icon

Ke 30měsíční holčičce vstáváme 5-12x za noc

mako2014
13. říj 2017

Dobrý den. Mám 30 měsíční holčičku, ke které od narození oba s manželem stáváme na střídačku cca 5-12x za noc. Už nevíme co s ní a jelikož chodíme do práce je to čím dál pro nás horší. Dcera se vždy v noci hodně kutálí po postýlce a když se probudí, tak nás s manželem hledá. My k ní dojdeme, řekneme spinkej a ona usne. Zkoušela jsem ji mít i u sebe v posteli a je to taky strašidelný film 🙂. Neporadí někdo, jak naučit spinkat dítě aspoň pár hodin v kuse? Nějaké fígle? děkuji

ivasad.
13. říj 2017

Já mám 67 měsíčního synka (promiň, musela jsem) 😀 😀 😀 a taky se dost budí, pomáhá mu meduňkový čaj.

mako2014
autor
13. říj 2017

@ivasad. děkuji, zkusím

sthanina
13. říj 2017

Můj syn spinká skvěle, ale kamarádka měla podobný problém a ta naučila dceru usínat s plyšákem - Kámošem... V hračkářství si ho malá vybrala sama. Vždy, když k ní vstala, řekla jí, že v postýlce má Kámoše, že se nemusí bát. Přes den jí občas kámoše podstrkovala, aby si ho malá oblíbila... Chvilinku to trvalo, ale dnes malá spinká spokojeně, dokonce přikrývá Kámoše, aby mu nebyla zima🙂 držím palce, ať něco zabere...

janawaes
13. říj 2017

@mako2014 Kdyz se vzbudi, tak se citi sama, proto vas hleda, takze bych se taky priklanela k tomu ji poridit nejakeho kamarada na spani, asi to nezabere hned, ale Kubik ho taky ma, ma hajanka a tiskne ho kdyz usina a rano prijde za mnou i snim 🙂. Kdyz jde spinkat, tak uz se na nej pta a hajanek ho vzdy ceka v postylce.🙂

naste
13. říj 2017

@mako2014 Mě se takhle syn budil asi od roku a půl, dokud byl v postýlce. V noci, jak se v postýlce kutálel, tak měl třeba nohy mezi šprušlemi a vzbudil se. Já k němu vstávala víc, než k novorozenci. Všechno vyřešilo přestěhování na válendu.

mako2014
autor
14. říj 2017

@naste má už také velkou :( a nepomohlo to, mlátí sebou se a tam :(

mako2014
autor
14. říj 2017

@sthanina usínáčka má už od narození. Tahá ho všude a bez něj neusne, ale děkuji za tip 🙂