icon

Je vysoká váha miminka problém? Diskuse rodičů

19. čer 2024

Ahoj. Moje holcicka ma na 10m - 12,5kg.. ma hodně velký apetit a rada baští.. pokud ji jidlo už nevezmu, tak by jedla kdovi jak dlouho.. jsem z toho špatná, protože je vážně nízká.. a mám strach, aby neměla problémy do budoucna.. měl to někdo prosím u miminka stejně?

Strana
z2
barulina
20. čer 2024

Já jsem v roce vážila 15kg, mě děti taky a teď jsou to hubenouri

me_druhe_ja
20. čer 2024

@michaela666 já mám dvě děti a obě úplně opačné: starší kluk je malinký, nejedlik (od cca 4 let se to zlepšilo), hubený a druhá, holka, ta je zase obrovská, váží dost, není teda tlustá, ale je taková krev a mlíko, apetit má veliký. A ani jedno není výhra. 😀 jedno dítě pomalu prosís, aby snědlo zmrzlinu a před druhým musíš všechno pomalu zamykat. Takže věřím, ze autorka je z toho špatná....

journals
20. čer 2024

A co holčička jí? Ze zeleniny a ovoce to nemá 😖

autor
20. čer 2024

@journals to jako vážně tahle otázka? 😂 myslíte si, že kdybych ji cpala špatným a nezdravím jídlem, že bych si šla pro zkušenost ostatních sem?

autor
20. čer 2024

@me_druhe_ja
@barulina dekuju holky 🙂

ferda90
20. čer 2024

@daisymaminka syn ma 12,5 kg ve 3 letech 🙂

journals
20. čer 2024

Jop, naprosto vážně a seriozně se ptám co holčička jí?
Ono to ani nemusí být nezdravé na první pohled, ale třeba detailněji to prostě ok není.
Nechápu, co čekáš? Samozřejmě, že se tu musí objevit taková otázka 🙈

journals
20. čer 2024

Hele, můj mladší syn (necelé dva roky) neustále jí. Za den toho sní i víc než já (bez nadsázky). Neustále se s ním kvůli jídlu dohadujeme, krotíme ho, na jídlo myslí a vyžaduje ho neustále. Takže o tom něco vím. Ale i když furt něco futruje, tak má 13 kg v téměř dvou letech a to rozhodně není vychrtlík. Ale je pravda, že on běhá. Neustále, celý den mi někam zdrhá a klidně ujde i 3km na jeden zátah, má velký výdej.
Takže pokud holčička není vysoká, tak si to neumím představit a opravdu by mě její jídelníček zajímal.

adelisss
21. čer 2024

Člověk může dítěti dávat zdravé potraviny: maso, zeleninu, ovoce, dětské křupky, kojit... Žádné sladkosti, sladké nápoje nebo uzeniny. Ale když to dítě má apetit, tak třeba úplně hubené nebude. Některé věci jsou dané i fyzickou konstitucí. Dcera je do manželovy rodiny a tam prostě nikdo není drobný a křehký. Já jsem spíš štíhlá, nejsem tak mohutná a dcera prostě po mně není, i když máme doma všichni stejné jídlo. Ona si přidá maso, nechá zeleninu, apod. Podle mě má jiný metabolismus než já. Jinak to vysvětlit neumím.

autor
21. čer 2024

@journals snídaně 210ml UM mléka, svačina ovoce a nebo ovoce v jedné kapsičce, oběd maso+zelenina nebo zelenina+žloutek nebo těstoviny, svacina bílý jogurt ( někdy ji k tomu zamicham trochu ovoce, ale málokdy, večeře toust+lucina a těsně před spaním ( cca 20h ) mléko.

Strana
z2