icon

Mohou chlapečci nosit legíny, aniž by vypadali jako holky?

esmeralda11
2. čer 2022

Chci koupit synáčkovi kalhoty a v HMku mají pěkné legíny v chlapeckých barvách, ale to asi chlapečci nenosí co? Nechci, aby vypadal jak holka. Jsou mu necelé 3 měsíce.
Díky za radu🙂

Strana
z3
felixfelicis
2. čer 2022

@martulka88 imho jsou daleko osklivejsi puncochace nez leginy. Pro obe pohlavi.

odula
2. čer 2022

twe, dyt je to uplne jedno, jeste ve trech mesicich. Samozrejme, leginy, klidne i ruzovy, hlave at jsou kvalitni a pohodlny (mnohdy jsou mnohem prijemnejsi nez teplaky, zvlast pro kojence).

jana7ka
2. čer 2022

Naši kluci jsou už školáci a leginy ještě nosí. Jsou hubenouři tak je mají jak tepláky.

jana7ka
2. čer 2022

@felixfelicis Punčocháče jsou v pohodě, stejně je mají pod leginy nebo tepláky

ester_ka
2. čer 2022

@veruuu_kubesovic ano, lepší legíny než punčocháče 😉

jako_mala_holka
2. čer 2022

Klidně bych dala, určitě je to i pohodlnější než punčocháče, ty moc nemusím ani u holky

tahejhula
2. čer 2022

Syn nosí například tyhle legíny a je z nich nadšený...

leymea
2. čer 2022

Miminku bych klidne dala. Jinak syn nosi leginy do skolky misto puncochacu. Driv jsem rikala, ze leginy mu kupovat nebudu a pak jsem zjistila, ze jsou lepsi nez puncochace. A ani to nevypada blbe. V zime pres ne natahne softshelky a je to. 🙂

jana7ka
2. čer 2022

@tahejhula Týjo, tak takhle barevný by kluci nedali.

iris92
2. čer 2022

Muj syn nosi leginy jeste ve trech letech a nevypada jako holka 😀 ono zalezi co komu sedne. Ja mam treba hubenoura a musim mu vsechny kalhoty zuzovat a to u klasickych teplaku fakt nejde.

nijij
2. čer 2022

Syn nosí i v 5ti letech do školky. Jsou rozhodně tenčí než tepláky. Malému mimču bych neřešila, teda pokud to nejsou s tou tuhou gumou přes bříško

glimmer
2. čer 2022

@esmeralda11 náš syn nosil legíny (černé) ještě i ve školce, hlavně v zimních měsících - místo punčocháčů ... je pravda, že syn je žížala, takže to nikdy neměl úplně obtažené.

jiss
2. čer 2022

@esmeralda11 nosí. I růžovou. Nemám dojem, že vypadá jak holka.

lidusitka
2. čer 2022

@honatko092 přesně tak, také dávám synovi 3roky leginy. Lindex má moc pěkné chlapecké

martulka88
2. čer 2022

@felixfelicis Každý dle sebe 😉 Jak jsem psala, klukovi nikdy nedala legíny a už vůbec růžovou. To je to samé, že někdo je pro polodupky, dupky, jiný bez capek. Někdo dává overálky s capkama a někdo bez. Každý preferuje něco jiného.

ondul
2. čer 2022

Tak nad tim me tda fakt jeste nenapadlo premejslet, syn 2 a ctvrt. Asi nam je to doma uplne burt. Ma teplaky, leginy, puncochy, co je zrovna po ruce, pohodlny, adekvatni pocasi a aktivite.

kristyn86
2. čer 2022

Zacala jsem je synovi davat,kdyz nastoupil do skolky. Protoze puncochace jsou dost neprakticke. Tezke na oblekani pro 3 lete dite. Jako radeji at lita v leginach nez v puncochacich. Leginy ma pod softky a ma je ve tride. Neumim si proste predstavit,ze prijde do skolky,sunda puncochace,vezme si teplaky a ponozky. Po svacine jde ven,zase si sunda teplaky a ponozky,vezme puncochace. Z venku toto znovu. Po obede zase svlekani na spani. A na cestu domu to same 🤦 Je mu 5 let a nosi leginy furt. V zime tedy. Ted uz na ven teplaky a meni si jen teplaky. Ja si pamatuji,kdyz jsem byla mala,tak jsem ve skolce mela puncochace,takovy ty sileny hnedy a k tomu zasterku...Holky si na to muzou natahnout sukynku. Ale co ti kluci? Ani nevim,jak to delali kluci pred 30 lety? Ale proc jim to ted neusnadnit...
@martulka88 Treba taky zmenis nazor,az syn bude skolkovy. Tem malym detem to prevlekani nejde tak rychle a lehce...Vztekaji se u toho...Ulehci mu to zivot a tobe nervy 😀 Ruzove bych mu nedala,nosi klucici barvy.

