icon

Je potřeba jarní fusak pro 15měsíční dítě?

makkyv
17. únor 2022

Ahoj maminky, zvažuji zda koupit ještě jarní fusak, zimní jsme ještě mely, ale malá už moc nechce být v kočárku, raději chodí.. ačkoliv někdy tam haca.. jde mi jen aby třeba neofoukla..
děkuji vám 🥰👏🏼

michaelarousova
17. únor 2022

@makkyv my meli ☺️ Nekdo rekne ,ze ataci deka..pro me fusak lepsi☺️ Ale syn se teda rad vozil😂

ondul
17. únor 2022

Syn má dva roky a jak je pod osm, deset stupňů, tak ho furt dávám do fusaku. Když teda někam jedeme s kočárem.

jirovapa
17. únor 2022

@makkyv jelikož mladší dcera v tomto věku už moc nechtěla být v kočárku, tak byla oblečená podle počasí a plus jsem měla v kočárku pro případ teplejší deku. Ale je fakt, že většinu cesty šla po svých, nevezla se v kočárku nijak dlouho. 🙂

aspie83
17. únor 2022

@makkyv mladšímu je 15 měsíců a letos jsem nevytahla ani zimní fusak, takže s fusaky jsme skončili 😁 ale on hodně chodí a celkově nechce být v kočárku, když tříletý běhá kolem 😉 takže vozím jen deku, když náhodou usne...

makkyv
autor
17. únor 2022

Dekuju moc holky, tak asi koupím teplejsi deku trosku a prdim na to🤣👏🏼

makkyv
autor
17. únor 2022

A ještě se vás holky zeptám jak to máte s podložkou do kočárku? Já mám nějakou kratší obyc černou tehdy z vinted za 100,- a nevím zda tedy koupit novou a prodlouženou nebo se na to taky vyprdet😀

veroniqess
17. únor 2022

Syn rok a půl a neměl už ani zimní fusak, to by mě šlehlo, s botama se vším ho tam strkat a vyndavat 😃Ale v kočárku nespí, a tím pádem dost vystupuje.

merope
17. únor 2022

My máme takový deko-fusak (deka se zipem a kapsou na nohy), sem-tam chce v kočáře pořád (3 roky). Nemá rád zimu 😀

areh
17. únor 2022

@makkyv celou zimu jsem používala zateplenou nepadací deku do kočáru. Fusak jsem letos vytáhla jendou. 🤭 Synovi je necelých 18m

zuzekk
17. únor 2022

Máme berana, 3 roky říjen-květen. Letos na jaře už snad ne.. 🙂