙂

pavla555
21. dub 2018

Ladival 50 sprej pro děti a pak malej (do tašky) dětskej krém 50 z Avonu (ten je ale dost navoněnej 🙂 ). Ladival jestli se nepletu obstál i dobře v testech.

tete20
21. dub 2018

uriage na atopiky. Mala se mi osypala po spreji z dm. Uriage doporucili v lekarne, cena silena ale spokojenost.

vila_z_lesa
21. dub 2018

Vyzkouseli jsme jich hodne, qle nej je za nas bioderma 50+

treasurka
21. dub 2018

La Roche Posay Bebe

poah
21. dub 2018

Ladival, je vhodny i pro atopiky,takze setrny a nestoji ani takove silene sumy,jako jine kremy. Jinak vsichni kupuji faktor 50,ale me i kozni dr. rikala,ze staci 30, protoze stejne se nema byt s detmi dlouho na primem slunci a na prejiti to staci.

pavla555
21. dub 2018

@poah někdo maže i hned ráno, což moje doktorka říkala, že ráno a večer mazat nemáme vůbec (nemyslím už to ostré slunce před polednem 🙂 ), aby se taky dostal nějakej ten vitamín do tělíčka a tak se tím řídím 🙂

maaaja12
21. dub 2018

Pro takové malé Hristina 50 je to čistě přírodní. Teď už máme Ladival 50

moly001
21. dub 2018

já mohu doporučit Bioderma Photoderm mineral SPF 50+...

lenickakl
21. dub 2018

pro syna mám Cien z Lidlu

jipe
21. dub 2018

hristina a ladival

rickym
21. dub 2018
isabelafuentes
21. dub 2018

Hristina - je bez zdravotne zavadnych latek (narozdil od rady drahych opalovaku z lekarny)...

monny3
21. dub 2018

Hristina pravděpodobně bohužel neuvádí celé složení 😒 koupila jsem malému Badger, další zcela netoxické jsou Wooden spoon, Butterbaen a Dr.Mercola. Syn má citlivou pokožku, tak na něj nechci patlat nic z ropy atd. 😉

martinka_33
21. dub 2018

Holky nám pediatr říkal že v našich zeměpisných šířkách stačí ochranný faktor 15 a nesmažit dítě na poledním slunku, ale to snad nikdo nedělá ne? Jinak se připíchnu k dotazu, nevíte co čistě přírodního pomáhá? Zdá se, že náš blondýnek bude přismahávací, zbytek rodiny opalováky nevedem, slunku se nestraníme a jsme ok, ale malýmu tvářičky trochu chytaj..

monny3
21. dub 2018

@martinka_33 vypsala jsem čistě přírodní nad tvým příspěvkem 😉

martinka_33
21. dub 2018

@monny3 děkuju moc, mrknu na to 🙂

jana_toula
21. dub 2018

Dr. mercola taky mame, a než jsem ho pořídila, pul na pul zinková mast a olivový olej 😉

scruffy
21. dub 2018

@monny3 Přesně tak, Hristina už se někde na internetu řešila, že jimi udávané složení je podezřelé.

podaji
21. dub 2018

@lucie01 používáme ten stejný anebo daylong s fyzikálními filtry

normalnimatka
21. dub 2018

@martinka_33 nemusíš hnekda používat tyhle koktejly..když víš, že to dítě tam nebude dlouho, doporučuju zkusit i obyč. olivovej olej (ideálně z lékárny, filtrovanej), kokosák, myslim, že se používá ještě maliníkovej olej? a určitě ještě něco bude....někdo dělá i míchanice z těch olejů apod..handmade a dá se sehnat na netu.

já si vystačila hlavně s kokosákem a když bylo dítě venku dlouho a smažilo, tak tu hristinu, u který není teda jistý, jesi to teda je tak v pohodě, jak se tvrdí, nebo ne.
ale ani ne roční dítě jsem teda měla spíš v kočáru nebo šátku, nebo vlastně na dece, a to jsem zpravidla dávala do stínu, takže jsem takový mrně ani moc nemazala.

martinka_33
22. dub 2018

@normalnimatka děkuju, kokosák mi radila i tchyně tak zkusím ten a když nepomůže koupím něco přímo na slunko 🙂

slimacikmia
Autor odpověď smazal
lucyp13
22. dub 2018

Ladival gelovy pro atypicky 30, 50 je fakt zbytečně moc

lansi83
22. dub 2018

@lenickakl , ahoj, a jak jste s Cienem z Lidlu spokojeni? Kolik je vašemu prckovi let? Mému 3 a taky letos resim opalovak. Opalovat se vůbec nesmí, ale náhodným paprskům slunce se zabránit nedá.. Loni měl Niveu 50+ a byla hodně lepkavá. Sháním něco lehčího, s vysokým faktorem a rozumnou cenou. Prostě aby byl rychle namazany. 🙂

lenickakl
22. dub 2018

@lansi83 ahoj, jsme vcelku spokojení 😀 My se oba s manželem hodně blbě opalujeme a tak malej nemá být po kom snědej 😀 A jak říkáš, snažíme se vyhýbat přímýmu slunku, ale prostě tomu nezabráníš. Malej bude mít za měsíc rok 😀 Nemáme teda přímo ten dětskej opalovák, ale koupila jsem sensitive. A včera na procházce mu svítilo hodně na ruce a dobrý :D Jako nemusí vyhovovat každýmu, ale proč to za ty peníze nezkusit :D

kejt29
22. dub 2018

@lansi83 meli jsme loni, to mela dcera 1,5r a dobry. Ale vcera jsem ji s nim mazla (tim lonskym, novy jeste nemam) a normalne se osypala 🤔 A to netrpi na zadne alergie, doted ji nic nevadilo...

lansi83
22. dub 2018

No já si ještě vyhlédla buď Sebamed pl.mléko 30OF nebo Ladival spej 30OF, ale nevím, co z toho je lepší?? Má někdo nějaké zkušenosti s těmito opalovaky? Diky 🙂

kaneshiro
22. dub 2018

Ladival 50+, loni jsem mazala dítko celé léto a super, koupila jsem ho v lékárně, byl zrovna v akci.

Strana
z2