Je normální, že 2měsíční miminko spí šest hodin v noci?
Ahoj holky mám dotaz je normální že mi malá vydrží pres noc 6 hodin spát bez probuzení na jídlo? Syn se budil pravidelně i přes noc tak jsem z toho nervózní ale pribira pěkně 🤷♀️
@arwen666 určitě, můj první syn vydržel od dvou měsíců 12hodin. Teď mám druhé a ráda na ty časy vzpomínám
Mám tři děti a všechny spali v podstatě od miminka celou noc 🙂 , klidně i 8 hodin v kuse 🙂 , takže si nedělej hlavu , ale užívej si to 😁
@arwen666 syn od 2 nesicu spal vkuse 11 hodin ..ted druhy syn vstava co 3 hodiny..uzivej ,neres😂jeste kdyz pribira jak ma
mamka říkala, že já jsem spávala cca od 22h do 6h v kuse, na jídlo jsem se prý probudila jen výjimečně a pokud, tak jsem párkrát cucla a hned zase vytuhla.. dle tchýně byl muž ze všech tří dětí taky největší spáč, nejradši prý spal přímo u zapnuté televize.. 🙈😂 snad bude mrně po nás... 😎
@michaelarousova mam to úplně stejne a s láskou vzpomínám na toho prvního 🤣
Mě druhý syn tak od těch 2 měsíců spal 8 až 10 h v kuse, pak se nakojil a spal dál. Ráda vzpomínám, teď mu je 9 měsíců a poslední dny se budí po hodině
Malý mi od 3 měsíců spí od 19.00 a budova se na mlíko v rozmezí 3-5 hodina ranní. Dá si flašku mlíka a pokračuje v průměru do půl 7. Takto do praktikuje až do teď, má 14 měsíců😉
Jen bych doporučila pokud je kojena, dát jí k prsu i když spinká a to z důvodu vyšší tvorby mléka v noci.😉
Mladšího teda jen 5h, ale na spaní byl zlatíčko. Ještě v roce prospal 18h za den ( budil se na kojení, přes den klidně po 4h) v roce a půl spal ještě cca 15h, měl dva spánky během dne.
Pokud dítě prospívá ne všechno v pořádku 😉

@arwen666 Je to normální 🙂 naše malá taky často spala celou noc a je v pořádku.