Mohou chlapečci nosit legíny, aniž by vypadali jako holky?
Chci koupit synáčkovi kalhoty a v HMku mají pěkné legíny v chlapeckých barvách, ale to asi chlapečci nenosí co? Nechci, aby vypadal jak holka. Jsou mu necelé 3 měsíce.
Díky za radu🙂
twe, dyt je to uplne jedno, jeste ve trech mesicich. Samozrejme, leginy, klidne i ruzovy, hlave at jsou kvalitni a pohodlny (mnohdy jsou mnohem prijemnejsi nez teplaky, zvlast pro kojence).
Naši kluci jsou už školáci a leginy ještě nosí. Jsou hubenouři tak je mají jak tepláky.
@felixfelicis Punčocháče jsou v pohodě, stejně je mají pod leginy nebo tepláky
@veruuu_kubesovic ano, lepší legíny než punčocháče 😉
Klidně bych dala, určitě je to i pohodlnější než punčocháče, ty moc nemusím ani u holky
Miminku bych klidne dala. Jinak syn nosi leginy do skolky misto puncochacu. Driv jsem rikala, ze leginy mu kupovat nebudu a pak jsem zjistila, ze jsou lepsi nez puncochace. A ani to nevypada blbe. V zime pres ne natahne softshelky a je to. 🙂
Muj syn nosi leginy jeste ve trech letech a nevypada jako holka 😀 ono zalezi co komu sedne. Ja mam treba hubenoura a musim mu vsechny kalhoty zuzovat a to u klasickych teplaku fakt nejde.
Syn nosí i v 5ti letech do školky. Jsou rozhodně tenčí než tepláky. Malému mimču bych neřešila, teda pokud to nejsou s tou tuhou gumou přes bříško
@esmeralda11 náš syn nosil legíny (černé) ještě i ve školce, hlavně v zimních měsících - místo punčocháčů ... je pravda, že syn je žížala, takže to nikdy neměl úplně obtažené.
@esmeralda11 nosí. I růžovou. Nemám dojem, že vypadá jak holka.
@honatko092 přesně tak, také dávám synovi 3roky leginy. Lindex má moc pěkné chlapecké
@felixfelicis Každý dle sebe 😉 Jak jsem psala, klukovi nikdy nedala legíny a už vůbec růžovou. To je to samé, že někdo je pro polodupky, dupky, jiný bez capek. Někdo dává overálky s capkama a někdo bez. Každý preferuje něco jiného.
Tak nad tim me tda fakt jeste nenapadlo premejslet, syn 2 a ctvrt. Asi nam je to doma uplne burt. Ma teplaky, leginy, puncochy, co je zrovna po ruce, pohodlny, adekvatni pocasi a aktivite.
Zacala jsem je synovi davat,kdyz nastoupil do skolky. Protoze puncochace jsou dost neprakticke. Tezke na oblekani pro 3 lete dite. Jako radeji at lita v leginach nez v puncochacich. Leginy ma pod softky a ma je ve tride. Neumim si proste predstavit,ze prijde do skolky,sunda puncochace,vezme si teplaky a ponozky. Po svacine jde ven,zase si sunda teplaky a ponozky,vezme puncochace. Z venku toto znovu. Po obede zase svlekani na spani. A na cestu domu to same 🤦 Je mu 5 let a nosi leginy furt. V zime tedy. Ted uz na ven teplaky a meni si jen teplaky. Ja si pamatuji,kdyz jsem byla mala,tak jsem ve skolce mela puncochace,takovy ty sileny hnedy a k tomu zasterku...Holky si na to muzou natahnout sukynku. Ale co ti kluci? Ani nevim,jak to delali kluci pred 30 lety? Ale proc jim to ted neusnadnit...
@martulka88 Treba taky zmenis nazor,az syn bude skolkovy. Tem malym detem to prevlekani nejde tak rychle a lehce...Vztekaji se u toho...Ulehci mu to zivot a tobe nervy 😀 Ruzove bych mu nedala,nosi klucici barvy.
@martulka88 oni jsou legíny a legíny. Dívčí legíny jsou víc na tělo, chlapecké plandavejsi. Tyto nosí syn do školky uvnitř místo tepláků,na ven má jiné sportovní kalhoty. Teď tam má i s dinosaury
@kristyn86 Toje jako růžová a to se fakt nezmění ☺️ Dávám mu punčošky a nebo tepláčky. A plus já mu ušiju, co bude vyhovovat...
@veronikav31 To jsou slabé tepláčky a s tím problém fakt nemám. Legíny, jako takové, nemají náplet - viz ty nohavice ☺️
@martulka88 Clovek mini,zivot meni 😀 Ale jestli umis sit,tak muzes delat slabe teplacky,to jo...Akorat treba ja sit neumim a sehnat slaboucke teplaky je nadlidsky ukol. Takze to resi leginy 👍
Mě vždycky přišly nepohodlný legíny přes plenu... ale co jsou bez plen, tak legíny nosí oba kluci...
@martulka88 dívčí úplet nemají, tyto jsou chlapecké leginy z hm😉, stejné má s dinosaury a opravdu je prodávají jako legíny
Syn měl jeden čas období, kdy byl jak žížala a tepláky mu padaly, objevila jsem Lindex legíny, které sedly jako ulité a i když se už docela spravil, tak je kupuji pořád. Syn už se obléká sám, v šuplíku má tepláky i legíny a legíny jednoznačně preferuje. Pro mě je prioritou pohodlí, takže mu ty legíny budu klidně kupovat dál. Navíc je tedy extrovert a veselé obrázky z Lindexu skvěle vystihují jeho povahu. Opravdu ho nebudu nutit pouze do klučičích barev, když rád nosí veselé. Jo a i to růžové triko rád nosí, hlavně že je na něm dinosaur. Vždycky si ho vytáhnne ze dna šuplíku, kam ho nenápadně schovávám 😁 (koupila jsem ho omylem, odstín na fotce vypadal jinak a nakonec je to jedno z nejoblíbenějších triček). Spíš ho učím, že ke vzorovaným legínám to chce jednobarevné decentní triko, do divadla a na kulturní akce košili... Jo a je to hlavně o sebevědomí toho dítěte, syn vůbec nechápe, proč by mělo být růžové tričko špatné, nosí ho rád, tyhle předsudky v dětech vytváříme my dospělí.
Jako malej ne, ale tak od dvou let az ted do sesti v zime misto puncoch, ale sehnala sem normalne spodky. Ale prave shanim i leginy pro kluky, protoze je stihly a nekdy nechci, aby mel kratasy a zaroven jsou teplaky moc silny. Jako 2letej mel perfektni slaboucky teplaky jako leginy a nemohu nikde sehnat. U mimina bych neresila.
@kristyn86 kluci si na to můžou natáhnout kraťasy. Je to úplně běžné, hlavně při sportu a vypadá to hezky. Jinak souhlasím, že legíny jsou lepší než punčocháče, to je hnus úplný. Spíš mne přijde že v našem zeměpisném pásu není potřeba dávat v zimě dětem dvě vrstvy na cestu do školky, úplně stačí běžné kalhoty a ve školce se pak převléknout. Nějak nechápu tu módu navlékání dětí..... A pak se všichni diví, že jsou často nemocní.... Ty si si snad pod kalhoty bereš legíny či punčochy?
Zlaté legíny, úplně nesnáším když děti ve školce chodí jen v triku a punčochách

@martulka88 imho jsou daleko osklivejsi puncochace nez leginy. Pro obe pohlavi.