Jsem prý špatná matka
Ahoj maminky , kamarádka mi řekla ze jsem špatná máma a ze dělám vše špatně , ze neodsavam z nosu odsvackou přitom syn nemá rýmu , ze nekoupu každy den sprchacem , atak dále jsou i jiné věci , ... Ona nemá žádné dítě pořad mi rádi ze dělám všechno špatně , do konce mi říkala jaký pleny mám používat , Jsem prvorodicka a pořad se něco učím 🙂 Jak by jste zareagovaly vy ???? Děkuji ;)
@christianek111 tak to si udelala dobre,kamaradka ma bejt pri tobe a ne ti vsechno hanit,kdyz se ji o to neprosis.
Ano, nekdy je treba se odriznout. Od tech jakoby kamaradek. Obklop se lidmi, se kterymi Ti je proste a jednoduse fajn. To poznas.. 😉 Kamaradka Ti muze rict i neprijemnou pravdu, ale nepolozi Te to. To je ten rozdil. Je napojena, neublizuje tak, aby jsi skoncila na dne. Jeste pred tim by Ti totiz pomohla se zvednout. Protoze vi, ze ji potrebujes jako kamaradku. Kamarad je celkem silne slovo. Ma byt vlastne pritel a to ona nebyla, podle toho, co pises. Netreba litovat 🙂
Proč se stará o to,po cem ji nic neni ,sama děti nemá a jak st muze vubec dovolit vam rikat co mate delat a co ne.Hm,jestli vam nezavydi 🙂
Kdyby mi kamoska rekla ze jsem spatna mama asi bych hooodne rychle zvazovala zda bude nadale moji kamoskou. To za prve a za
druhe zamysli se jestli ti energii
spis nebere nez dava. V 1.pripade
bych ji s nejvetsi pravdepodobnosti
vyradila z rad kamosek. Aspon na
cas nez se zklidni a pochopi ze dost
prestrelila a kdyz ne tak cus bus.
Nedej se😆!
Vy s touto ,,kamarádkou,, stále kamarádíte? Pošlete ji k šípku dokud je čas. V okolí je určitě spousta maminek se kterými si lze vyměnit zkušenosti. Čím starší Vaše dítě bude, tím bude chápat jak Vás ,,kamarádka,, shazuje a bude z toho mít jen zmatek. Těžko mu pak vysvětlíte s kým a proč se přátelíte. A pak lidé si k Vám zpravidla dovolí pouze to, co jim sama dovolíte. Život je příliš krátký na to abychom si kolem sebe pěstovali takovéto lidi 🙂 Takže být Vámi obklopím se pohodovýma lidma a začnu si užívat mateřství. Také jsem se to musela v životě naučit a neplýtvám energií na lidi, kteří mi za to nestojí. Takže držím palce 🙂
PS: Jsem máma dvou dětí. Nikdy jsem neodsávala, sprcháčem nekoupala denně ani malého školáka (protože zpravidla vysušuje kůži) a pleny jsem kupovala dle ceny a vlastních zkušeností. A vězte že mé děti jsou živé, zdravé a co více - spokojené stejně jako jejich máma 🙂
@mzat už se sní nebavím , až tetka jsem poznala jaký lidi jsou , když není dře špinavé tak proč ho koupat každy den sprchacem , věřím ze Vaše děti jsou zdravé chodí čisté upravené 🙂
@christianek111 dobře jsi udělala,jen tě stresovala a vysávala ti energii.A jak to vzala ona?
řekla bych ji, ať si udělá svoje dítě a své rady praktikuje na něm
@christianek111 je lepsi takove pindi poslad nekam , ad uz je lip stejne ti radila jen,nesmysli a jak by maleho chovala ona jen vzavynovacce a jak pytel brambor!!! Nic uz si stoho nedelej a kazdy nekdy zacinal, kdyz ty radyla to stou odsavackou stoho chcipam smichy jeste ted
@demetritis ano v zavinovacce je to děs , já už nevěděla co dělám špatně 🙂
@christianek111 Když už jsem to tu rozklikla... . Souhlasím s ostatními, je dobře, žes ji poslala do určitých mezí, rozhodně se Ti bude alespoň lépe dýchat
@christianek111 jo jo zavinuti maji rarada jen nektera miminka ja davala do zavinky chovat jen mlatci sestre a pak poprve pridrzet synovy dcerku jinak se mi spis osvecili ty chlupate deky vnicem jinem syn nechtel spat stale ma v postely 3 a pri zakryti rila ze na sebe dava vodu 😀 uvidis ono se to poda prvni dite je nejhorsi tak moc chce clovek protoho ruzoveho tvorecka udelat to nejlepsi az nekdy dela to nejhorsi nebo vse se poda jen se vyser na kamarady co jsou spiz z****a ne opravdovy pratele ver sobe a miminku a bude dobre ber sik srdci jen rady co ty pomuzou na problem u ktereho si radu chtela jinak na to kasli drzse prave to ze o sobe pochybujes je znamkou toho ze si vyborna mama asi se mas jeste co ucit ale o tom to je ja se stale stemi lumpi necemu ucim kdyby jsme vedeli vse hned sice by nebyli ty špatne chvilky ale taky by si se v budoucnu tolik nenas mala dej tomu cas ver si a mimcu poslouchej svuj vitrni hlas a vse bude ok hodne zdaru
@christianek111 Divím se ti, že ses nechala takhle vydeptat bezdětnou 🙂 Moje kamarádka je učitelka v MŠ, a tak si taky myslí, že o dětech ví vše nejlíp, i když je sama bezdětná. A taky že se mě snažila zásobit spoustou nevyžádaných rad - byly to úplné pitomosti 😀 Ona mi chtěla opravdu jen pomoct radou, ale musela jsem se vždy smát, jak naivně ty její rady zněly, prostě myslím že žena co děti nemá by skutečně radit nikdy neměla.
Pokud by mi někdo do oči řekl,ze jsem špatná matka,bylo by to naše poslední setkání. Nikdo nemá právo Vas hodnotit a takhle napadat, každe mamince a miminku vyhovuje něco jiného a naprosto nikdo nemá právo jim do toho mluvit a už vůbec ne tímto způsobem. Je jasné, ze se ucite, i já se i se čtvrtým dítětem stále učim protože každé dítě je unikat a vyžaduje trochu jiný přístup (syna jsem od porodu nemyla mýdlem celého,jen zadeček, mel velmi suchou kůži, nyní ji ma nádhernou a mazu ho od porodu jen slunecnicovym olejem, jemu to tak vyhovuje, me taky a někdo další může mít úplně jinou zkušenost a potřeby). Nenechala bych se takhle deptat, dobře míněné rady budou vzdy a lze je filtrovat rozumem a mateřskou intuici a podobne kritice bych řekla jasné NE.
Takže upřímně . Poslala bych ji do prdele obzvlášť kdyz nema deti . Vubec to neřeš a pouze se zasmej!!!! Jsi určite úžasná mama protoze kazda mama dela pro sve dite to co sama uzná za nejlépsi 🙂 !!!!! Užívej mateřství a vubec se tim netrap 🙂
@guinea Jako třídí učitelka mého syna, děti nemá - neměla, přitom vyučovala rodinnou výchovu, to by ses picla....
@christianek111 Jestli chceš špičatý boty, máááám jich tu doooost! 😀
Já už se sní nebavím už na ni kašlu , ať si rádi někomu jinýmu ;))

Je ne to jednoduchá odpověď. Řekni jí, až budu chtít poradit, tak se ozvu, neboj 😉 .