Málo pije dítě po očkování? Příčiny a rady
Ahoj holky prosím vám jsem z toho trošku nervózní tak bych vás chtěla poprosit o radu nebo jesi se vám to nestalo taky
. V pondělí sme byli na prvním očkování hexa malý bez teplot jen spinkal ale od včera nám bojkotuje jídlo.. Normálně mě vypil 110-140ml um mléka a od včera pije tak 70-90 víc do něj nedostanu pijeme tak 8 krát za den má 6.5 kg do této doby pribira krásně a dostali sme pochvalu.. Myslíte že to může být ještě tím očkováním nebo čím to může být.. Je usměvavý nepláce krásně spinká ale prostě mám pocit že mu to mlíčko nemůže stačit..
K tomu čůrání snad jen poznámka, co nám říkala naše doktorka, že by měl mít tak tři počůrané plíny za den.
Neříkám, že to sedí na vaši situaci, ale aspoň vodítko to snad může být... ale asi bych v případě pochyb radši volala doktorce, která přece jen prcka zná 🙂
A pokud budeš mít pochyby teď přes víkend, tak bych třeba i volala na pohotovost pro info, několik nemocnic má zavedené info linky, kde poradí, ne klasickou 155, ale přímo normální konkrétní čísla ;)

pár dní to nevadí,jen kdyby málo čural tak zavolat lékaři