icon

Mám jet s dítětem do nemocnice po úrazu?

marry94
29. črc 2022

Ahoj holky syn 3 roky přeskakovat přes 6mesicni (ano říkala jsem mu ať to nedělá ale než jsem doběhla tak skocil) jednou nohou ji pridepl bříško malá chvilku brečela mám plasit a jet do nemocnice? Mebo jen pozorovat nejake eny chovani?
Dekuji

knuffel
29. črc 2022

@marry94 Pozorovat, pak případně jet. Myslím si, že to nic nebude, jak to popisuješ.

marry94
autor
29. črc 2022

@knuffel je ted úplně v pohodě hrajei jsi prekuluje se na brisko

klokanka31
29. črc 2022

@marry94 Já bych do nemocnice pro jistotu jela

lilian2111
29. črc 2022

Sledovala bych to, nejela bych zatím nikam.

sanyy22
29. črc 2022

@marry94 já bych pro klid jela, od toho tam jsou.

lachipie
29. črc 2022

Já bych tam možná minimálně zavolala se zeptat, poprosit o radu... Nebo bych jela rovnou. Nejspíš to nic nebude, ale pro klid duše...

rrody
29. črc 2022

Dobrý den, nám se stalo, že 2,5 léta šlápla na bříško asi 2 měsíční sestřičce. Prostě po ní prošla, ještě na ni nebyla zvyklá a my jsme nestihli zareagovat. V tu dobu mohla mít nějakých 14 kg. Malá ani nebrečela, ale raději jsme volali na pohotovost. Prý by se nic stát nemělo, pokud nevypada, že ji něco bolí. Pak už to bylo v pohodě.

drakenn
29. črc 2022

Já bych nejela. Kdyby jí něco bylo, dala by to najevo.

ellyem
29. črc 2022

Nejela bych, jen pozorovala. Nám syn kolem půl roku spadl z postele, letěl po hlavě dolů. Chvíli plakal, pak to bylo v pohodě, nikam jsme nejeli, jen jsme ho víc pozorovali.

knuffel
29. črc 2022

@marry94 No vidíš, to se prostě stane, jen pozoruj, bude to v klidu.

palja
29. črc 2022

@marry94 já bych tedy jela. Podle toho jak moc jí to bříško stlacil. Zranění vnitřních orgánů se může projevit i později, ale to už může být pozdě. Minimálně ultrazvuk bříška by se hodil.
Ale neznám přesné okolnosti úrazu, ale podle popisu bych jela nechat malou nechat zkontrolovat.

cilkat
29. črc 2022

Pokud na ní nekleknul kolenem, ale šel nějak "na placato" bude v pohodě. Nestresovala bych děti zbytečnou návštěvou lékaře... (Pokud tam byl dopad nějakou "špičkou" - koleno, loket, hlava, dupnutí, tak bych se toho vnitřního zranění asi bála a jela.)

jjasmina
29. črc 2022

s půlroční bych jela a ani nepřemýšlela

neomenia
29. črc 2022

Klid. Vypadá normálně? Nepláče, nezvraci, je spokojená, růžová? Tak vyčkat.

treasurka
29. črc 2022

@marry94 Podle toho, jak to popisujes bych nejela.

marry94
autor
29. črc 2022

Všem děkuji za odpovědi