icon

Kdy jste přestaly přebalovat v noci?

karlajasmine
17. únor 2016

Mám 3,5 měsíčního chlapečka, začal poslední dobou v noci krásně spinkat, po prvním usnutí i 6h v kuse, ale musím ho minimálně 1x za noc jít přebalit, protože jinak má tu plínku tak plnou, že ho to budí a vadí mu to (pochopitelně). Kolem půlnoci nebo jedné hodiny ranní se vzbudí a mele sebou, nepláče a má zavřené oči, ale nespí dál dokud ho nejdu přebalit. To přebalování ho ale samozřejmě vzbudí a mě taky.. takže pak ho musím cca 30min až hodinu zase uspávat. Pak spí dál, ale nad ránem je to potom to samé.. vzbudí se třeba kolem půl páté, páté, mele sebou.. zase mu vadí ta plínka. Kolem šesté stejně vstáváme, tak pak prostě tak pospáváme dokud nejdeme vstávat.
Jak to máte s nočním přebalováním vy? Používáme Pampersky.. není nějaká jiná značka na noc lepší? Jaké máte zkušenosti? V noci nekaká, kaká až ráno, tak mi to připadá jako škoda... když se vyrábí dámské vložky, které vydrží celou noc, proč nemůže vydržet plínka?

Strana
z2
junkka
17. únor 2016

Já neprebaluju celou noc tam od 3 měsíců. Malé to nevadí ta plína, necham ji v tom spát, ikdyz se nad ránem pokaká. Jinak se mi budí 3 x na kojeni, jen ji nakrmim a vrátím do postylky. Jinak pres den používáme Tesco, sovicky i žirafy a na noc dávám bílou pampers.

junkka
17. únor 2016

@barumat já ze začátku snad i 10-12 plenek. Kakala při každém cucnutí 🙂

toninkova
17. únor 2016

Moje zkušenost je:
Pampers zelené - "zadarmo drahé" v noci nepoužitelné, protečené zádíčka skoro pokaždé. K vzteku!!
Albert šmoulí- na den dobré, na noc jsem si netroufla vyzkoušet
Bella happy - kupuji jen v akci, jsou dražší, ale na noc nám vyhovují
A konečně náš vítěz celého plenkování:
TESCO plenky zelené - nikdy se nestalo, že by protekly a je mi jedno, že mají na obrázku "jen" sovičku. Spousta maminek řeší obrázky na plenkách, což upřímně nechápu, hlavní je funkce.
Určitě za nás vedou Tesco ( máme 5 měs.) celou noc - od sedmi večer do půl šesté ráno 😀 😀 😀

mazlik1
19. únor 2016

Pokud není zbytí, tak v noci nepřebaluji. Stejně mi z 90% už od narození spí celou noc (5m) a použvám látkové pleny-čtverce s vícevrstvou vložkou. Sice je durch ale kdybych přebalila v noci asi ji jen tak neuspím 😠

luckapol
19. únor 2016

Dcera spí zhruba od 1 měsíce celou noc. V noci nepřebaluji.
Kupuji oranžové nebo zelené Pampers. Plenky z Tesca se sovičkou jsem koupila jednou, ale nebyly savé a celkově nevyhovovaly, takže víc jsem nekupovala.

karlajasmine
autor
19. únor 2016

Tak hlasim ze jsem vyzkousela plinky se Sovickou a uspech!! Zatim jsem je zkusila jenom dneska pres den ale hodne se pocural a pokakal a v pohode.. plinka to udrzela a mam pocit ze mu ty plinky i lip sednou a narozdil od pampersek ho nikde neskrti... takze asi prejdem k temto.

karlajasmine
autor
19. únor 2016

dam pak vedet jestli ta plinka vydrzi i celou noc

kaccistar
19. únor 2016

ja neprebalujem celú noc tak od 2,5 mesiaca.. malý sa aspoň toľko neprebudí a plienka vydrží tých 12 hodín. Viac to ani neskúšam... používame pampers premium a raz sme mali pampers active (zelené) a teraz happy bella 3 a všetky to vydržali.. a malý nemá s prdelkou žiadny problém, že by červenala a podobne..

Strana
z2