Kdy bude spinkat celou noc
Dobrý večer maminky, prosím vás, chci se zeptat, mám 4 měsíčního chlapečka, plně kojím.. Teď se mi v noci budí, cca po třech až čtyřech hodinách, kojím v noci 2-3x.. Kdy bude spinkat déle? Ukončením pátého měsíce budu začínat s příkrmy. Vím, že každé mimi je jiné.. Ale i tak se chci zeptat, jak to máte vy.. Dekujuuuuuu.
Syn nyní 2,5 roku dosud spal opravdu jen par nocí v kuse...jinak je vzhůru 2-3x za noc, od půlnoci chodí spát k nám do postele....teď čekáme druhé, snad bude holka větší spáč 😂
Já taky moc nepotěšim, já mám 35 a taky nespím celou noc v kuse... dceři je pět a je to tak 50 na 50...
Je to individuální, u nás obě děti /ne dvojčata🙂/ začaly spát celou noc na den přesně ve 3 měsících🙈🙈🙈🙏🙈...ale moc takových dětí neznám, to je zase pravda, no😅
Nám syn začal spal celou nic cca ve 14 měsících, takže psycho docela. Jsem rada ze už to období máme z sebou
Malá (na UM) spí celou noc od 3 měsíců. I teď v roce má k večeři UM s trochou kaše do flašky a vydrží v pohodě, spí v noci přes 9 hodin.
Jo, a byly obě taky plně kojené, takže naděje na spaní je🙂))))))
Nas ma 3 a pul a az ted se stane ze sli obcas celou noc vkuse 😜
Plně kojím a malá mi spí celou noc od druhého měsíce 🙂 Trvá to měsíc a půl, kéž by ji to zůstalo 🙏🙂
@clementina Já mam to samé od dvou měsíců, mohu se zeptat a zůstalo jim to? 🙂
Tak muž se, taky v noci vzbudí, ale o to tu nejde, ne? Asi by měl název tématu znít: "kdy se bude v noci budit a nebude mě s tím otravovat:"
Dcerka mi od prijezdu z porodnice spala 9-11hodin v kuse. uspavala jsem ji i dve hodiny u prsu. zlomilo se to srpnovymi vedry, to mela 4 mesice a v noci mela zizen. od te doby se v noci budila na kojeni. nekdy cadteji kdyz rostly zuby nebo kosti. nekdy jen pro ujisteni, ze tam jsem. mam ji od narozeni v postylce bez bocnice u me strany postele, takze casto ani nejsem schopna rano rict, kolikrat se v noci vzbudila. ted ma 22 mesicu, kojeni pomalu omezuju, protoze jsem tehotná a neni mi to prijemne a prestava se v noci budit.
@petulles zůstalo🙂. Starší v noci nejde pod 11 hodin spánku v kuse, většinou spává 12-13 hodin bez buzení už od těch 3 měsíců, mladší se ještě uvidí, má zatím méně než rok, ale taky spí v kuse bez buzení 10-12 hod👍👍👍👍👍👏👏😀
@nonfood ctyrleta se do roka budila na kojeni cca co hodinu a pul. Po odstavu se budi cca 2x za noc. Kdyz je dobra noc tak jednou. Za lonsky rok spala 2 noci celou noc. Se zarazenim prikrmu a vecerni kase v pul roce se nezmenilo vubec nic. Taky jsem si to malovala. V noci jsem prebalovala jen zezacatku, opruzena nebyla. Jen ji to budilo.

starsi spi celou noc zhruba od pul roku,mladsi ma skoro rok a celou nespala jeste ani jednou,2-3x se budi na prso,kojene byly obe dlouho...