icon

Je normální, že 2měsíční miminko spí šest hodin v noci?

arwen666
28. únor 2022

Ahoj holky mám dotaz je normální že mi malá vydrží pres noc 6 hodin spát bez probuzení na jídlo? Syn se budil pravidelně i přes noc tak jsem z toho nervózní ale pribira pěkně 🤷‍♀️

klokanka31
28. únor 2022

@arwen666 Je to normální 🙂 naše malá taky často spala celou noc a je v pořádku.

maxulekapcule
28. únor 2022

@arwen666 určitě, můj první syn vydržel od dvou měsíců 12hodin. Teď mám druhé a ráda na ty časy vzpomínám

arwen666
autor
28. únor 2022

@arwen666 děkuji za uklidnění ona se právě budila normálně teď měla týden rymu tak nespala skoro vůbec a najednou dneska tak dlouho ne že by mi vadilo že jsem spala celou noc ale taková změna mě znervoznila

elsy3
28. únor 2022

@arwen666 Je to normální, syn od cca také 2 měsíců spi celou noc (usne třeba v 9 večer a probudi se v 5-6 rano). Dcera to tak měla taky. Oba tedy na UM, nekojene. Syn pribira ukázkove. Neřešila bych a užívala si možnost se pořádně vyspat 🙂

markii30
28. únor 2022

Mám tři děti a všechny spali v podstatě od miminka celou noc 🙂 , klidně i 8 hodin v kuse 🙂 , takže si nedělej hlavu , ale užívej si to 😁

arwen666
autor
28. únor 2022

@arwen666 děkuji za uklidnění jsem jsi říkala že u druhého už nebudu tak vyhlášena jak u prvního a opak je pravdou🙈

michaelarousova
28. únor 2022

@arwen666 syn od 2 nesicu spal vkuse 11 hodin ..ted druhy syn vstava co 3 hodiny..uzivej ,neres😂jeste kdyz pribira jak ma

cekamnazazrak
28. únor 2022

mamka říkala, že já jsem spávala cca od 22h do 6h v kuse, na jídlo jsem se prý probudila jen výjimečně a pokud, tak jsem párkrát cucla a hned zase vytuhla.. dle tchýně byl muž ze všech tří dětí taky největší spáč, nejradši prý spal přímo u zapnuté televize.. 🙈😂 snad bude mrně po nás... 😎

maxulekapcule
28. únor 2022

@michaelarousova mam to úplně stejne a s láskou vzpomínám na toho prvního 🤣

jjasmina
28. únor 2022

@arwen666 bože závidím, užívej, u nás se naštěstí spí už tajy teda❤️

tasimia
2. bře 2022

@arwen666 je, neboj se.

mnoukavka
2. bře 2022

@arwen666 moje dcerka vydrží i 8 hodin a podle pediatra je tabulkový miminko, takže určitě to je v pořádku 😊🍀

cinam
2. bře 2022

Mě druhý syn tak od těch 2 měsíců spal 8 až 10 h v kuse, pak se nakojil a spal dál. Ráda vzpomínám, teď mu je 9 měsíců a poslední dny se budí po hodině

bertik20
3. bře 2022

Malý mi od 3 měsíců spí od 19.00 a budova se na mlíko v rozmezí 3-5 hodina ranní. Dá si flašku mlíka a pokračuje v průměru do půl 7. Takto do praktikuje až do teď, má 14 měsíců😉

oliver11
3. bře 2022

Jen bych doporučila pokud je kojena, dát jí k prsu i když spinká a to z důvodu vyšší tvorby mléka v noci.😉

ladyhacek
3. bře 2022

Mladšího teda jen 5h, ale na spaní byl zlatíčko. Ještě v roce prospal 18h za den ( budil se na kojení, přes den klidně po 4h) v roce a půl spal ještě cca 15h, měl dva spánky během dne.

Pokud dítě prospívá ne všechno v pořádku 😉

munihe
3. bře 2022

@arwen666 Po šestinedělí mi dcera spala téměř celou noc.

leymea
3. bře 2022

@arwen666 chapu ten sok 😀 starsi syn kdyz mi poprve spal celou noc tak ja se v 7 rano probudila a mela uplnej sok, ze jsem v noci nekojila 😀 tehdy mu byli taky 2 mesice a od te doby teda spal furt celou noc, nezhorsilo se to.