veronikav31
2. čer 2022

@martulka88 oni jsou legíny a legíny. Dívčí legíny jsou víc na tělo, chlapecké plandavejsi. Tyto nosí syn do školky uvnitř místo tepláků,na ven má jiné sportovní kalhoty. Teď tam má i s dinosaury

martulka88
2. čer 2022

@kristyn86 Toje jako růžová a to se fakt nezmění ☺️ Dávám mu punčošky a nebo tepláčky. A plus já mu ušiju, co bude vyhovovat...
@veronikav31 To jsou slabé tepláčky a s tím problém fakt nemám. Legíny, jako takové, nemají náplet - viz ty nohavice ☺️

kristyn86
2. čer 2022

@martulka88 Clovek mini,zivot meni 😀 Ale jestli umis sit,tak muzes delat slabe teplacky,to jo...Akorat treba ja sit neumim a sehnat slaboucke teplaky je nadlidsky ukol. Takze to resi leginy 👍

cilkat
2. čer 2022

Mě vždycky přišly nepohodlný legíny přes plenu... ale co jsou bez plen, tak legíny nosí oba kluci...

tahejhula
2. čer 2022

@kristyn86 i dnes děti běhají po třídě v punčocháčích, nic neobvyklého... Kluci mají nějaké triko s dlouhým rukávem a punčocháče. To zlaté legíny.

veronikav31
2. čer 2022

@martulka88 dívčí úplet nemají, tyto jsou chlapecké leginy z hm😉, stejné má s dinosaury a opravdu je prodávají jako legíny

kristyn86
2. čer 2022

@tahejhula Ja to prave moc nezkoumala. Ja se vlastne k leginum dostala u syna tak,ze on by se do tech puncochacu snad zamotal,kdyby si to v ty skolce mel oblikat a svlikat na spinkani. Doted je schopen si blbe oblect ponozky,patama na narty apod. 😂

skarol
2. čer 2022

Syn měl jeden čas období, kdy byl jak žížala a tepláky mu padaly, objevila jsem Lindex legíny, které sedly jako ulité a i když se už docela spravil, tak je kupuji pořád. Syn už se obléká sám, v šuplíku má tepláky i legíny a legíny jednoznačně preferuje. Pro mě je prioritou pohodlí, takže mu ty legíny budu klidně kupovat dál. Navíc je tedy extrovert a veselé obrázky z Lindexu skvěle vystihují jeho povahu. Opravdu ho nebudu nutit pouze do klučičích barev, když rád nosí veselé. Jo a i to růžové triko rád nosí, hlavně že je na něm dinosaur. Vždycky si ho vytáhnne ze dna šuplíku, kam ho nenápadně schovávám 😁 (koupila jsem ho omylem, odstín na fotce vypadal jinak a nakonec je to jedno z nejoblíbenějších triček). Spíš ho učím, že ke vzorovaným legínám to chce jednobarevné decentní triko, do divadla a na kulturní akce košili... Jo a je to hlavně o sebevědomí toho dítěte, syn vůbec nechápe, proč by mělo být růžové tričko špatné, nosí ho rád, tyhle předsudky v dětech vytváříme my dospělí.

journals
2. čer 2022

@kevi1 Já na Lindex nedám dopustit 🙂 ať to jsou body, nebo leginy

dixi86
2. čer 2022

Jako malej ne, ale tak od dvou let az ted do sesti v zime misto puncoch, ale sehnala sem normalne spodky. Ale prave shanim i leginy pro kluky, protoze je stihly a nekdy nechci, aby mel kratasy a zaroven jsou teplaky moc silny. Jako 2letej mel perfektni slaboucky teplaky jako leginy a nemohu nikde sehnat. U mimina bych neresila.

jana7ka
2. čer 2022

@tahejhula Naši kluci taky zimě nosí jenom punčocháče, ale v létě nosí legíny, že jsou pohodlnější jak tepláky a nepadají když poposkočí.

blondynka400
2. čer 2022

@kristyn86 kluci si na to můžou natáhnout kraťasy. Je to úplně běžné, hlavně při sportu a vypadá to hezky. Jinak souhlasím, že legíny jsou lepší než punčocháče, to je hnus úplný. Spíš mne přijde že v našem zeměpisném pásu není potřeba dávat v zimě dětem dvě vrstvy na cestu do školky, úplně stačí běžné kalhoty a ve školce se pak převléknout. Nějak nechápu tu módu navlékání dětí..... A pak se všichni diví, že jsou často nemocní.... Ty si si snad pod kalhoty bereš legíny či punčochy?

rubesovak
2. čer 2022

Zlaté legíny, úplně nesnáším když děti ve školce chodí jen v triku a punčochách

Strana
z3