icon

Kdy bude spinkat celou noc

nonfood
24. led 2019

Dobrý večer maminky, prosím vás, chci se zeptat, mám 4 měsíčního chlapečka, plně kojím.. Teď se mi v noci budí, cca po třech až čtyřech hodinách, kojím v noci 2-3x.. Kdy bude spinkat déle? Ukončením pátého měsíce budu začínat s příkrmy. Vím, že každé mimi je jiné.. Ale i tak se chci zeptat, jak to máte vy.. Dekujuuuuuu.

Strana
z2
kaliopea
25. led 2019

starsi spi celou noc zhruba od pul roku,mladsi ma skoro rok a celou nespala jeste ani jednou,2-3x se budi na prso,kojene byly obe dlouho...

alexovka
25. led 2019

Syn nyní 2,5 roku dosud spal opravdu jen par nocí v kuse...jinak je vzhůru 2-3x za noc, od půlnoci chodí spát k nám do postele....teď čekáme druhé, snad bude holka větší spáč 😂

23363
25. led 2019

Já taky moc nepotěšim, já mám 35 a taky nespím celou noc v kuse... dceři je pět a je to tak 50 na 50...

clementina
26. led 2019

Je to individuální, u nás obě děti /ne dvojčata🙂/ začaly spát celou noc na den přesně ve 3 měsících🙈🙈🙈🙏🙈...ale moc takových dětí neznám, to je zase pravda, no😅

luckavolosyn
26. led 2019

Nám syn začal spal celou nic cca ve 14 měsících, takže psycho docela. Jsem rada ze už to období máme z sebou

lstuchlova
26. led 2019

Malá (na UM) spí celou noc od 3 měsíců. I teď v roce má k večeři UM s trochou kaše do flašky a vydrží v pohodě, spí v noci přes 9 hodin.

clementina
26. led 2019

Jo, a byly obě taky plně kojené, takže naděje na spaní je🙂))))))

veronicka89
28. led 2019

Nas ma 3 a pul a az ted se stane ze sli obcas celou noc vkuse 😜

petulles
28. led 2019

Plně kojím a malá mi spí celou noc od druhého měsíce 🙂 Trvá to měsíc a půl, kéž by ji to zůstalo 🙏🙂

kometkak
28. led 2019

@aliishaa přesně tak.. Se spánkem celou noc bych nepočítala ještě hooodně dlouho. Naše první dítě se budilo až do třech let několikrát za noc, teď když má 5let už cca 2x týdně. Druhá spí od dvou let celou noc. Okolo roku jsem vstávala k oboum klidně 5x za noc.

petulles
28. led 2019

@clementina Já mam to samé od dvou měsíců, mohu se zeptat a zůstalo jim to? 🙂

bayt
28. led 2019

Tak muž se, taky v noci vzbudí, ale o to tu nejde, ne? Asi by měl název tématu znít: "kdy se bude v noci budit a nebude mě s tím otravovat:"

puhelin
28. led 2019

Dcerka mi od prijezdu z porodnice spala 9-11hodin v kuse. uspavala jsem ji i dve hodiny u prsu. zlomilo se to srpnovymi vedry, to mela 4 mesice a v noci mela zizen. od te doby se v noci budila na kojeni. nekdy cadteji kdyz rostly zuby nebo kosti. nekdy jen pro ujisteni, ze tam jsem. mam ji od narozeni v postylce bez bocnice u me strany postele, takze casto ani nejsem schopna rano rict, kolikrat se v noci vzbudila. ted ma 22 mesicu, kojeni pomalu omezuju, protoze jsem tehotná a neni mi to prijemne a prestava se v noci budit.

clementina
28. led 2019

@petulles zůstalo🙂. Starší v noci nejde pod 11 hodin spánku v kuse, většinou spává 12-13 hodin bez buzení už od těch 3 měsíců, mladší se ještě uvidí, má zatím méně než rok, ale taky spí v kuse bez buzení 10-12 hod👍👍👍👍👍👏👏😀

luscinnia
1. únor 2019

@nonfood ctyrleta se do roka budila na kojeni cca co hodinu a pul. Po odstavu se budi cca 2x za noc. Kdyz je dobra noc tak jednou. Za lonsky rok spala 2 noci celou noc. Se zarazenim prikrmu a vecerni kase v pul roce se nezmenilo vubec nic. Taky jsem si to malovala. V noci jsem prebalovala jen zezacatku, opruzena nebyla. Jen ji to budilo.

Strana
z2